111

Анонимен

преди 2 години

Най-добре е да има нвои избори. На тях може да влезе и партия против ковид мерките и да устоява правата на тормозения народ.

110

Анонимен

преди 2 години

До 120: Точно тези невежи *** май ти пречат на бизнеса на тебе.

109

А

преди 2 години

До До 125Целта на вируса не е да убие приемника, а да постигне баланс и да живее в него. Мутации се получават точно от ваксините, защото висура мутира за да се пригоди към ваксината и новата среда. Не се правят ваксини по време на пандемия, това го казват не един и двама лекари, но тяхното мнение не се чува по медиите. Тия ваксини са единствено с цел да не се претовари здравната система, а здравната мафия вижда златна мина в това. Не че на политиците им пука кой оцелял, кой не.

108

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 121Народа ни не иска ваксини понеже ние знае че ракията е по-ефективна от ваксината.Дядо ми като беше жив никога не съм го виждал да се разболее от грип но пиеше ракия често.

107

Анонимен

преди 2 години

Ваксината не пази ваксинирания ,а останалите.

106

Ротши

преди 2 години

Вирусът ще изчезне . Но първо населението трябва да намалее до минимум.

105

Анонимен

преди 2 години

То тази пландемия няма край - някъде четох че до 2025 ше е така.

104

До 125

преди 2 години

Защото нямаме друго оръжие срещу Ковид.А не може да затваряме непрекъснато по очевидни причини.И колкото повече болни,толкова повече мутации на вируса и по -дълга пандемия.Та затова ни трябват ваксини!!

103

Анонимен

преди 2 години

Тка силну съ разтриперих

102

Анонимен

преди 2 години

Нови щамове засега няма. Ваксините са на базата на спайк протеина, който не се е изменил. Ако той мутира, ще трябва нови ваксини и всичко отначало да се почва. За разлика от грипа, където има много щамове и имунитетът е нетраен, при ковид има варианти, не щамове.

101

Анонимен

преди 2 години

122 вътре има чип от бил гейтс. аз си сложих файзер с 5г мрежа, сега имам безплатен интернет навсякъде.

100

Анонимен

преди 2 години

Тия 1000 души в болниците на кислород можеха сега да се радват на децата си, на отпуските си, на приятелите си ако се бяха ваксинирали.

99

Анонимен

преди 2 години

Престъпните ваксини водят до стерилитет ,натрупване на приони в мозъка ,алцхаймер ,тромбози ,инфаркт, инсулт ,чипиране ,зомбиране ,спиносване и .............скорошна визита в бакърана фабрика с еднопосочен билет.Който желае тава нека се ваксинира.

98

Анонимен

преди 2 години

Що толкова натискате да се ваксинираме бе? Какъв ви е личния мотив на вас? Не ми казвай, че е за благото на света.

97

Анонимен

преди 2 години

За какво ни е експериментална ваксина, след като излизат нови и нови щамове и след като вирусът си се разпространява и с ваксина, и без. Да не говорим, че ваксинирани също могат да изкарат тежко някой нов щам и то вече се случва в Израел и UK. Няма смисъл да си правите проба. 1% имало смъртност след ваксина, ама ако се случи на някой от вас е 100%. И какво, всяка година по 3 дози? Я... у лево!

96

Анонимен

преди 2 години

Не вярно, че подписваш , че си съгласен да пукнеш от ваксината. Подписваш, че разбираш, че ти правят ваксина срещу ковид. Щото утре можеш да ги съдиш и да кажеш, че не си разбрал и си мислел например, че ти дават 50 гр ракия. Има хора с деменция, психични разстройства, които не разбират какво се прави. Или ако имаш главоболие или 37 гр температура на другия ден да кажеш, че не си знаел ,че има странични действия...и т.н.

95

Анонимен

преди 2 години

549 ? горките хора, сега ще боледуват тежко, ще им струва хиляди, някои ще умрат, а можеше да са си здрави ако се бяха ваксинирали.

94

До 117

преди 2 години

Знаем много добре какво има във ваксината.А се подписваме,защото поради малкото време Пфайзер и Модерна,както и Янсен бяха одобрени като експериментални ваксини.В края на месец май Пфайзер подаде молба с хилядите документи,данни,стр.реакции и т.н. и всеки момент се очаква одобрението и като регулярна ваксина.

93

до 116

преди 2 години

щото са невежи селендурри, с големи претенции за европейци.

92

Анонимен

преди 2 години

Аз се ваксинирах и съм си здрав като кон, все едно едно време не ни блъскаха с ваксини на лягане и на ставане. относно тази - еми ваксина като ваксина, след всяка ваксина има умора и главоболие. Какво ги е прихванало да ги е страх от една ваксина, като като малки ни спукваха в училище