34

Анонимен

преди 2 години

И при Радев ли взеха да бягат вече, той нали им обеща че ще им върне държавата?

33

Един888

преди 2 години

До Анонимен 33Поздрави за това, което правиш. Мисля, че това е много важно за бъдещата ни независимост от това, което ще се прокарва като световна политика - да се съгласяваш на всякакви условия само за да влезеш в магазин и да можеш да пазаруваш. надявам се повече българи да могат да се върнат към земеделието и животновъдството. Бог с нами!

32

Анонимен

преди 2 години

Очаквам хиляди фирми да намалят заплатите ан служителите си или просто да ги освободят от работа заради намаленото потребление,---------намаленото потребление идва от ниските доходи заради които младите бягат на Запад , всяка година населението се стопява с 55 - 60 хил.

31

Анонимен

преди 2 години

Оставка мутри

30

Анонимен

преди 2 години

Гарантирано от фигуранта чалгар радев

29

Програмист

преди 2 години

Няма проблем. Още може да скочат.

28

Анонимен

преди 2 години

Дрън,Дрън!Зеленчуците винаги са се гледали поливно, така че сушата не е фактор. Силното слънце пречи, но в последните години се наложиха едни мрежи против градушки, които успешно редуцират повишения ултравиолетов фон. А скъпите препарати са облекчение, но базовите им съставки, от по старо време не са чак толкоз скъпи. Въпрос на познание и вложен труд. Така че място за драма, все още няма, поне на нашите ширини. Цените ще скачат, защото който работи, заслужава и скъпи стоки.А не само търгашите

27

Анонимен

преди 2 години

Не може да плюскаш евтини хранителни продукти и в същото време да затваряш половината икономика в държавата и да ривеш, че короната е смъртоносна, да не говорим и за суровините за хранителната промишленост ,които вече никога няма да дойдат от Китай!!!Агент Дънкан Флойд!ЦРУ!!!

26

Анонимен

преди 2 години

Червената енергийна мафия е надула тока за бизнеса на рекордни нива. Комунистите в момента правят дълбока оран на овчия народ.

25

Икономист

преди 2 години

Дойдат ли на власт комунисти така става винаги - хиперинфлация и масово обедняване. Очаквам хиляди фирми да намалят заплатите ан служителите си или просто да ги освободят от работа заради намаленото потребление, което следва всяка една инфлация.

24

Анонимен

преди 2 години

Не ме интересуват цените на Мутрите. Всичко си произвеждам. От 50 декара земя изкарвам всичко от което имам нужда. Плодове зеленчуци жито слънчоглед. Много работа е но мен не мее страх. Както са произвеждали дядо ми и баща ми така си произвеждам и аз.Те са обработвали земята с коня и ралото но аз съм механизиран. Най хубавото е че всичко произведено е екологично чисто. Няма нитрати няма пестициди. Оборската тор е най доброто за насажденията. От кравата е млякото сиренето кашкавала и маслото

23

Анонимен

преди 2 години

При Тулупа цените си бяха надолу, не лъжи червен ***, твоят Радев ги вдигна ударно за да може да си строи къщи във Авицена. За какво мислиш, че беше миналата седмица там, а?

22

Анонимен

преди 2 години

Нощната смяна тpoлoвe, e застъпила вече, ръси глупости и цъка минуси, на коментари против Boждa им! Жалкu бeзмoзъчнu твapu!

21

Анонимен

преди 2 години

Високите цени се дължат на картелът, който създаде в началото на управлението си служебното правителство - единен орган определя цените в Министерски съвет и задължават фирмите да продават само на тези цени.

20

Анонимен

преди 2 години

Цените тръгнаха нагоре още от средата на 2020 година при управлението на Tyлyпa!Сега са в инерция от 12 години Дuктaтypa!

19

Анонимен

преди 2 години

Цените на олиото бяха такива и Януари 2021 година . Алабалистики .

18

НЯКОИ

преди 2 години

ВЕЧЕ ЗАПОЧНАХА ДА ЗАКАЧАТ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА СЛУЖБ.ПРАВИТЕЛСТВО. ТО ТАКА СИ БЯХА ОЩЕ ПРИ БИБИТКО.

17

Интернет Конспиратор

преди 2 години

още нищо не сте видели от Инфлационната бомба, заради печатанате на парички от Брюкселските разбойници!

16

До 11

преди 2 години

Отново опорка от ГРОБ ли ти спуснаха, ***?3 средни заплати си беше още от последния парламент, който управляваше Кърджалийската...Сега гласуваха да се намалят заплатите, но не успяха!

15

Totenkopf

преди 2 години

Какво ни интересува цената на зарзавата и олиото, ние имаме премиер - Шнорхел и бъдещи астронавти!