94

Анонимен

преди 2 години

Сега е момента за абонамента и в мътна вода най-лесно се риба лови ! Вечно ненаядените търговци не пропускат и това време на безвремие (безвластие) и на принципа "ден година храни " надуват цените до небето !

93

Анонимен

преди 2 години

а зимта Славчо ще изкара някоя песен за мизерията глада и немотията ей така да се храниме духовоно щото друго нема да има

92

Анонимен

преди 2 години

дойдоха от БКП на власт и цените скочиха зимата иде Дон Джовани ще ни управлява .. само спомени ще останат за хубавото време при бат Бойко

91

До пияницата мистик

преди 2 години

Пияницо, долна... цените вървяха нагоре при герб още, да не си спал зимен сън под някоя бъцва че не помниш?

90

пияница мистик

преди 2 години

Нали искахте промяна, дрогаре? Ами ето ви я, факт е :))) Важното е, че ГЕРБ и Бойко ги няма, нали така? 12 години рупахте зеленчуци и готвехте с олио на стабилни цени, дето не мръднаха, дойдоха превратаджиите на Черепа и всичко скочи петорно. Или забравихте кога олиото тръгна нагоре? Защото аз помня. Докато беше ГЕРБ на власт беше 1,80 в БИЛА, след като сдадоха властта тръгна нагоре. Първо стана 2,50, после 3, сега много трудно някъде ще го намериш за 3,50. Предимно е към 4 лева :)))

89

Анонимен

преди 2 години

Олио в Германия - 1.09, мога да го докажа, магазини rewe

88

Анонимен

преди 2 години

БЪЛГАРИНА НОСИ 20 ЛЕВА ЛИТЪР ОЛИО ГЛА. *** В Е

87

Анонимен

преди 2 години

Нали сме във валутен борд, не трябва да има спекула и инфлация.

86

Анонимен

преди 2 години

До АнонименСамо дето мафията ГЕРБ не е на власт,а е на власт мафията на Радев.

85

Анонимен

преди 2 години

Защо мръсниците от служебното правитеслвто вдигнаха цените на всички стоки, къде е икономическата логика?

84

Анонимен

преди 2 години

Помним премиера Димитър Попов с фразата: "За бога братя не купувайте"

83

Анонимен

преди 2 години

500 милиона километра магистрали . Не е лесно .

82

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов мачкаше цените с валяците с които построи магистрала Тракия, Хемус, Марица, Люлин, Европа "с ей тия две ръци"

81

Земеделец

преди 2 години

Няма как да се вдигат парите на държавните служители , които не произвеждат нищо и да не се вдигат цените на стоките . Ще ми ядете ......

80

Натовеца

преди 2 години

Така ще ревете за комунизма и Бай Тошо да се върнат ,ама няма само ще плащем от глад сега !Всеки народ си заслужава съдбата!Гадния гнусен комунизъм плодове ли ,зелнчук,месо прясно луканки колнюбаси валфли всичко беше истинско и вкусно бях малък ,ама още ми държи влага нищо общо със сегашните запафни гмо химии!

79

Коко Горилата

преди 2 години

Промяната на Радев, дами и господа.

78

Анонимен

преди 2 години

В САЩ правителството вече плаща на фермерите да унищожават продукцията си. За много фермери вече е по изгодно да унищожат продукцията вместо да я продават. Скоро и в България ще стане така. Ще го направят с външни пари.

77

Анонимен

преди 2 години

На кого ще се сърдим за повишението на цените, когато ГЕРБ е опозиция, а Борисов не е в управлението на страната?

76

Анонимен

преди 2 години

Сашее сичко поскъпва щото еврото и лева се обезценяват. Има едни у Брюксел дето нареждат на едни други във Франкфурт да пуснат машината за пари за да има за тия дет усвояват. За дебелите лилита и мафията герб. Първото нещо което направи мафията герб да не плати 10 % на фирмите щото не бяха герберасо фирми . После спряха конкурсите за да печелят само техни фирми и накрая предплатиха пак на техните фирми без да са свършили никаква работа и без конкурс та следващите да не могат да дадат на техните

75

Анонимен

преди 2 години

Тепърва ще растат цените на храните. Гласят ни за световна криза и глад. Които иска евтини храни да ходи на село и да почва да копа с мотиката и да си гледа кози, овце, кокошки и прасета. Само до преди няколко поколения за 80% от хората е било немислимо да си купуват храна. Всеки си е произвеждал. Купували са само зърно и брашно защото не всички са имали големи ниви. Пари почти не са имали и са търгували предимно с бартери. И сега пак ще стане така. Магазините ще се опразнят за дни!