74

Асан

преди 2 години

Урсула дава 1000 евро минимална еврогейска заплата :)))

73

Марин

преди 2 години

Винаги става така, когато БСП са на власт.

72

Анонимен

преди 2 години

От дългия Ковид скачат цените, основен симптом

71

Анонимен

преди 2 години

Най-големият ми страх е, че като умра, мъжът ми ще продаде всичките ми чанти и обувки на цени, на които съм му казала, че съм ги купила.

70

кръчмар-алхимик

преди 2 години

Ако знаехте какво при мен сте яли, сто пъти да сте ми кожата одрали.

69

Анонимен

преди 2 години

При новите цени на горивата, вече ако някой иска да се самозапали пред парламента ще трябва да тегли кредит.

68

АнонимеН

преди 2 години

ЩЕ СКОЧИ И С ПОВЕЧЕ ОЛИОТО ЩОТО ИМА КАРТЕЛ ПРИ ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ !! КЗК ГИ Е САНКЦИОНИРАЛА 2008-*** ГОДИНА СЛЕД ТОВА КОМИСИЯТА ЗА ЗАЩИТА НА КОНКУРЕНЦИЯТА ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ПРЕСТЪПНИКА БОРИСОВ СИ Е МЪЛЧАЛА ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ!!! ЗАЩО КЗК И КЕВР НЕ СА СМЕНЕНИ ОЩЕ ЕДНИ ПИПАЛА НА БОРИСОВ!

67

Анонимен

преди 2 години

Група доктори, не взимащи рушвети, предлагат на промоционални цени - бонбони, цветя, уиски, коняк, шоколад, кафе и много други.

66

до 74

преди 2 години

Да бе хич не ***..дето с мутрата нагкеждаха правешкия олиго да не угелпи пътеката!

65

Помнещ

преди 2 години

До 72 Я не говори глупости бре! Гешев не беше комунист,но покрай пожсрникарчето бивша мутра комунистическа Борисов стана комунист! За това искат да го свалят! Схващаш ли? Що ли те питам ама от учтивост де!!

64

и аз помня

преди 2 години

Как скачаха ЮЕСЕЙ, а той човечецът даже не знаеше къде е България. Е наакахме се. То не бяха планове, Швейцария на Балканите. Всичко било да краднат обществените монополи, залежите, земята. После - есента на Шейните.

63

Анонимен

преди 2 години

Комунистите ще мачкат още дълги години чалгарския народ. С 87% неудобрение те управляват цялата държава и държат всички важни постове без този на Гешев. Затова платения комунист Бойкикев реве денонощно срещу главния прокурор.

62

Анонимен

преди 2 години

Преди 1989г. имахме истински плодове и зеленчуци собствено производство. Сега имаме ГМО продукти и никакво Българско производство за нашия пазар. Българите се хранят с евтини плодове и зеленчуци внос и пълни с нитрати и всякакви вредни добавки. Това е и с другите хранителни продукти. За това и мрем като мухи. Ние Българите по градовете сме отровени.

61

С2H5OH

преди 2 години

Преминете на течни калории!

60

ДС

преди 2 години

45 години стигат, ние сме богаташите!!

59

ЦИНИК

преди 2 години

Още,още ценътъ на ранътъ да скочи ! Таа мой дъ уважавате селскио труд,и дъ знайти от кадя излиза ляба !

58

Алибегов кво изплака

преди 2 години

по въпроса?!

57

Кючекчия Мутра

преди 2 години

Така е,и така ще е.Като мога да си купя апартамент в Париж ,по евтино от апартамент в Казанлък,всичко е възможно!!!Народа яко купува и все му е еффтино и реве!!!*** виж пенсиите и селинджъра как къртят мифки в хипермаркетите...и си гледат в количките кой кво е взел,да не изтърее нещо...Има такъв народ бе

56

izh

преди 2 години

Спокойно, това е началото. И не забравяйте, колкото и медийните империи да си мълчат, там просто не може да се лъже, 1989г, годината на "45 години неспирен възход" България вече беше по зле и от Албания по брутен вътрешен продукт и само 10 % от гръцкия Та за комунизма във всичките му форми и тарикатлъци ми е думата

55

Анонимен

преди 2 години

а бе нали правителството на Радев с тез харвардски мозъци ни оправи или тва не беше за нас а оправиха свойте хора