54

Анонимен

преди 2 години

До какА,а, а сега на амбразурата. Не можеш да прикриеш престъпленията на Румен Радев, който унищожи бизнеса на хиляди българи през последните 5 години, а сега тези цени се дългата на картелните споразумения между неговите фирми за да имат монополно положение на пазара.

53

Анонимен

преди 2 години

В момента бананите са по-евтини от нашите сезонни плодове и зеленчуци.

52

Помнещ

преди 2 години

Спекула,спекула и пак спакула от страна на търговците! Олиото казват нагоре? И защо след като бутилка български олио,се продава в Румъния за 1 лев и 99 Ст български пари? Търговеца обича тези моменти,когато нямаме " правителство"!-:( Тези номера на търговците,лично ги следя от 1989 г до днес уви! Факт!!!!-:((((

51

Гочо Секса

преди 2 години

Той ей ся Алексейчо Трактора ще ви оправи като вземе пост в ДАНС...муахахааа...има такъв народ бе

50

Ран-Ът

преди 2 години

Може ощееее......& още...

49

noname

преди 2 години

Даа ще има гладна зима за гербаджииските комунистически калинки.

48

как

преди 2 години

Как ги смятате тия проценти... Олиото до преди 8 месеца беше около 1.80 лв., а сега е около 4 лв.!? И цените не са скочили от сега, а още от януари месец като това не е само при хранителните стоки. На някои стоки необходими в дома на един човек, цените скачаха по 2 пъти за месец. Още при предното правителс тво се случи това- януари, февруари, март...

47

Анонимен

преди 2 години

е те сега Славчу кат даде финансовото министерство на Румен Гечев и ще се оправят нещата ама за нашите хора да не си помислихте че и вие ще се оправите

46

филия с мас

преди 2 години

А с какво желание скачахте за банани.А тоалетната хартия няма да ви трябва често.

45

Анонимен

преди 2 години

Ще изловим всички *** на герб и ще гният в затвора поне един мандат.

44

Анонимен

преди 2 години

Мутрите се самозабравиха. До такава степен се овълчиха че вече не виждат нищо. А не правят сметка че БОГ вижда всичко. Бог Бави ала не Забравя. Ще ги удари там дето най ще ги заболи. А най ще ги заболи когато удари децата им. Тогава ще има рев и вопли. Бог е казал. Не прави това на човек което не искаш на теб да ти направят. Те и незнаят какво е казал Бог. За тях Бог са парите. Но ще реват когато всички други се смеят.

43

Анонимен

преди 2 години

Мутрите на прехода държат всички борси и пазари. На входа мутрата прибира, на изхода цените в пъти по високи. Прекупвачи и тарикати, защото няма защита от държавата. Тиквата си беше мутра също, нищо не е променено от време оно.

42

Спекула е всичко !!!

преди 2 години

Разбира се докато няма трайно правителство , ще има спекула , дано някой държи сметка като дойде на власт !!! Ама най ме радва че няма да е БоКо ...и партията му ревливи сополанковци........и това ще мине ...ама кефа че оня неандерталец едноличния собственик на БеГеТо....няма да ни го навират в лицето на всякъде ... безценно !!!

41

Анонимен

преди 2 години

ще има глад зимата на Дон Джовани идва

40

Василев

преди 2 години

Кухият долар мислите ли , че може да спре инфлацията по стоковите борси в целия свят, която пълзи???Агент Джонатан Уудс!ЦРУ!!!

39

Василев

преди 2 години

Олиото свърши, защото пехливаните борци Бойко Рашков и Бойко Борисов бяха са намазали със зехтин, но имаха много як захват и той се изпари, сега прибегнаха до олиото!Борбата е МАЗНА, защото накрая и двамата ще се облажат, а вие протестъри , ще ядете скъпи плодове и зеленчуци, защото нямате кадърни жени нотариуси с по 19 позиции, и шкафчета с кюлчета и банкноти по 500 евра!!!Според мен трябва да има нови избори и този път активността трябва да бъде 7%, а не 27%!Агент Матю Франсис!ЦРУ!!!

38

Анонимен

преди 2 години

Май Костов е виновен за олиото, за друг не се сещам.

37

до 45

преди 2 години

Кой ще плаче за герб бе буахахааа..неграмотния сахер ли?!!

36

Кючекчия Мутра

преди 2 години

Има такъв народ бе муахахахаа

35

555

преди 2 години

Заслужаваме си втора Виденова зима , щом гласуваме за безредието и хаоса . Ще плачете и ще искате ГЕРБ , но ще е късно , защото потъването ще е голямо.