45

Анонимен

преди 2 години

ПРОРУСКИЯТ МРЪСЕН ИНФИЛТРАТ РАДЕВ ПРОДЪЛЖАВА ДА РУШИ БЪЛГАРИЯ

44

До 50

преди 2 години

Ааа,не! БСП никога на власт! Искам служебното правителство,искам Радев,а другите измамници в кауша!!!!

43

Venom

преди 2 години

Все още никой не е доказал, че има каквито и да било вируси. Най тъжната професия/специалност е вирусолог. Вирусолозите са токсиколози, нищо повече.

42

Анонимен

преди 2 години

"стана ясно на среща при президента" .... бря, на фигуранта чак сега ли му се изясни??? демек до сега той нищичко не е знаел?!

41

Анонимен

преди 2 години

Това е най-важното - без всяване на паника. Редно е накрая всеки, който плаши хората, да бъде осъждан и да изтърпява ефективната си присъда. Моля, ако обичате, нито е първото, нито последното заразно заболяване. Дори е далеч от най-смъртоносните. Който ви повярвал - повярвал,останалите все повече се убеждават, колко кьор-фишек са пландемичните изказвания и фашисткия натиск за затваряне и насилствена ваксинация дори на преболедували вече хора. Лъжливото овчарче!

40

Анонимен

преди 2 години

Все още никой не е доказал, че има вирус. Планетата е населена от TVзомбита.

39

червената пр***ня

преди 2 години

кутев махни въ---шливия *** от тук бе

38

Анонимен

преди 2 години

Хаха снимка 3 екшън драма. Кацаров получил повиквателна от морето. Газ на джапанките и обратно в София. След 2 месеца как има право на отпуска министър? не трябва ли поне 6 месеца да е работил?

37

Анонимен

преди 2 години

До "Гадев нали нямаше вирус???": Вирус има, досега сме го наричали грип.

36

Анти Радев

преди 2 години

Като пилот не го зная какъв е бил, и не ме интересува, но като вожд на държавата издиша отвсякъде. Гаф след гаф, шаблон след шаблон, глупост след глупост. Целият свят се смее с нас и има защо.

35

Анонимен

преди 2 години

До ИзмаменГласувайте за БСП , те са безобидна партия , не са агресивни, имат добри кадри, а не калинки, а и винаги са били национално отговорни, за разлика от герберите, въпреки че са непрекъснато под удари и оплюване, но точно през управлението на БСП страната и хората бяха най-добре!

34

Анонимен

преди 2 години

Радев, ти чак след 2 години разбра, че има вирус - хахахаха

33

Зелен чорап-чалгар

преди 2 години

Абе фигурант ,нали нямаше вирус бе цър вул ОСТАВКА МУТРО!!!!

32

Анонимен

преди 2 години

Ааааа, не така, г-н президенте, българинът си иска ГЕРП, преизбира си ги три пъти поред, псува алтернативите, и иска да се всява паника!

31

Анонимен

преди 2 години

Гадев нали нямаше вирус???

30

Анонимен

преди 2 години

До АЗ ГОСПОДТи ли си Господ , не знаех, явно си се взел за Господ и си за психиатрията. А такова правителство на геноцид,подслушване,следене и терор като Бойково-Цветановото , не бяхме имали, но герберите не го усещаха ,защото не те бяха мачканите,убиваните, разболяваните, ограбваните, а народа, над герберите имаше чадър и не усещаха нищо, нито виждаха как гробищата се пълнеха скоростно , нито как се обезлюдяваха районите, поради безхаберието и безочието им!

29

Зозо

преди 2 години

.............Парламентът да свърши своята работа и да актуализира бюджета............ ............Хахаххааааа, а швепс на клечка не искате ли? Рундю и Чашков са отговорни за смъртта на 1 пилот, 1 офицер и 2 горски ... за сега. Всеки ден все по-голямо наакване ги чака рундювците.

28

Анонимен

преди 2 години

Г-н Радев, на 3 март 2020год. вие лично от Шипка се провикнахте, че това е вируса на страха и вируса на предателството. С това подтикнахте хората към подигравки и съмнения има или няма вирус. Като има криза с пожарите защо пратихте огнеборците в РС Македония, а хората в България изгоряха понеже гасят неспециалсти огнената стихия? Много трески имате за дялане, но виждате само сламката в двора на комшията, а гредата във вашия двор не я виждате. Защо са Ви съветниците агенти на ДС? Хората не пасат.

27

Анонимен

преди 2 години

само питам, и моля за отговор, в бг един президент колко мандата е възможно да има? за америка знам, че са два а в бг?

26

Измамен

преди 2 години

Преди гласувах за ГЕРБ,те се оказаха крадливи,ниско интелектуално индивиди готови да ни затрият за пари. Сега гласувах за Слави,но се оказаха същите лапачи! Тържественно обещавам на есен да ми е последното гласуване за президент и ако не се променят нещата,ще трябва да грабваме сопата! Защо,когато вземат властта ,тези алчници забравят какво са обещали? Защо не направят ревизия на предните крадльовци ,ей така за назидание на следващите,защо??