105

Анонимен

преди 2 години

Гавриш се с истината. Президентът Радев никога не е отричал "Ковида".

104

Анонимен

преди 2 години

Толкова злобни хора рядко се срещат! Радев се изгаври с хората, които работеха неуморно с риск за живота си. Забравихте ли, че Радев открито ОТРИЧАШЕ КОВИД!!!

103

Съвет

преди 2 години

Фигуранте, ти се подгорви за Гешев ! Другите подготовки ще ги правят ора с акъл , а не със зелени чорапи !

102

Анонимен

преди 2 години

Я да кажят на кое място сме по инфаркти инсулти и рак? Ковид ни е малък проблем

101

Анонимен

преди 2 години

Радев освен празни приказки досега друго не съм видял да направи. А хаоса определено е създаден, но паника за сега няма, въпреки усилията на президента да направи паника.

100

Драги другарки и

преди 2 години

другари!Иде пик на щам Делта,но,както казва др.Мангъров,той е грипче.Пригответе си чайчета.Иде мигрантска вълна,но тя няма да надхвърли няколко десетки хиляди човека.В сравнение с нашето население,те са какпка в морето.Има много пожари,но както се казва изгори,за да светиш,Ще светим в мрака на скъпия ток,другари.Важното е да не се паникьосвате,най-много да загубите живота,вашия и на родата.То пък един живот-не сте елитни държавници,политици-нищо нямате за губене,освен веригите,пролетарии.

99

Анонимен

преди 2 години

Няма напълно ефективно лечение, особено за доста по-възрастните хора. Затова те трябва да се ваксинират. За всички останали е препоръчително. Вероятно ще се повтори сценария от миналата година.

98

Манипулация

преди 2 години

Къде са тези болни, дайте да ги видим. Всички мои познати го изкараха в началото на годината, в последните месеци никой не е бил болен. Вече никой не вярва на официалните данни.

97

до факт

преди 2 години

Смъртността е функция на лечението.Щом сме на шесто място по смъртност, значи сме на шесто място ама отзад напред по качество на медицинските услуги

96

Анонимен

преди 2 години

Нищо не предизвиква толкова силна паника, както вик "Само без паника!" :D Пробвайте в автобуса ии метрото или .. в хипермаркета или в подлеза.. където искате пробвайте и ще видите ефекта :D без паника.. :D Аз съм пробвал. Не мога да пиша от смях като си спомних какво се случи.

95

Анонимен

преди 2 години

Военната хунта доведе държавата до разруха, страната в опожарена земя, а народа ще умори с COVID - 19 !

94

О правителството

преди 2 години

на Радев били чували, че някъде в Европа имало някакви лекарства, които вероятно помагат, ако не вредят против ковида. Това е плана.

93

Анонимен

преди 2 години

Да се чете - всеки да се спасява поединично...

92

ГАДЕВ=МУТИРАЛ КОВИД

преди 2 години

ТОЗИ ГАДЕВ....... ИЗТРЕБИ ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИ ОТ ИНДИЙСКИЯ ЩАМ "ДЕЛТА".....

91

Тея от служебното

преди 2 години

на Радев знаят само как да назначават роднини и другари на добре платена държавна служба . Когато опре ножа до кокала бегат като оФци.

90

Фигурант убиец!

преди 2 години

ПРЕДИ служебното правителство: Зелени коридори ВСЕКИ ДЕН, НОЩ с редовни предупреждения, 30 хиляди ваксинирани на ден. ПРИ служебното правителство: зелените коридори от понеделник до четвъртък ПРЕМАХНАТИ, а хората се РЕДЯТ НА ОПАШКИ, при положение, че България е една от МАЛКОТО страни,в която има на практика всички добри ваксини одобрени от ЕС! , служебен здравен министър анти-ваксър, лъжец и използвач, и 12 хиляди ваксинирани на ден (спад със 60%).Фигуранте - ти и хунтата ти избивате българите!

89

Т К О

преди 2 години

Хахахахаха нямало да имало хаос...алоо хапчетата не ги забравяйте сутрин!!!!Построихте нови болници??? Направихте нещо да задържите българските лекари и сестри да не бягат на запад???? Или спряхте всичко и насложихте свои хора навсякъде!!!!!!!!!!!!!

88

ха ха

преди 2 години

*** сериозно ли бе, другарю президент? Вируси, вълни.....Споко, ще ги посрещенете без паника на Шипка. Ама сега пък и пожари, и мигранти....Все саботьори на идеалното ви правителство. Кой ли ви ги пуска да ви разваля идеалния образ. ХА-ХА-ХА-ХА.

87

бсптв

преди 2 години

зеления чорап днес пред камерите си направи поредната рекламна кампания

86

Обективен

преди 2 години

Трудно ще проработи новия парламент при този непрекъснат саботаж на работата му от страна на мутрите с техните безмислени предложения за решения и с безкрайните им изказвания, реплики и дуплики, с цел да минава време и парламента да не работи, а не да се свърши нещо полезно за България.