25

браво

преди 2 години

Представете си какъв дразнител и трън в Д-то на гербаджиите е президентът Радев, след като и двата (останали) трола са на линия. И чебурашкин и калекото, сън не ги лови горките, за да се включат "адекватно" в статия за президента.Не могат да се примирят (воглаве с банкянския ), че Радев е по-одобряван от чекмеджан. Свиквайте, защото гербаджийската хунта е история, Борисов може да посети евентуално ЦСЗ, но не и МС, а за президенството да не говорим.

24

Анонимен

преди 2 години

най много умират благодарение на мръсния въздух който дишаме и никой не взима отношение по въпроса, и втора позиция която отнема животи в бг е катастрофите

23

Анонимен

преди 2 години

Радев чорап на годината. Ураааааааааааааа

22

Анонимен

преди 2 години

Лелее, Радев сега разбра, че има Ковид19? :D Български реотан.

21

Анонимен

преди 2 години

"Според Радев не трябва да има упреци, че в югозападната ни съседка са били изпратени български огнеборци.".......Как тогава ще коментира информациите че нашите противопожарни коли са били замеряни с камъни, а пожарникарите ни псувани и обиждани? В официоза на ВМРО-ДПМНЕ "Република" вчера е имало статия с антибългарски характер, като властите в Скопие са били упреквани че са допуснали български пожарникари и наш телевизионен екип на тяхна територия.

20

ГЕРБ

преди 2 години

ПУЧ защо не размахаш юмруче

19

Ken

преди 2 години

От снимките разбрах, че докато мълчиш и само дишаш можеш да разпръснеш вируса. Когато говориш няма страшно и може да свалиш маската.

18

ъъъ

преди 2 години

Фигурант нали нямаше вирус и ги събираше на Бузлуджа кво ти стана

17

ГЕРБ

преди 2 години

ПУЧ защо не резмахаш юмруче

16

Анонимен

преди 2 години

Заради хората в цялата държава намачкани от ГЕРБ,всички уж са срещу ГЕРБ,а всъщност обслужват ГЕРБ,от президента и служебното правителство през ДПС и партиите от ЕНП.Всички срещу народа ни. "Когато Смъртта е ловец,Слави, воини трябват, не дипломи и езици.Воини,които са драни,изранени,но светли.Когато не си воин,Радев,мишоци и плъхове лазят около теб, мишкувайки, докато захлупен в буркан спиш.Когато не си воин и да побеждаваш,плъхове са построили трона ти. За да го изгризат. Воин или плъх

15

ГЕРБ

преди 2 години

Шайка НЕКЪДЪРНИЦИ съвсем скоро всичко ще ви се върне.

14

Off

преди 2 години

А, ***! Нещо юмруче няма ли да размахаш - извендъж се загрижил нашия пенсиониран пилот.

13

АЗ ГОСПОД

преди 2 години

Изобличението прави повече впечатление на благоразумния,Нежели сто бича на безумния.Злият човек търси само бунтове,Затова жесток пратеник е изпратен против него.По добре да срещне някого мечка лишена от малките си,Отколкото безумен човек в буйството му.Който въздава зло за добро,Злото не ще се отдалечи от дома му.

12

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами ако не се актуализира бюджета е ясно какво ще последва, импийчмънт на този който разедини и фрагментира българският народ до такава степен, че сега всеки воюва с/у всеки и Парламента на практика не изпълнява функцията си да излъчи работещо правителство ... Дет се вика каквото си посял това и ще жънеш, а в случая този който пося умраза към българската държавност и институциите и, ще пожъне плодовете на метежа си ... !!!

11

Анонимен

преди 2 години

Абе, не виждам Радев да си е намалил заплатата, която му е 20 000 лв на месец.

10

Анонимен

преди 2 години

Саботирайте мерките на правителството, не ги дпазвайте, рулетв правилата!!!

9

Вън изeдници !!!

преди 2 години

Депутатите на ИТН в лицето на тая шмътка Ива Митева завчера отхвърлиха намаляването на заплатите си! Всички са един дол дренки! Само в Радев и неговото правителство ми е надеждата! Не останаха достойни хора и жалко,че няма луди глави да накажат изеднuцuте-депутати! Вече трябват крайни мерки,време е!

8

Анонимен

преди 2 години

Радев, ти уволни и унизи всички големи специлисти лекари, а сега няма как да очакваш съдействие!

7

КОЙ КОГА

преди 2 години

Койчо кога са го пуснали от специалното здравно заведение в Курило за хора с ментални и когнитивни отклонения

6

Анонимен

преди 2 години

Радев иска да е подготвен за новата вълна. Значи вече е разбрал, че има епидемия. Хем отричаше, че има коронавирус, хем обвинява правителството на ГЕРБ, че не се е справило със ситуацията. Кацаров трябва да отиде да работи на първа линия и да покаже на лекарите как се прави това.