65

Анонимен

преди 2 години

До Дубай СМСКъде е ритона с козата на Божков и цяла България , защо изпродадохте българските археологични ценности,които Божков беше събрал? Че чак и сувенирите сте ограбили на Божков, защото сте калинки и не можете да различите сувенир от археологична находка, хаха!

64

Анонимен

преди 2 години

Каква вълна ве господин фигурант. Та нали вие казахте , че няма такъв вирус. Оставка, импийчмънт за лъжеца Радев.

63

Анонимен

преди 2 години

Г-н Радев, аз се ваксинирах. Ваксинирайте се и Вие!!! Не подлагайте на риск семейството си! Вие имате контакти с много хора при закрити помещения. Пътувате из чужбина. В Европа как ще Ви пуснат без здравен сертификат???? А ? Както е известно сте таксито пилот на Пендаровски.Как ще качвате Пендаровски в нашия самолет без да сте ваксиниран? Или се ваксинирахте тайно със Спутник V? Нещо ни будалкаш, президенте!!!!

62

Анонимен

преди 2 години

Заради хората в цялата държава,намачкани от ГЕРБ,всички уж са срещу ГЕРБ,а всъщност обслужват ГЕРБ,от президента и служебното правителство през ДПС и партиите от ЕНП. Всички срещу народа ни. "Когато Смъртта е ловец, Слави, воини трябват, не дипломи и езици. Воини, които са драни,изранени,но светли.Когато не си воин,Радев, мишоци и плъхове лазят около теб, мишкувайки, докато захлупен в буркан спиш.Когато не си воин и да побеждаваш,плъхове са построили трона ти. За да го изгризат. Воин или плъх?"

61

Калеко Алеко

преди 2 години

Фигуранта е събрал хунтата на спявка ... ще им спусне сводката от Черепа и ген.Решетников дообработена от стратегическите му съветници ... оказва се че Парламента трябва да сърши своята работа, защото служебното правителство го докара да под кривата круша и сега трябва да прехвърли горещия картоф на някого, само че този "някой" никакъв го няма и мUнчо се чуди в кой двор да го дири ... !!!

60

Анонимен

преди 2 години

Всеки,който разтаква,кара другият да чака,говори с помпозност за бъдещето е евреин. Ръцете горе,Радев ! Формулата ти е ромска. Да беше станал някакъв кирлив поп дето само за неидвщото плямпа щеше да ти е по манталитет. Ти говориш със заобикалки. Не назоваваш с истинските имена проблемите и се криеш от реалнистта. Защо не псуваш тези,които наридът псува? Ти си цuranuн !

59

до 74

преди 2 години

Не знам. Има снимки в Кремъл. Но в Естония го карантинираха поради установяване, че е бил контактен на заразен с коронавирус в България. Карантинирахо го заедно с втората му жена и целия екип. Върнаха се с пълни памперси. Язък за куфарите с тоалетите. Не можаха да ги покажат. А междудругото руски говори майка ми, баща ми и то перфектен руски понеже навремето са учили задължително още от малки. Ще питам от кой клас, но знам от 4 клас може би са учили руски и говорят също пишат, но не са комунисти

58

Анонимен

преди 2 години

И тия танцуват на същата музика. Марионетки.

57

Кал-Ел

преди 2 години

Колко много коментари за политизиране на несъществуващ вирус. Наистина не ви е добре реалноста. Всички политици са за сметището.

56

Анонимен

преди 2 години

До 73 Учил е учтива форма на вербуван. Руския му по добър ли е? Защо не го канят в Русия?

55

до 67

преди 2 години

Това са само курсове в САЩ. Видяхте му английския в Брюксел. I hope this situation is critical. Хахаха ако е учил години така ли ще говори? Или е преписвал ?? :D :D :D

54

Зелен чорап-чалгар

преди 2 години

Фигуранте ,кога ще поемеш отговорност за безотговорното си поведение спрямо българите през последните 5 год.Един летец ,един офицер и двама горски ти лежат на съвеста-ако имаш такава само за последните 3 месеца.а за хилядите починали от ковид ,които повярваха на опорните ти .Рашков отдавна трябваше да е при Гешев,той и така има комплекс от него .ОСТАВКА МУТРО!!!

53

избори 3

преди 2 години

Българските граждани трябва да бъдат подготвени и цялата отговорност да поеме фигуранта измамник Румен Радев.

52

Анонимен

преди 2 години

Радев е ней-големият Вирус. Напръскайте го, за да миряса.

51

Анонимен

преди 2 години

Радев (подготвен!) да си стяга куфарчето и бегом към къщи при втората! Да не забравя да си обере всички чорапи!

50

Анонимен

преди 2 години

Гордеете ли се с кадри като Манев, който два пъти е уволняван от работа заради извършени престъпления,поставили го като полицай да следи за реда на автогара Стара Загора, вместо да пази хората,той прави комбина с ромите и заедно са ограбвали хората на автогарата,че е депутат,не поради качества и знания,а защото е бил любовника на баба Цецка Цачевата,да не говорим за кухата лейка Атанасова или Теменужката какво общо има с енергетиката,електричество, срам може да обземе народа ,ако ви види кадрите

49

Само питам

преди 2 години

Нали ВирОс нямаше бе фигуранте? Нещо за щама от София и щама от Шипка да ни разкажеш? С твоето некадърно управление ще подпали те и уморите България!

48

Анонимен

преди 2 години

Някой знае ли защо има венец на масата пред Кацаров? Държавата гори, те седнали сред цветя.....

47

Заден въздух

преди 2 години

Някои щели да грабват сопите. Аве, народ дето е стоял 200 години под византийско, 500 - под турско, под фашистко и под комунистическо робство да грабне сопите ?! Забрави. Може само да си грабне багажа и да се изнесе от България. Поне ще е за добро и ще е реално.

46

Анонимен

преди 2 години

Кога ще се ваксинира Фигуранта