10

Анонимен

преди 2 години

Едвали най голямото по времето на Орешарски имаше разработка наречена "Червей " с над 1000 човека подслушване ,а пак тогава пък Рашков бе шеф на бюрото за контрол но СРС оттам гръмна Яневагейт

9

Анонимен

преди 2 години

Ако този хубавелко е в списъка заедно с Бабикян и Манолова , значи не става дума за подслушване, а за записи на всички протестъри, които пожелаха да говорят миналото лято по микрофоните.1000 човека,долу-горе толкова бяха ораторите,които си направиха реклама, а сега вече изкарват репресирани. Вечна слава на героите:-)))

8

Зозо

преди 2 години

Тоя слепок едно си знае, едно си бае.... Села горят, хора ***.. тоя подслушвания му дай.

7

Анонимен

преди 2 години

сринаха държавата, хиперинфлация и невиждани престъпления в последните дни, почнаха и фалити, затварят индустриални предприятия и тн . Колко още мислите ще ви търпят хората да ги баламосвате вие мая рашков? търпението на хората е на изчерпване хаджигенов

6

Анонимен

преди 2 години

Еми използвайте криптирани канали за комуникация. Няма кой да ви информира как или просто общоприетото ви е по-лесно смилаемо.

5

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ предложиха да съставите !.специална комисия в НС по "подслушнатията", вие ОТХВЪРЛИХТЕ предложението им - ЗАЩО? защото НЯМА да "откриете" НИЩО! 2.чАШКОВ е спеиалист тъкмо по ПОДСЛУШВАНЕТО още от комунистическо време, дори е "преподавател" по подслушване - щом е такъв "експертин" - къде са му ДОКАЗАТЕЛСТВАТА?

4

българин

преди 2 години

Гаранция че са били подслушвани! Борисов държеше всичко в държавата! Той се месеше във всичко! Нещо което и Живков не правеше! "Човека" се канеше да ни " управлява" години още! Сега медиите още са негови! Администрацията е на ГЕРБ все още! Прокуратурата в лицето на Гешев,също е Герберска! Реформите там са Задължителни.Гешев няма морала да е там! Правителство ще има! Успех им желая!!!-:)

3

Крайно време е

преди 2 години

освен да раздуват кои политици и т.н. след катарзис са били подслушвани да се чуе най сетне и с КОЙ са си говорили. Щото тоя няКОЙ може да е бил клиент на прокуратурата, а такива политици и т.н дето си другаруват с престъпници НЕ ГИ ЩЕМ. Да не ни се правят на ущипани госпожички тези продажници.

2

Един Българин

преди 2 години

Този герой с прашката е смешен и жалък!

1

ха ха

преди 2 години

Гузен не гонен бяга.