70

Анонимен

преди 2 години

Пробват с очернянето по старата и изпитана схема на ДС, но прозират съшитите с бели конци опити без покритие. Рашков щеше и той "до края на деня" да даде доказателства за твърденията си, но изчезна, та се не видя. ДС се е развихрило в България.

69

Сладък

преди 2 години

Верно ли бе? *** щом казваш, че ти верваме... че сме умни и лъснати само квот ни кажеш на тва верваме... Мамин... сладък...

68

Анонимен

преди 2 години

"..тъй като двете досъдебни производства, по които са били подслушвани граждани.." С други думи, СРС-тата са били ЗАКОННИ. Я да каже господина с внушенията, по какви производства е ставало това! А направо се скъсах от смях, като прочетох как господина е заключил, че във Вътрешна сигурност са били унищожавани СРС-та и то пред камери. Явно комунистическите методи с доносите са му на сърцето "един човек ми каза едно нещо за едни хора.". Комунизмът се ЗАВЪРНА.

67

кой плати

преди 2 години

Едно е да подслушваш друго е да организираш атентати да оскверняваш институции да малтретираш мирни граждани кога ще има ревизия на хунта и барикади.

66

баа маааму

преди 2 години

ченгеджиските ви номера нямат граници не е истинато не бяха записи на бойко, не бяха къщи сега подслушвания ималои какво са записали в тези подслушванияколко пъти дончо чукааал комшииката пена па и дъщеря и па и майка йегати скандала

65

анонимна

преди 2 години

На първо място Хаджигенов и Бабикян нямат място в тази комисия тъй като са заинтересованата страна.Щом отклониха предложението Младен Маринов да участва в нея трябваше да махнат и тези двамата.Иначе без да сме пропоци ясно какви ще са изводите й.Друг е въпросът защо не се разследва и другата страна-протестиращите гамени с хулигански прояви.За каква обективност говорим?

64

Мунчо

преди 2 години

Туй пък Оли, кой ще го подслушва, да му слуша налудничавите приказки...

63

Българин

преди 2 години

Костинброд - печатницата на благородниците от Мултигруп...

62

Платенияч

преди 2 години

До анонимен, и аз бях там срещу 80 лева на ден ядях си сандвичи пиех си количката и така 1040 лв за 13 дена то се знае че бяха платени протестите на наркоманите даваха по малко0

61

Българин

преди 2 години

Не знам дали е българския "Уотъргейт", ама по-скоро на Костинброд ми замирисва

60

Малко ми е тъпо

преди 2 години

Първата четвърт на 21-ви век сме. Пазара бъка от приложения за криптиране на разговори. Че даже някой са безплатни. И то с такова ниво на криптиране, че слухтящите милиционери не могат да ги декрипнат до края на света. Кой ще води поверителен разговор по необезопасена телефонна линия в България ?! (визирам мобилен телефон).

59

Анонимен

преди 2 години

На този му приключиха минутите на слава, и пътната помощ не му помогна и прожекцията на клипчета ,това е един много прозрачен и елементарен човек ,чак и шефката го разбра!!!!

58

до 87

преди 2 години

Човече, има великолепни евтини очила от Китай, които ще ти решат проблема с очите. Нали за това пишеш с главни букви? Или нещо ни крещиш? а ?

57

коментатор

преди 2 години

ДОКАРАХМЕ СИ ДО ГЛАВАТА ПИШМАН- ПРЕЗИДЕНТ ,АДВОКАТИ ,МИНИСТРИ,ОСОБЕНО ЯНАКИ СТОИЛОВ -ЖАЛКА КАРТИНКА ПОНЕЖЕ СА МУ ОБЕЩАЛИ-СЪДЯ КОНСТИТУЦИОНЕН ! ГОРКИЯ ЩЕ СИ СКЪСА РИЗАТА ЗА ДА СВАЛИ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР!!!ЕХ МНОГО ГИ БЪРКА! -МЕН НАПРИМЕР ГЕШЕВ НЕ МИ ПРЕЧИ -Я ДА КАЖАТ ТЕЗИ ДЕТО СА ПРОТИВ ГЕШЕВ С КАКВО СА ОЩИПАНИ ЧЕ ВДИГАТ МУТРЕНСКА ОЛЕЛИЯ!!ААААААААА?????

56

Хайде, хайде

преди 2 години

Дали съда е разрешил подслушване или не няма кой знае какво значение. Имало ли е подслушване без осъдителен резултат (присъда), обещетението е гарантирано. Ако не в България, то с ЕСППЧ. Задават се разходи за бюджета .... и то май сериозни. И да, допускам, че Хаджигенов се е прицелил в адвокатските хонорари. Няма лошо. Това му е професията.

55

dakotabg

преди 2 години

Сори,Майкъл,,частна:)

54

dakotabg

преди 2 години

Работя в часна фирма с 69 камери и к'во?Пука ми на жилетката!А този,защо се дерти?

53

Анонимен

преди 2 години

Рошко каза че има доказателства и пак нищо!! Този видя че потъва и пак лае и накрая кво едно голямо НИЩО това сте вие,ама те яд че минеков стана министър ??? За малко и ти да се жертваш за народа нали ,ама нццц греда и то централна, медуза. такава

52

!"£$

преди 2 години

Следя с интерес. А дано да съм бил в списъка с подслушваните! Някоя кинта от обещетение винаги е добре дошла!

51

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

ПАК ...алабалистики от един пишман адвокат със завършено "тротоарно право" ....!...Кой ти верва ,бе смутльо....?!