50

Анонимен

преди 2 години

Давай хаджи сега ти е шанса изпуснеш ли край, пак палатки ,разходките ще си ги плащате сами този път и яйца и риба по кофите ще търсиш

49

Анонимен

преди 2 години

На втори Изводът връчването на мандат за премиер на Николов вероятно е нелегитимно, тъй като е в противоречие с Конституцията !!!! На трети ,може и да подкрепим партията на Тошко????? Сега продължава да лъже тозиза мен шизофреник, няма собствено мнение квото му каже шефката това е!!!!!!

48

Майора

преди 2 години

Абе Хаджигенов , как получи тази информация след като е класифицирана? Или може би в МВР има хора които я изнасят ? Жалко ако е така , че се получава теч на информация и може би олигарсите искат това!

47

Гуфу

преди 2 години

Подслушването само по себе си е нарушение само когато е нерегламентирано. Ако е във връзка с до съдебни производства и е по правилата съгласно закона. Къде е проблема?

46

Анонимен

преди 2 години

'' Хаджигенов: Това е най-голямото масово подслушване '' ........................... Другарю Хаджигенов, НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА че си бил подслушван ти или онова дребното генералче на Костов ... това е последната грижа на народа, спрете да губите народно време и държавни пари с глупостите си!

45

Анонимен

преди 2 години

Този е за връзване в усмирителна риза.

44

баба мара

преди 2 години

да има някои изненадан всичко се очаква от герб затова искаха доказателствазащото са ги унищожили да ама има и запазени материали

43

Ангелов

преди 2 години

Този "политик" съвсем е изтрещял.

42

Анонимен

преди 2 години

Типичен психопатски профил...

41

КНСБ

преди 2 години

Абе този, изобщо не ми пука, че съм подслушван ,защото не правя нищо нередно От подслушване се страхуват такива като теб, които въртите разни шашми и далавери и се страхувате да не ви разкрият ...

40

Анонимен

преди 2 години

Главната опорка на заптиетата - ако няма какво да криеш е ок да те слушат. Да закрием правото тогава, съдилища и всичко подобно и да си слухтите на воля?

39

Анонимен

преди 2 години

Квиченето при изчегъртването на гербавата пасмина е отвратително!

38

Боклук

преди 2 години

Тебе па кой ще те подслушва бе.Я не си придавай важности.

37

Анонимен

преди 2 години

До 54. А ти кой си и какъв си та знаеш дали е имало основание и кои са лицата?

36

пияница мистик

преди 2 години

Мен също ме подслушваха и разбраха кога ще идва любовницата да правим сиkиш :))) После ми се обади подслушвача и ми каза: Ееееей, блазе ти брат, ти ще еbеш, а на мен ми се спари главата от тези слушалки....ахахахахах Доказателста, доказателства, Хаджигейчов, не голи приказки хвърлени ей така

35

Реалист

преди 2 години

Ако човек е почтен и не замисля нищо лошо не би трябвало да му пука дали е подслушван. Нали, Хаджи.гейов?

34

Ох майко

преди 2 години

Тия се готвят за избори. Как я дъвчат тая *** тема. Прокуратура и всички видове институции казаха че няма такова, ама тия ***.о.ти си дъвчат. Това е баси манипулацията за гласове. Комунистите цял живот, подслушване, подслушване. Защо по дя.во.лите никой не казва, как Божков плати на цялата агитка на Левски да прави преврата? А може и убийства и мародерства да са готвели, като на прибития журналист. Абе тоя Хаджинещо си, да не го храни Божков?

33

Анонимен

преди 2 години

За да се приключи с мутро-милиционерско-мафиотската държава трябва да се ликвидира кофпомпаджията от СИК!

32

Наблюдател

преди 2 години

Всички по върховете трябва да бъдат подслушвани за да не крадат!

31

До 52

преди 2 години

Ахам...страшно основание.Да подслушват империалистите умнокрасиви *** гадни, които протестират срвщу добрите демократични мутри.Страшно основателно За да те подслушват трябва да имаш обвинение, да има преписка, съмнение за извършващо се преатъпление.Кое от изброените е било на лице?