30

гледна точка

преди 2 години

До 51. Не си само ти, тарикат, който е гледал какво става. И ние гледахме как протестиращи хвърляха камъни и бомбички по полицаите, носеха железа и се опитаха да ги запалят. Това неверни неща ли са?

29

Анонимен

преди 2 години

До 49. Никой не е казал, че няма подслушване, а че няма НЕЗАКОННО подслушване. Всичко, както става ясно и от написаното по-горе, е ставало с разрешение от СЪДА (а не от Бойко Борисов) и вероятно в огромна степен с основание. А документи от подслушване си се унищожават винаги по процедура, защото не съдържат данни за престъпление и не се съхраняват вечно.

28

Гражданин

преди 2 години

Този е абсолютен глу.пак. Ама много ясно, че като има разрешение от съда да се подслушва някой, който е уличен или заподозрян в извършване на престъпление, пък той си разговаря с десетки или стотици други и те попадат в разговора. Така става по цял свят. Само че нормалният, читав човек не би трябвало да се притеснява от това, нали?

27

Българин!

преди 2 години

Ами ще ви подслушват! След като се опитвахте да вдигате "въстания" (по вашите собствени думи)! ДЕМОКРАЦИЯ НЕ ОЗНАЧАВА СВОБОДИЯ! ОЩЕ ПО-МАЛКО ПЪК АНАРХИЯ! Те "милите" ще се опитват да вдигат въстания и ДА ДЕСТАБИЛИЗИРАТ ДЪРЖАВАТА, А ТЯ НЯМА ПРАВО ДА СЕ ЗАЩИТИ! Как ли пък не! Я отидете и се опитайте да вдигнете въстание в САЩ или пък в така любимите ви диктаторски режими - Русия и Турция ДА ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ СЕ ОТЪРВЕТЕ САМО С ПОДСЛУШВАНЕ! Или ще ви се случат и други МНОГО ПО-НЕПРИЯТНИ РАБОТИ!

26

Анонимен

преди 2 години

Хаджигенов не ти вярвам.

25

Анонимен

преди 2 години

Айде пуснете ги тея видеото и записи, да ги чуем и видим дали съществуват.

24

Анонимен

преди 2 години

На никой не му пука бе

23

до Кауня

преди 2 години

Кауне Хаджито и сие требе да са 50 г във властта зада стигнат и половината взети от Герб пари като субсидии за 12 години.

22

до Каун Грипенов

преди 2 години

ами Баце да каже и той 48 милиона от субсидии за 12 години къде са и с колко милиона свали Ореха от власт.

21

Анонимен

преди 2 години

Добър вечер чалгари , сипахте ли си вече , Айде в ИТН вече повръщат.

20

до Антисоросоид

преди 2 години

какъв ДАНС бе къв МОСАД, фърлят боб евреите за нашите протестъри. Хаджито не е и той цвете ама ще свърши черната работа да изкара Баце в ЕС да лъсне що за самодържец е отгледало ЕНП. Не че не го знаят а янките му го спестиха унижението.

19

качвайте ги вече!

преди 2 години

До Анонимен 33 Абе да не са снимали Кюстендилската?Кога ще я качват в порн хъб да видим що врещят?Там има категория за разгонени бабички стръвници!

18

Антисоросоид

преди 2 години

Разиграват ни театър здравомислещите знаят, че всичко се подслушва ДАНС е филиал на ЦРУ и МОСАД от там тръгва злото за българите.

17

34

преди 2 години

Прокуратурата се забави ,но ще лежиш в панделката гнусен Хаджигенчо....Такива като теб ,трябва да се подслушват денонощно ,долно платено изчадие ....

16

Боклук

преди 2 години

Е ,защо гласувах те против комисията бре?Защо бре ?Мошеници долни

15

Анонимен

преди 2 години

Този криминален престъпник от ексцесиите миналото лято ,вместо на съд в съучастие с БОЖКОВ за престъпните им действия, сега кряка !!! НЯМА по -долни същества от гейовете !!!

14

ПЕХОТИНЕЦ

преди 2 години

а мобилните оператори И ТЕ ЛИ РАБОТЯТ С ЛИСТЧЕТАмайко мила още утре си сприрам мобилните услуги, ТВ, Интернет, телефония, Вайбър ИТН

13

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се подслушват всички за да ги е страх от разкриване на престъпления. Абсолютно всеки журналист може да е заподозрян в умишлено дезинформиране на обществото с цел всяване на хаос и провокации... Всички престъпници трябва да са под напрежение, че ще бъдат разкрити... Хората с чиста съвест не се притесняват от подслушване...

12

Анонимен

преди 2 години

Нищо неможе да унищожат на 100 процента освен ако не са натрошили на парчета хардовете. Ако си мислят че само с изтриване на информацията са се скрили значи нищо не разбират от техника. Подслушвали са конкуренцията. Обикновените граждани няма какво да ги подслушват. Няма нищо интересно за подслушване.Освен да чуят как ги псуват или как някой казва на гажето си как ще и го подаде в ръчичката.

11

д-р ХАОС

преди 2 години

и Хаджигенов и Маяма сестра галева и Бабикян са в ступор НЯМА ГИ В ПРАВИТЕСТВОТО НА СЛАВИ...ужас е за тях, как ще връщат толкова пари, по-добре да си се приберат вкъщи и да се надяват на... чудо