350

Анонимен

преди 2 години

Нелицеприятен грозно ват несресан чичка реве и се обеснява. Тошко африкански е в дамски период.

349

Анонимен

преди 2 години

Тошка, ко стана ве батя. Що така ве

348

ПроСоТо

преди 2 години

обаче верно ме плашат тия!...Дъските ли им хлопат,дрогират ли се,всички на Славейко неизлечимата болест ли са прихванали?...Защото:..-Амо вижте:-Рошавия "бил поканил ония"..ЗА ДА ИМ ПРЕДСТАВИ НЕЩО,КОЕТО ЦЯЛА България знае!!??...,Алоу,некъпания,каниш някого САМО ако имаш намерение да водиш разговори с него!..Цялата информация я има навсякъде!..След като ОФИЦИАЛНО си обявил"състава на кабинета",за чий..ще каниш някого специално да го .."запознаеш със състава на кабинета"?!?!..

347

Анонимен

преди 2 години

Малък Тошко с теслата на баба си ще резне последното въженце на моста. "Всеки Малък Тошко носи в раницата си теслата на баба си."

346

Да,да, ама не

преди 2 години

Река между ИТН и ДБ няма, ама те душичките горили мост! Шоуто трябва да започне и да продължи, а билети продадени също няма! Накъсо - идват пак избори!

345

ПроСоТо

преди 2 години

Тошко каже:-"Ние ги поканихме да им представим кабинета. Не е имало реакции и въпроси по кабинета. Ние не водихме разговори по състава"...?!?!?!..."ГОЛИ,ОБАЧЕ ГОЛЕМИ"!!!!...Тия Хитлер ли са опитват да имитират,Сталин ли ?,..КОЙ ДИКТАТОР им е образеца?!..За пръв път в нашата "полическа история" се пръква такъв субект като "итн"!..Все още се чудя тия безумци ли са,или имат твърда договорка с някой от важните играчи,направена НА ТЪМНО?!..Защото поведението им изобщо не кореспондира със съвременните

344

ПроСоТо

преди 2 години

изкъпете го!

343

Професор без диплома

преди 2 години

Слави се е разбрал с Буци, Гешеф-касета и Доган, да извърши подмяната като имитира промяна, само дето нещо номера не минава! Хората искат истинска промяна и реформи, не поредната имитация! ИТН сте параван Бокича и задкулисието! Срам!

342

Анонимен

преди 2 години

Някъде някой бе написал. че Тошко и Филип Станчев приличат на шумкари преди 9 септ 1944, мноооого вярно според мен!

341

Анонимен

преди 2 години

От "Народ.бг" за стрелбата по колата и други интересни неща пише.

340

От "Народ.бг&qu

преди 2 години

Малко известен факт е, че в момента Цончо Ненов е един от най-доверените хора на бившия бос на ВИС Красимир Каменов-Къро в България.Според източници от прокуратурата от известно време Къро се опитва да сложи ръка върху дузина печеливши бизнеси,за да има откъде да изкарва свежи пари и да запази високия си стандарт на живот.За целта хората на Къро са задействали добре познатата схема за омаскаряване на група предприемачи, като срещу тях се пускат сигнали в службите за сигурностОтделно от това се използват и някои медии, които да лансират публично тезите им, така че ефектът да се подсили,

339

анонимен

преди 2 години

Тошко,искам ясно и конкретно да кажеш какво разбира от образованието една 31-годишна вирусоложка.Или опитът й като ученичка и студентка е достатъчен да управлява тази система?По чалгарската ти логика тогава всеки,който е учил,може да стане министър на образованието.Не ми се иска да те обиждам,но по голям *** от теб няма.

338

Анонимен

преди 2 години

До До 379Никой от чужбина не го е избирал, "избират" с пистолет опрян до челото и написан резултат!

337

ни са знай

преди 2 години

Че емпатията е чужда, непозната на г-н Тошко отдавна знаех. Но, че също така и това ,което наричаме великодушие, е нещо чуждо за него, научих сега. Упорито защитава някакъв от обвинения в преписване от чужд труд. Господине, не е ли възможно ощетеният да не желае да се разправя и по тази причина е изпуснал 6-месечния срок. Това обаче не отменя подозрението за злоупотреба. Поучи още малко логика, господине Тошко!

336

Анонимен

преди 2 години

Тошко катастрофира ИТН . С него ще катастрофира и Слави. И този път завинаги.Жалко.Тоше, Тоше - с кавги,псувни,арогантност държава не се прави.Вървете си в кабеларката и там правете каквото си искате.

335

ИТН и ДБ К0мунисти

преди 2 години

Ще ви изгорим, като дойде зимата, че пълни дървета.

334

Анонимен

преди 2 години

ИТН и ДБ са К0мунистически ***. Дано да изгорите с хероина в Кремиковци.

333

Анонимен

преди 2 години

Аз пък мисля , са избрани по ДИАГНОЗА...

332

Мнение

преди 2 години

Краят на ИТН, е близо! Държавата потъва, а Тошко и другите се чешат по главата! Но, в крайна сметка "Който сее бури, жъне урагани". Злобата и надменното отношение, не остават безнаказани. Ако има следващи избори, ще потънете заедно с Радев! А между другото, Къде е Батко...Слави?

331

!

преди 2 години

Избори 2 в 1 - това е поправителния изпит за оФчия народ, дето допусна пародията ИТН след 12 годишното недразумение ГЕРБ! Грешките трябва да се поправят! ИТН и ГЕРБ не повече от 5 -8 % - това ще е отлично взета поправка за оФчата нация! Нормалните партии и нормалните политици да се освестят и да поемат отговорност за управлението на държавата. Простено е да са омаяни от герберастията, но 6 месеца са достатъчни да се вдянат! "Гласовете трябва да се претеглят, не да се броят!" Те това е!