370

Зозо

преди 2 години

Да припомня: Министър по еврейските въпроси - Боян Расате :))))))))))))))))))))))))))))))

369

Щерю

преди 2 години

Още не са започнали и какви разправии...

368

Анонимен

преди 2 години

Да не забравяме предложения министър по ромски въпроси, което е директна дискриминация към българите, но май и тук идва тази вълна на омраза към белите.

367

Анонимен

преди 2 години

Десислава Д. е министър на икономиката. Експерт е по кръгова икономика и ще върти БГ икономиката в кръг, както е учила това в MU. Министърът на МЗХГ е завършил Право в Меката на виШОТО образование ЮЗУ и сетне е работил "цели" 5 г. по търговски плащания в Брюксел.Последно е бил адвокат. Министърът на МЕ е завършил финанси.Работил е по фондове свързани с БАКБ. Министърът на МЗ С.Кирилов е уролог и като такъв ще се бори с пандемията на коронавируса...

366

Анонимен

преди 2 години

От несвързаните приказки на Тошко Йорданов става ясно че в главата на този човек освен боза няма нищо друго. Жалко за България.

365

Пироман

преди 2 години

След написаното от кандидат правосъдния министър, не виждам начин ДБ да гласува за ИТН. Евентуално ако го сменят, но ...

364

ПроСоТо

преди 2 години

ся че споделим нящо..Молим да бъда разбран!..:-ОПРЕДЕЛЕНО Банкянската Тиква трябва или да търка наровете в ЦСЗ /може и Пазарджишкия!../,или да увисне на некое дърво!..Тук две мнения нема...НО:..-...Не чувствате ли поне малко срам,че допуснахте това рошаво некъпано съществително да.."реди правителство и министри" и да .. определя и политиката в Територията,и най-вече БИТИЕТО на българите?!...За стотен път:..-Некаква тежка магия тегне над изстрадалия,малко глуповат,но иначе ХУБАВ български народ

363

Анонимен

преди 2 години

Kaкви експерти са тези бе, Тошо?! Жена, завършила медицина в известен западен университет, ти я поставяш за министър на образованието, друга дама, работила в Генщаба на БА като експерт, впоследствие н-к отдел Връзки с НАТО, която цял живот автомат не е пипала, я поставяте за министър на МО! Бившият кандидат за премиер, юрист, го поставяте начело на МВР, а не на МП?! Онзи с научната степен "малък доктор" (д-р) с шнорхелите го правите премиер! ИкУнУмиЗД за министър на МЗХГ!Оперен певец за МК!

362

Зозо

преди 2 години

Да припомня: Зад чалго-социалистите от ИТН+БСП прозира дългата ръка на Рундю и Масква :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

361

Зозо

преди 2 години

........Министрите за проектокабинета били експерти....... Хахахахааа, експерти в прането ли :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

360

Анонимен

преди 2 години

Напротив тошко мостовете ги изгорихте. След изказванията на кандидат правосъдния ви министър Момчил Иванов който нарече Христо Иванов майцепрoдaвец, со ро соид а ДБ *** мисля че всичко е изгорено. Това е езика на омразата прихванат от Москва и характерен за БСП а отскоро и от ДПС и лично от Карадая. Очевидно тези 2 партии са идеологическите побратими на ИТН и е редно от тях да търсите подкрепа за фашизоидното си правителство.

359

Анонимен

преди 2 години

Божков има пряк интерес да се изчегърта ГЕРБ и Гешев. Когато ги няма вече, ще може да се върне в България.

358

Анонимен

преди 2 години

До математикЧе има ли нещо общо Божков със Слави? Божков каза - "партията на Слави,вече не е негова."

357

математик

преди 2 години

Така като смятам ако има още стотина пъти избори,на Божков ще му писне да им плаща на подчинените си.На мен отсега ми писна да гледам Тошко Йорданов.

356

Анонимен

преди 2 години

Дребно, вредно, Тошко африкански ще изгние от злоба и омраза.

355

зевзек

преди 2 години

Не им върви.Ама така е-нито бенда изкараха,нито балета,нито вечер на артистите има.Сценаристите и шефа им се опитват да ги заместят,но успех нямат!От целият състав само Тошко гледаме.Слави явно останалите ги е съкратил.Ако някой знае към коя партия са се присламчили да гласуваме за нея!Така де шоуто трябва да продължи.Политическият вариант обаче мног набързо е писан,а и артистите му са аматьори,та не е много добър.

354

Анонимен

преди 2 години

Аз чакам да ми кажат тоя барбадоски шошон, кой го натресе и как така пенкилер за всичко. И онази пчеличка от Търново, дето сменила сто партии и сега правосъден. Тоше, признай без бой, ти трябва да знаеш.

353

Анонимен

преди 2 години

Да дойде ония високия Джипков Бибитков с 3 джипа охрана да ви кажете какво да правите. Божков за това си плаща все пак

352

Анонимен

преди 2 години

ИТН се подиграват на българите. Но и самите хора са си виновни, че гласуваха за тази партия недонос

351

Анонимен

преди 2 години

На Слави партията е доста по-мощна от всички партии , управлявали до сега, хора на Доган и СИК също са се договорили с тях, струва ми , че беше направено всичко възможно, да не упее България да се измъкне от хватката на мутрите или поне БСП да спечели, за да е по-свободна България и гражданите! С този мощен чуждестранен тандем, не знам накъде ще тръгнат и дали населението ще е по-добре или по-зле. Няма ли начин да спрете убийствата и грабежа поне на обикновените хора?