330

Анонимен

преди 2 години

Тошко Африкански да се изследва чрез ДНК тест, колко е човек, или е стопроцентов шимпанзяк. Лъжат ни, че е човек. Сложили са мамуна начело. Измама! Тошко Африкански да си покаже ДНК теста, както Склададжията си показа дипломата за средно образование.

329

Анонимен

преди 2 години

Слави се оказа пионка на Бойко и Пеевски

328

Георги

преди 2 години

От сценарист на вечерно забавно шоу, до главен фактор в управлението на държавата. Е.. Няма такъв народ.. тоя народ си заслужава съдбата. Като се огледате и като видите мизерия и неуредици - това заслужавате, това сте поискали, това сте заработили, това получавате... Живота е такъв какъвто си го направиш. И държавата е такава, каквото си я направи народа. Слави е добър певец, но няма семейство, държи се като пълен ***, взема наркотици.. и народа пожела той да управлява..

327

ДО 352

преди 2 години

До АнонименАхам, притчата за снопа съчки??Ама, тук само един подбира пръчките, те са прогнили и изпочупени...но...ти трябва да ги приемеш, така ли?

326

Анонимен

преди 2 години

Нито ИТН са стока, нито ДБ и uбнu. Партиите на хаоса и на разрухата. Затова не могат да се разберат.

325

Гиб Мелсън

преди 2 години

Днес една женица по телевизията се оплакваше, че по морето имало много туристи но били бедни и нищо не купували в магазина й. Да се чуди човек как след 12 години благоденствие при Винету изведнъж българите станаха много бедни.

324

Анонимен

преди 2 години

Тоше, разбрах как от всичко разбирате сценаристите, но според мен и като такива сте посредствени. Единствените читави, Любен Дилов и Росен Петров отдавна ви напуснаха, а сега сте тук, понеже ви фалира телевизията, но сте провалени отдавна и затова сте си виновни вие самите.

323

До 366

преди 2 години

До АнонименАко отидеш на пазара за ябълки, а продавача ти предложи само гнили и червиви и ти не ги пожелаеш??Ти ли ще си виновен?Ви ли ще си виновен, че си изгорил всички мостове към продавача??Или, на вас- ттррролловете ви е забранено да мислите, а само да ттррооллите??

322

Анонимен

преди 2 години

"Тошко Йорданов: Не всички мостове с ДБ са изгорени ". Правилно ,Тошко - останаха само вдигнатите ...ъ-ъ-ъ ... мостове !

321

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "До Тодор Живков Има банани - вкусни са. На тебе излезе ли ти вноската за Москвич?" - на Тодор Живков не му трябват коли и лекарства, отопление, и нищо не му трябва. А вас ще ви висим зимата като почнете да мръзнете и да гладувате като нямате пари за лекарства. Утешавайте се тогава с 20 годишните западни таралясници които карате.

320

Тошкопитека

преди 2 години

започва да изглежда все по-отвратително! дано не избарат предлагано правителство, че не знам как ще му гледам мутра на тоз 4 години

319

Анонимен

преди 2 години

А пък при ИТН за министри са предложени "експерти", дето нищо не разбират, ама са политически правилните.Май още не се усещат, че това не е поредното им шоу за пред простолюдието.

318

Анонимен

преди 2 години

Христо Иванов в момента планира как да изгори останалите мостове.

317

Анонимен

преди 2 години

До Тодор Живков Има банани - вкусни са. На тебе излезе ли ти вноската за Москвич?

316

та така

преди 2 години

е кой е казал че ти и славчу определяте кой да и кой не , бе тошку ?! обаче скоро ше се разбере . а вие ентелегентете просто си водите поредното предаване в 7/8 , само че по шумно .

315

Да, но....

преди 2 години

Да, но Пътят на предлаганото правителство напред е обстойно миниран..... Ерго: оти се пъне тоз като *** на буца?!

314

Кривондел

преди 2 години

"При ГЕРБ имаше политически министри, които нищо не разбираха от работата на министерствата, които ръководиха. При нас е различно". - Тошко Йорданов. Сегашната кандидатура за министър на здравеопазването е била кандидатура за министър на образованието в проектокабинета на Николай Василев. Как се връзват тия две неща...

313

Анонимен

преди 2 години

След двата страхотни концерта в Арена и на ст.Васил Левски ,концерта на Слави в Народното събрание не става.Музикантите му издишат.

312

Анонимен

преди 2 години

герб удари дъното, но троловете им не спират да копаят.

311

Анонимен

преди 2 години

Правосъдният е подигравка- адвокат по катаджийски актове... абе по- забит и без опит човек трудно може да се намери! Каква реформа ще прави- ми той като седне до тия хиени във ВСС само ще се чеше отзад... кой ще го вземе насериозно...