41

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Мосад , КГБ и ЦРУ в колко часът заповядаха да почнем да се страхуваме? Пеосто не мога без страх. Накърнявам се некък си.

40

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

И къде ги видяхте тия вълни на Ковид? В някой цитат на психопата евреин Стивън Кинг ли?

39

Лекар от Бургас

преди 2 години

От 2 седмици по южно черноморие нарастват случаите.Изключително до 45 годишна възраст,т.е.активното население което работи в активен сезон.Масово се крият защото сезона обикновенно е 3-4 месеца,а сега 2.Купуват тестове от аптеки или не се изследват,леките случаи не спират работа.Така ,че си представете сервитьор в лека форма да ви сервира.Масово е и това се толерира от собствениците,за тях вяма пандемия има печалба тук и сега.На внимание на населението Ковидарниците са отворени от 1.08.

38

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Доцент Тромб ще умори нацията и ще докара сърдечни проблеми на всеки втори българин - от миокардити и тромби се умира и е много трудно линейката да помогне.

37

Долу МАСКИТЕ 2

преди 2 години

Вие ПУСКАТЕ разни араби, не.г.ри и китайци да се ВЛИЗАТ в РЕСТОРАНТИ, ДИСКОТЕКИ и футболни СТАДИОНИ, БЕЗ маски, а в същото време искате българите да носят маска като влязат в магазин да си купят нещо ????Трябва да СПРАТ климатиците в Парламента, за да НЕ харчите ток и за да видим на кой му е студено и кои още носят маски при 40 градуса жега...Всички с арабски маски да се МАХАТ от Магазините и парламента !!!

36

Анонимен

преди 2 години

Ройтерс: "Ваксинираните хора съставляват 75% от новите ковид случаи в Сингапур".

35

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите да умират. Умопобъркани не са ни нужни.

34

Анонимен

преди 2 години

Много грешки се допуснаха както в предохранителните мерки, така и в информационната ваксинационна кампания , включително това, че се даде микрофона на мангъровци. Резултатът е ясен. 35000 жертви. Все пак и въпреки това , умни 1 000 000 българи се ваксинираха. Останалите можем само да ги съжаляваме .

33

Асан

преди 2 години

Шут на Кунчо отзад при бай Шиле :))

32

Анонимен

преди 2 години

Когато измислят ваксина срещу всички щамове на грип, тогава ще измислят и за ковид т.е. никога.

31

Кал-Ел

преди 2 години

Имаше статия от преди няколко часа, в която доцент Тромб каза, че афроковиднякакъвсищам е по опасен от делта. Последно, от кой да се страхувам? Да зная какво ми трябва - метър дебела бетонна стена както в магнитните централи ...опс, електроцентралите, фарадеев кафез или просто да си прережа вените?

30

Анонимен

преди 2 години

Къде е тая вълна?

29

Анонимен

преди 2 години

Болните се броят на пръсти, ама вълна ни заливала.Аха-аха да ни стигне до коленете, таз страшна вълна

28

Анонимен

преди 2 години

От статията става ясно, че ваксинацията доведе до зараза с щама делта.

27

Анонимен

преди 2 години

Още не е дошла но медиите я докараха..Сценарий същ досущ като отминалата година..Не че има такава "вълна"..Защо и чуждите медии- пишат за пандемията на неваксинираните..защото слугите които го разгласят взимат наставления от едно и също място..а най -много случаи има в страните с най инжектирано население..

26

Лудия

преди 2 години

По точно вълните ще са три, всичко хубаво е трилогия - Матрицата, Властелина, Междузвездните. Ето това ще са трите вълни - "Инжектираните атакуват" "Бигфарма отвръща на удара" и "Завръщането на антиваксърите"

25

До 1

преди 2 години

Ето тук има карта и описание на критериите за "оцветяване". https://ecdc.europa.eu/en/covid-19/situation-updates/weekly-maps-coordinated-restriction-free-movement

24

Анонимен

преди 2 години

За две години разбрахме, че нищо не спира нищо, но искат да се инжектираме с нещо, защото нещото може да спре нищото.

23

999

преди 2 години

Вече има и щам ЛАМБДА, КОЙТО НЕ СЕ ПОВЛИЯВА ОТ ВАКСИНИ. Факт.

22

Обективно

преди 2 години

А четвъртата вълна във Великобритания и тя ли е по вина на Бойко Борисов ?