101

Геноцид

преди 2 години

До Някой до ГеноцидНямам нищо против който желае да участва във каквито си иска експерименти, но си го избийте от главата че можете да нарушите конституцията на България и да задължите някой да участва в медицински експеримент против волята му!

100

най-лесно

преди 2 години

е да познаеш нещо което сам предизвикваш ;)

99

Antidott

преди 2 години

Докато медиите дъвчат тази тема и я поддържат актуална, ще има и още "вълни". Няма такъв цирк, манипулация и тормоз над света!!! ***!

98

Някой до Геноцид

преди 2 години

И като е медицински експеримент какво може да се направи? Да си седим всички вкъщи да чакаме какво? АМи тези хора, които трябва да ходят на работа(тоест) да излизат? Те да се разболяват? Ами лекарите? Мн е хубаво да се говори само от едната страна, но когато настана паниката миналата година всички изкупиха тоалетната хартия...Не може да спре живота...няма друг вариант...всъщност има..естествения подбор :(

97

Геноцид

преди 2 години

Основният проблем на ваксинацията е липсата на сертифицирани ваксини. Това което се предлага на хората е участие в медицински експеримент с биопродукт изцяло на тяхна отговорност.

96

1111

преди 2 години

главният лекар Ангел Кунчев - на коя болница е главен лекар ,че нещо ми бяга тая информация :) ---- които са ваксинирани или възстановени след инфекция, е само около 16% от населението --- и малко по-надолу -в България са ваксинирани само около 20% от гражданите .С толкова различни цифри и толкова противоречива информация ,как искате да повярват хората в мерки и ваксини ?

95

хмм

преди 2 години

май май медиите я донесоха 4тата вълна.

94

Анонимен

преди 2 години

Всъщност, четящите антиваксърските коментари трябва да се замислят, че няма как да знаят, дали пишещите като антиваксъри не са вече с две дози от ваксината. Щото си има хора, които заблуждават стадото от чиста злоба.

93

Анонимен

преди 2 години

Глупостта на българина я доведе.

92

Demonaz

преди 2 години

Ми ,каквото и в другите държави- нареждане от вън. Уау каква пандемия с трима уж починали от кромид малей.

91

Анонимен

преди 2 години

Тиквочи като Мангъров и Кацаров и безбройните им последователи, ето това доведе четвъртата вълна!

90

Анонимен

преди 2 години

Ако го изкараш по естествен път, имунитета, който се получава е, ако доживот, то за дълго. Естествения отговор е силен и здравословен, докато този от ваксинациите е нетраен. Има го във всеки учебник. Така, че ваксинираните да се приготвят за голямото, дълго, безкрайно и напоително дупчене. А с всяка следваща поставена ваксина, вероятността да го карат по-леко намалява прогресивно.

89

Анонимен

преди 2 години

В България всеки който желае е можел и се е ваксинирал-не цитирайте глупостите на Стойчо Кацаров!

88

Анонимен

преди 2 години

Ваксините унищожават собствения имунитет и ето вече се нуждаете от 3-то бодене, за да оцелеете. Само за някакви 5 месеца. Скаро ваксинираните няма да могат да функционират без ваксини. И между другото още не са създадени ваксини без странични ефекти. Как така ви ваксинират всички наред без да са ви изследвали имунния статус? Това е недопустимо.

87

Анонимен

преди 2 години

До ваксина-максина"Имам над 300 приятели в фейса(никой не е ваксиниран) и само 2ма умрели"Нали само един на 1000 умираше, както от грипа? Защо от твоите познати смъртността е 1 на 150?

86

Ямболски цървул

преди 2 години

Пропагандата продължава!

85

Чичо

преди 2 години

2 милиона са ОБЩО поставени дози, ОТ които 2 милиона и са поставени на 1 милион напълно ваксинирани нали по 2 броя, Значи остават 50 хилядите които са само с по една доза, пълен абсурд, от къде се качват напълно ваксинираните след като трябва да чакат 40 дни. Всичко е лъжа.

84

2Loop

преди 2 години

Лъжи и манипулации. Приоритет за ваксиниране на който и да е вкл. и за възрастни - е напълно излишен и вреден. Никой не е спрян ако иска да се ваксинира и приоритетите само пречеха на някои желаещи. Проблем (1) е, че ефективността и безвредността на ваксините е силно съмнителна и недоказана и хората просто не искат да се ваксинират. И (2) е неправилно предпочитание да се пробута най-слабата ваксина на АстраЗенека, която съвсем никой не искаше. Само за сведение - аз СЪМ ваксиниран с 2-те дози.

83

Анонимен

преди 2 години

Ваксинацията не само ще доведе то 4та вълна, ще доведе до много смъртни случаи, тя е довела вече, но се крият, ще доведе и до много следващи вълни. Въпроса е че ваксинациите им идват в дюшеш точно както и пландемията.

82

Анонимен

преди 2 години

ВСЪЩНОСТ НЕ РАЗБРАХ КАКЪВ ПРОБЛЕМ РАЗГЛЕЖДА СТАТИЯТА. ПРИЛИЧА МИ НА ПРИТОПЛЯНЕ НА ЛАНСКИЯТ ОБЯД, НО НЕ СИ СПОМНЯМ КАКВО ОБЯДВАХ ЛАНИ ПО ТУЙ ВРЕМЕ.