21

Шерлок Холмс

преди 2 години

Елементарно, Уотсън! До четвъртата вълна у нас се стигна заради четвъртата вълна по целия свят!

20

Анонимен

преди 2 години

Няма достатъчно ваксинирани за да се генерира нова вълна освен, ако не наредят данните.

19

(каб)ала(х)

преди 2 години

И тази вълна ще се разбие в бетонната стена на презрението ми към фармаслугите.

18

Факт

преди 2 години

Само селяни и комунисти се ваксинират,чувстват се важни и граждани!!!

17

По-лудия

преди 2 години

И кой ви казва, че са 18300? Като си отговорите на този въпрос ще разберете какъв фейк е бройката

16

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Я по-добре, по-коректно, по-съобразено с реалността - питайте какво доведе четвъртата вълна в Израел. Че днес вече имат над 3800 новозаразени. Пък толкова добре ваксинирани, с най-хубавите скъпи емареней вацини, мощен имунитет, стаден. Къде сбъркаха. И само не ми давайте пример с брой умрели - че в България ако направим клиничната пътека за кови да е по-ниско платена от инфаркт и инсулт, изведнъж ще станем с нула умрели от кови.

15

Вълната на баба ти

преди 2 години

КаквА вълна бе каттили!?!?

14

Анонимен

преди 2 години

За каква вълна говорим? Нали бройките са още малки.

13

Лудия

преди 2 години

До 5 Какво се заяждаш, аз се евтанизирах вчера в МОЛа, сега живея в мрежата, като Джарвис. Всеки момент ще пристингне новото ми тяло, последна мода трансхюмън фешън.

12

Анонимен

преди 2 години

То всеки като този Кацаров мога да си измисля една цифра починали заради бавна ваксинация, след като не е нужно да обяснявам как съм я изчислил. С новозаразените и настанените в болница за лечение е същото, хвърлят се едни цифри и ние овцете трябва да вярваме. Ами тогава по същия начин не изисквайте сертификат на хората, че действително са ваксинирани, вярвайте им без доказателства, както вярвате на пропагандаторите с цифрите.

11

Анонимен

преди 2 години

От края на юли до началото на август в страната се отбелязва плавно, но постоянно нарастване на заболеваемостта ----///----- Е, коло да е плавно.... Между края на юли и началото на август има делта t клонящо към нула....

10

Бay

преди 2 години

"При организирането на ваксинациите България не даде приоритет на граждани над 60 години и хора със сериозни заболявания." това беше голяма грешка наистина.

9

Тъп По тъп Най тъп

преди 2 години

Кат видя ЛуКумчев и Ракиджиев се чудя кой е по въшлясал. Тези и двамата са за обезпаразитяване..

8

Анонимен

преди 2 години

Когато започне боя по улиците, сканирайте околните и използвайте чипираните за щит или си ги натрупайте като чували с картофи. Те са точно това - ГМО картофи.

7

Анонимен

преди 2 години

вълната е само в болните мозъци на мисирките и на рекламните агенти на вълшебната течност - ако тия се разкарат нейде на пичка си майна и ония другите търгаши спрат с менте тестовете, ще забравим напълно за пландемията.Иначе защо премълчаваме, че доволно наваксаните се тресат от десет пъти по-голяма четвърта вълна от нашта?

6

Анонимен

преди 2 години

че не мина ли вече четвъртата вълна и да чакаме петата?

5

Анонимен

преди 2 години

Не ги обвинявайте лекарчетата, такава е световната мода :)) Те правят това което са наизустили, не от знания :))

4

до 4

преди 2 години

нещо се обърка, ти като не желаеш ваксина хващай гората и там вегетирай

3

Лудия

преди 2 години

На предната вълна си закупих хиляди чували за трупове, за да правя спекула. Сега ги ползвам за оранжерии. Буболечките не влизат, защото ги е страх. На тази вълна ще закупя вериги и белезници, ако не ги пробутам, ще си направя садо-мазо бар HELL.

2

Ще влезнем

преди 2 години

Спокойно всичко върви по план толкова бързо и лесно не се въвежда нов световен ред. Епидемията трябва да продължи поне още 5 години. Относно ваксините за Делтата вече не действат и са безполезни има доказателства вече заразени и болни хора, които са били ваксинирани с по две дози пълната ваксинация.