81

Лудия

преди 2 години

До 79 Кой е този филм? Има ли го в Замунда.

80

Кал-Ел

преди 2 години

Колко % са "ваксинираните" например в Бангладеш? Само белите хора ли трябва да се чипират?

79

Анонимен

преди 2 години

Общувам само с неваксинирани. Ваксинираните нещо ми тъпеят. Най-после разбрах как да познавам ни Щож еСтва та в природата.

78

Анонимен

преди 2 години

Нито един познат нямам ,който да е починал от Ковид. Всичко на всичко може би 25 човека общо познавам боледували. Живея в САЩ. Болниците са празни. Хората си живеят нормално. Така беше и миналата година ,когато лъжеха навсякъде ,че в САЩ било страшно. Всичко е една огромна лъжа.

77

ваксина-максина

преди 2 години

Имам над 300 приятели в фейса(никой не е ваксиниран) и само 2ма умрели !!!Четох, че 94.3% човека с измислената ваксина ще умрат в следващата 1 година максимум в страшни мъки.

76

шерлок

преди 2 години

Пълна лъжа всички тези дето се пишат умрели от ковид са живи и здрави ама се крият заради парите от застраховката живот.

75

До 79 (засега

преди 2 години

Цитат: Не се самоуспокоявайте. Починаха 10 човека: моя братовчедка лекар-пулмолог и съпругът и; братовчедка на съпруга ми - медицинска сестра в ковид отделение и нейната майка; наш съсед на 25 години; двама колеги на дъщеря ми; две колежки на зет ми; домоуправителя на входа на сина ми и това преди делта варианта.------------Пич, всичките ли починаха в болница? Някой от тях починал ли е без намеса на лекар или всички след "лечение срещу ковид"...

74

Анонимен

преди 2 години

Миналият вторник бяха 200 нови случая, вчера също във вторник са вече 462 нови случая. Има ли нова вълна, няма ли? Следващия вторник 1000 ли ще са новите случаи или 1500?

73

Факт

преди 2 години

За вчера, вторник, 3 август 2021 година, 462 нови случая и още трима починали.

72

До 79

преди 2 години

Ами добре. Аз пък изкарах лека хрема, а от познатите ми само двама от около стотина заразени стигнаха до болница,.

71

Щерю

преди 2 години

- Извинете, Вие, наркоман ли сте? - Не, ваксиноман...

70

Анонимен

преди 2 години

Не се самоуспокоявайте. Починаха 10 човека: моя братовчедка лекар-пулмолог и съпругът и; братовчедка на съпруга ми - медицинска сестра в ковид отделение и нейната майка; наш съсед на 25 години; двама колеги на дъщеря ми; две колежки на зет ми; домоуправителя на входа на сина ми и това преди делта варианта.

69

Анонимен

преди 2 години

Един твърди, че вируса ще мине през всички, следователно ако е прав заразяването е сигурното събитие, докато тежко протичане на болестта е нещо много рядко при ваксинираните и доста често сред неваксинираните, при които са и починалите.

68

Анонимен

преди 2 години

Защо масово бъркат броя на поставените дози с броя на ваксинираните? Напълно ваксинираните са около един милион, почти всички са с две дози и ето ги два милиона дози.

67

Подарък от БОГ

преди 2 години

Аз съм Живко от Варна ! Кога и как може да ми0 помогните да живея по добре ?

66

Анонимен

преди 2 години

Римляните го носят от вън!

65

Анонимен

преди 2 години

Ква делта ? Най новия щам е епсилон и идва от Пакистан . Да ви е честита най новата версия ;) И така вълна след вълна .

64

Анонимен

преди 2 години

НЯМА ЧЕРВЪРТА ВЪЛНА! ТОВА Е МЕДИЕН ФАРС !

63

До 69 Спокоен

преди 2 години

Радвай се, че е така при теб. Около мен трима починаха и няколко човека го изкараха много тежко.

62

Факт

преди 2 години

След епидемичната вълна в началото на 2021 година и последвалия спад, минимума беше през седемте дни 7-13 юли 2021 година, когато имахме 54 нови случая средно на ден. Сега са средно 238 за седемте дни 27 юли - 2 август 2021. За 20 дни увеличението е 4,4 пъти. Засега увеличението е бавно, но всеки ден се ускорява. При началото на нова вълна е така. Вероятно пикът ще е в средата на септември.