213

До маймунския грип

преди 4 месеца

Вчера следобяд минах покрай кварталния ваксинационен център и имаше огромна опашка и то в жегата. Попитах ги за какво чакат? Чакали за Pfizer ваксинация.

212

До Живко

преди 4 месеца

Обяснението е елементарно. Правят си PCR тези, които ще пътуват в чужбина или ако възрастните са ваксинирани, правят тест на децата си от 12 г. и нагоре. Не си ли пътувал скоро зад граница?

211

До 198

преди 4 месеца

Принципно сте прав.Присъщо е на вирусите да мутират.Ваксините в случая се явяват обикновен катализатор на процеса.

210

Мечо Кух

преди 4 месеца

След всеки скок следва приземяване.

209

черен хумор

преди 4 месеца

Най-много се изкефих когато прочетох заглавие от рода на "Скок на починалите от коронавирус за денонощие"! И аз си представих веднага как умрелите се надигат от гробовете и скачат, скачат, играят добруджанска ръченица!!!

208

Анонимен

преди 4 месеца

Влачим 7000 болни от февруари. Колко още надписани има при условие че последните месеци са по 30-80 болно дневно. Пътеката е 7 дни и ги гоните, освен ако не направят пневмония ама и там още 7 дни.

207

шмatka

преди 4 месеца

До Хайл Антихрист Прав си брат, ама много си прав!

206

шмatka

преди 4 месеца

До Анонимен 221 И то яки и дебели като мазняците в парламента и с опашки като на кометите в небето!

205

Анонимен

преди 4 месеца

Лъжите продължават....

204

Анонимен

преди 4 месеца

Това нещо при 99,9% от случаите минава за максимум 3 седмици - за последния месец я има, я няма 2000 заразени, ама измекярченцата тука ги пишат 8000 активни - това им е само очевадната лъжа, колко ли лъжат с тез менте тестове дето никой не знае какво точно откриват. И после вервайте ни бе - ние ви лъжем и мамим в лицето ама за ваксите не лъжем

203

Анонимен

преди 4 месеца

Държавата се грижи за моето здраве, като ме карат всекидневно да се ваксинирам, но не иска да поеме отговорност. Ми окей - Всеки който чете това, нека знае, че аз лично съм загрижен довечера на масата му да има пържоли и черен хайвер. Обаче ако ги няма - аз не съм виновен или отговорен, вие сте си виновни и отговорни. Аз исках да има, загрижен съм за Вас, обаче ако няма - ми няма, аз не нося отговорност че нямате пържоли за вечеря. Що за безумие, нали?

202

Хайл Антихрист

преди 4 месеца

Ционизмът Ви слага безплатно ваксината и ако се окажете неудобен на Новия им Световен ред, по 5G мрежата Ви активират смъртоносния потенциал, съдържащ се в същата тази ваксина - и скоро умирате. Вие сте избрали да се ваксинирате. Ако не искате да се ваксинирате - за Вас няма да има работа, няма да има доходи. Целта на Ционистите е всеки човек да бъде послушен роб на господарите Израел. Във ваксината има средство за контрол над Вас и евентуално - за Вашето елиминиране. Оборете ме, че не е така.

201

Анонимен

преди 4 месеца

Не съм ваксиниран. И не мисля че съм безотговорен. Безотговорна е държавата, след като не може да поеме риск за моето здраве след като се ваксинирам а ми дава една декларация че всичко е по мое желание. Не не е по мое желание, искат да ме задължат да се ваксинирам. Ми тогава не ми хвърляйте декларация да подписвам а поемете отговорност. Държавата да излезе и да каже - Да, ние искаме този човек да се ваксинира, следователно ние ще поемем отговорност ако нещо се случи с него или здравето му.

200

Доктор Сър Пичук

преди 4 месеца

Убеден съм, че кожената инжекция ще помогне да спрем заразата. Ваксинирайте се, за да се върнем към нормален живот.

199

Анонимен

преди 4 месеца

ИСКАМ ВАФЛАТОКСИН - УНИЩОЖАВА КОВИД КАТО РАЙД ДО КРАК.

198

хяхя

преди 4 месеца

Скок-подскок и дано затворят гнусните заведения пак.

197

До IT-спец

преди 4 месеца

Виж, приятелю, вижда се, че и ти си поредната мисирка дето скача и кудкудяка с другите, но спри да разпространяваш малоумията, че вирусът мутирал при ваксинираните! Мутациите са неизбежни при всички РНК вируси, те съпътстват неотменно процеса на възпроизвеждането им. Получават се при грешки в четенето на РНК генома от клетката-приемник - накратко тя замемя погрешка едни нуклеотиди с други, от това се получава нов вариант на вируса. Първите мутации бяха засечени много преди ваксините да излязат

196

Споко бе!

преди 4 месеца

Колкото кажете, толкова ще се пишем болни!Залагам на хилядарка до края на другата седмица.А може и повече - нали тогава ще се гласува т.нар. правителство.Току-виж се появило "достатъчно основание" за забрана на "мероприятия на открито".....

195

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 228"Хоспитализираните са 797, от тях 75 са в интензивни отделения."Преведено от лекарски на български - болни са 75 души, останалите до 797 с натикани в инфекциозните за да се вземат пачките за тях.

194

Анонимен

преди 4 месеца

Жеги, климатици, излизаш от банята и стоиш на течение. Най-лесно се хващат настинки през лятото. За тестовете вече разбрахме, че всичко се отчита като ковид. *** не умират хората ей, гадовете им с гадове.