114

Анонимен

преди 2 години

Ако не бяха тея ***-антиваксърите и техните м***лоумни конспиративни ***()тии,светът вероятно скоро би забравил за К19.Да,заразяват се и ваксинирани,НО антителата убиват вируса за 24 часа.А неваксинираните го разнасят две седмици.Толкова ли кух трябва да си,за да не си способен да анализираш този факт?!Навсякъде по света има от тази порода,но тук е обидно тяхното количество .И докато цивилизацията гони 70% ние се радваме на 17%.Питайте пак защо сме на последно място в ЕС ! По всичко !

113

Анонимен

преди 2 години

Не е по - зле от бг.мама. Там денонощно се бодат и си мерят антителата.

112

Живко

преди 2 години

Понеже виждам че ваксърите отново са се развихрили, искам да им напомня че към момента вече нито един от тях не се счита за имунизиран против Ковид по критериите на Бигфарма и СЗО, защото до сега в България няма поставена нито една бустерна ваксина!

111

Слави Трифонов

преди 2 години

От 1ви август ще ви вкарам задължителна ваксина и задължително слушане на чалга. В чест на България и химна ни ще сменя със Шат на Паткаta главата!

110

Живко

преди 2 години

Да ни е честит новия рекорд на направени тестове! Не помня до сега през цялата Пландемия да са правени 23 000 теста за денонощие! Явно Бигфарма е развързала кесиите и белите престилки от лабораториите са тръгнали да тестват наред по ромските махали и по курортите. Няма логично обяснение иначе! Вчера един човек от Търговище писа че само на едно място там се правят Ковид тестове. Едно място за цялата област!

109

Светозар

преди 2 години

Предлагам, с цел да спазване правата на ваксърите да добавим В към ЛГБТ. Така ще получат комплексна защита също като останалите ***.

108

Златена

преди 2 години

Расистките ви коментари и обиди не ме спират. Не съм ромка, въпреки това, а и да бях, ромите по-малко хора ли са?! Смешници- рицари на клавиатурата, смелчаци срещу Ковид. ***, най-вече.

107

Анонимен

преди 2 години

пак ли няколко хора са се разкашляли? ужас, а кихащи има ли? а такива които хълцат?

106

Demonaz

преди 2 години

Страшната "пландемия" с трима умрели стареца малей! Закривай този комунистически цирк кромид_19. Улиците пълни,заведенията пълни. Страшно е да се режат пейките, да се излиза със смс и спорта да се забрани заради хипохондриците.

105

Кмета на Бургас

преди 2 години

От утре заповядам всички пейки да бъдат изкъртени! Повече от 2-*** души да не се събират и да няма никакви отворени ресторанти!

104

Анонимен

преди 2 години

Злати, миличък, ще се омъжиш ли за мен? Искам всяка сутрин да си те гледам, бебче сладко.

103

до 140

преди 2 години

Ами пътуват хората. Лято е. Цялото семейство преди две седмици си правихме тестове (3), защото се налагаше. Което пък ни навежда на мисълта, че ситуацията е още по-лоша.

102

Анонимен

преди 2 години

До кръглия ***: Искаш да ми сложиш маска и да ме ваксинираш ли? Много сте мераклиите за натягане. И на кого точно ще угодиш, като се наведеш здраво? Няма ли да те боли, или си свикнал?

101

Доммбремм

преди 2 години

Задължителна не, ами направо принудителна ваксинация за дебелоглавите антиваксъри! Ваксината е 100% ефективна, 100% безопасна и 100% безплатна! Трябва да се арестуват и изолират антиваксерите и да бъдат пускани само след сертификат за напълно ваксиниране с 2 игли!

100

Анонимен

преди 2 години

Доста са убедителни. Особено като при 30 заразени въведоха КПП-та и къртеха пейките. Но някъде ни изпревариха, излизаха балъците с СМС до магазина, вечерен час... А са в класациите по статистика.

99

Анонимен

преди 2 години

Три четвърти от хората, заразени с коронавирус на обществени събития в Масачузетс, са били напълно ваксинирани, показва проучване на американските Центрове за контрол и превенция на заболяванията, предаде Ройтерс.

98

Анонимен

преди 2 години

България - най-бедната страна в Европа. България на последно място по ваксинация. Да виждате връзка? Всичко е в главите на хората. Не можеш да спасиш някой от самия него.

97

Златена

преди 2 години

До номер 125 ей крадливо ромче на такива като теб има една поговорка убий *** с мълчание

96

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 2 години

Сезона си върви относително добре.Все пак не е късно бай *** да го оссере.

95

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите с радост поемат само кожената инжекция, друга не! Предлагам да им се правят двете едновременно. Търсим хора с двойна квалификация за извършване комплексната услуга!