153

Анонимен

преди 4 месеца

Скок и на биткойна, заедно с "новозаразените".

152

Шаши

преди 4 месеца

,,Хора, Обичам ви, бдете!". Юлиус Фучик

151

Анонимен

преди 4 месеца

до 180 Аз пък снощи препих и сега не ми се яде и повърнах 2 пъти тази сутрин. Мисля че съм болен от коронката. Ще бягам до поликлиниката да ми ударят едно PCR тестче викам.

150

Анонимен

преди 4 месеца

Ей,така едни хора от Ню Орлеанс не повярваха на наука и учени-сеизмолози и метеролози.Резултатът от техния скептицизъм и дървена философия беше хиляди жертви.Лошо,че подведоха много хора да не се евакуират и Катрина ги потопи.Не е единственият случай на пример как м***лоумника,който не му достига вещина,образование и аналитично мислене се самопогубва,заради това,че просто е ограничен да схване явлението и мозъкът му отказва да приеме това,което не разбира.

149

Анонимен

преди 4 месеца

300 души имат хрема. Тича те за трета доза ваксина.

148

Анонимен

преди 4 месеца

В USA TODAY журналистът Кaren Weintraub пише: "Тази седмица CDC препоръча на хората в горещите точки на епидемията да възобновят носенето на маски на закрити обществени места. Представително изследване показва, че тези, които са ваксинирани, е три пъти по-малко вероятно да се заразят от COVID-19 и 10 пъти по-малко вероятно да умрат от него, отколкото тези, които не ваксинирани."

147

Притеснена

преди 4 месеца

Вие представяте ли си вчера при 40 градуса на сянка в повечето места в България 23 000 човека на опашка пред лабораториите? Щото аз не мога да си го представя!

146

Анонимен

преди 4 месеца

Хахаха! Наистина, защо си мислят че са ваксинирани щом не са си набили третата игла!?! В Израел вече издават сертификати само след трета игла!

145

Анонимен

преди 4 месеца

Накрая ще се окаже прав Киро Брейка. Каза го още април месец миналата година" Ще гледате какво шоу ще има сега с тоя измислен вирус. Но това не е важното, важното е че никой няма да носи отговорност след като тоя цирк приключи след време."

144

Анонимен

преди 4 месеца

Ваксината била отрова и експериментален препарат.Обаче нашият опъва от електронната цигара,защото тя не е експерементална и знае какво вкарва в организма си....П.С. истински случай

143

До 165

преди 4 месеца

Така ли е? Нямах представа. В такъв случай - LOL извинявам се направо. Хахахахахахах Ужас. Луди, луди жаби. Трябва да спрат достъпа до интернет на душевно болни хора, на такива със сериозни психически разстройва, хипохондрици, лунатици и всякакви подобни личности. За тях не е добре, не за нас.

142

Анонимен

преди 4 месеца

Писна ми от наглата медийна ковид реклама. А на вас не ви ли писна ? Новото правителство трябва да затвори герберските ковид медии.

141

Лъжи

преди 4 месеца

23 000 теста за 1 ден? То не останаха хора да тествате вече, бе? Пълен цирк. Всеки ден по над 15 000 теста от година насам. Хаххахахаахахаха. В България? ПовЕрвах ви.

140

Кукловодител

преди 4 месеца

Приветстваме 2 платени трола, гордеем се с вас слуги на движението "С Ковид към един Нов Свят- Нашия Свят". За 100;флупави коментара- примамлив Бонус, 10 що годе умни коментара- изненада!

139

Анонимен

преди 4 месеца

на 346 човека им текат цифките, трагедия, затваряне на планетата и заключване на космоса

138

Анонимен

преди 4 месеца

Пхахахах ! На запад вече почнаха да дрънкат и за "Ламбада" вариант в Латинска Америка :D:D:D

137

до 151

преди 4 месеца

До 151: Леко от злоба да не пукнеш някоя вена. Нямам никакво намерение да се бода с експериментални препарати.

136

Анонимен

преди 4 месеца

Ако не бяха тея ***-антиваксърите и техните м***лоумни конспиративни иди()тии,светът вероятно скоро би забравил за К19.Да,заразяват се и ваксинирани,НО антителата убиват вируса за 24 часа.А неваксинираните го разнасят две седмици.Толкова ли кух трябва да си,за да не си способен да анализираш този факт?!Навсякъде по света има от тази порода,но тук е обидно тяхното количество .И докато цивилизацията гони 70% ние се радваме на 17%.Питайте пак защо сме на последно място в ЕС ! По всичко !

135

Антиваксър

преди 4 месеца

Хайде бе...да идва четвърата вълна септември, че вече ми стана скучно само по 5 умрели на ден и по 200 заразени. То не си ли е 200 умрели на ден и 4500 заразени и мишките да се панират от страх и да си бият ваксини....

134

Анонимен

преди 4 месеца

Не е по - зле от бг.мама. Там денонощно се бодат и си мерят антителата.