193

IT-спец

преди 4 месеца

така, коментирам за тези които са ваксинирани, спрете да твърдите че неваксинираните са безотговорни защото ваксинираните също предават вируса и може да мутира при тях, от първо лице го знам понеже съм в Исландия, тук 91% са ваксинирани от които 85.1% са напълно, в момента заразените са предимно ваксинирани и предават вируса на другите, официално го казаха тук, единственото позитивно е че вакснатите хора казват че нямало да боледуват тежко това е за сега...

192

----

преди 4 месеца

Кацаров, махай мерките. Който искаше вече се набоцка.Останалите не желаят. Тогава за какво са мерките? Изнудват ни да се боцкаме ли?

191

До онзи

преди 4 месеца

Написаното от теб е пълна измама.

190

Онзи

преди 4 месеца

Доказаха че ПСР не може да различи различните инфекциозни заболявания. Не различава грип от ковид. Измислената пандемия се крепи на ПСР теста който не може да докаже ковид. Пълна измама е цялата пандемия за да се боцкат хората с отрови.

189

Жител на София

преди 4 месеца

Будалкате се Вие тук, но от соросоидната метастаза Да България ви кроят шапка! Депутат Белобрадова от Да България внася предложение в детските градини да остане на работа САМО ваксиниран персонал, както и да бъдат отворени САМО за деца на ваксинирани двама родители. Умишлено, вещицата долна пише COVID-19 през 3 думи, целта й е да бъде забелязвана като активистка на масонския Кабал.

188

Анонимен

преди 4 месеца

Ехооо ама взимаите мерки бе не ви ли трябват хората кво е тва безхаберие бе ужаст

187

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 4 месеца

След като вече повече от половин година има свободен достъп до безплатни ваксини и всеки, който е поискал, си е сложил такава, редно е всички останали мерки да отпаднат. Да се отмени извънредното положение, да се свалят маските и да продължаваме напред. Е, някой ще се разболее, но нали е имал избор? Поел си е е риска сам. Айде да рЗтурваме ковид седянката!

186

Млако са

преди 4 месеца

Като тузарските провинциални хора се завърнат от почивки от чужбина България ще пламне с вируси. НЕВАКСИНИРАНИТЕ ДЕЦА също ще СЕЯТ ЗАРАЗИ като ТРЪГНАТ на училище на есен с песен.

185

Анонимен

преди 4 месеца

Боцкайте се! Илон Мъск като включи Neuralink след година ще стане интересно! Колко ли ще им издържат телата на боцнатите?

184

Анонимен

преди 4 месеца

неваксинираните, ако нямат ограничения, значи имат си нормален живот, но ако им сложат ограничения, те умишлено ги обричат на глад и т.н., до бавната им смъртост, защото ваксината била по важна, и то предполагам за човека с парите който си прави експеримент с човечеството и всички доценти и управници участват в това

183

Анонимен

преди 4 месеца

Докторите, които надписват тези измислени случай, трябва завинаги да им се отнемат правата да практикуват и да се вкарат в затвора! Кунчев с тях, та да си го шляпат на почивки!

182

Анонимен

преди 4 месеца

Служебнито правитеслтво има огромна вина за тази заболеваемост посред лято. При ГЕРБ миналото лято нямаше такова нещо.

181

Анонимен

преди 4 месеца

ВирОса пълзи и се множи по нагорещения бетон!Най-обича 40-градусови жеги и сух климат- настиваш ОДМА!

180

Витанов

преди 4 месеца

е велик. Предсксаза го отдавна. Предсказа и точно, кога ще почне. Фиксира кога какво е казал, предизвиквайки нарочно хейтърския рев. Ненепразно го наричат Мориарти. Изключително висококачествен мениджър и комуникатор с ясен поглед в бъдещето. И го прави за народа и без пари. Великан сред племе на андрешковци.

179

Анонимен

преди 4 месеца

Ей, тромбоцити готвите ли се? Ще Ви бият сега трета доза. Стадо сте о Бил Гея ще Ви редуцира.

178

Путин

преди 4 месеца

До 207 . Никой не Ви е виновен, че се доверихте на един разведен тип, нали?"'И моята жена избяга, ама за ходя с Медвесев 44на море

177

бонус

преди 4 месеца

До АнонименЧакай да те видя на телефона къде, си чипирано глупаче такова. Това,че има болни не значи, че те не са ваксинирани. По последни данни ваксините не правят НИЩО против делта варианта. За това пък стадото с овцете бърза да си набие инжекцията. Нали си чипиран, сега си безсмъртен. Какво те бъркат другите които нямат чипче?

176

Анонимен

преди 4 месеца

Подписахте ли декларация за освобождаване от отговорност? Много прости тромбоцити сте бе. Хората Ви казват, че има нежелана реакция - изтрелване на тромб в мозъка. Фирмата за виагра Ви го казва.

175

дано дано данооооо..

преди 4 месеца

До Дано да станеТова за зимата от Буци си го научил/а, нали?!

174

УчудЕна

преди 4 месеца

Еееее, слаба бройкЪ!