173

Анонимен

преди 4 месеца

Скоро неваксанираните дебилни упорити безотговорни безсъвестни антиваксари българи егоисти се заразяват с коронавирус и го изкарват много тежко с тръба в болницата след това им идва акъла в безмозъщната им празна кратуна

172

Анонимен

преди 4 месеца

Можете да се окажете късметлии и до 2 год да не ви убие тромб. Обаче, като се има предвид, че био продукта е направен от фирма дето освен хапче за виагра друго няма. Пък шефа в сянка дето налива парици-Бил Гея казва, че трябва да се редуцира...Ходи като патка, изглежда като патка, кряка като патка значи 100% ваксинираните ще умрат с тромби до 2 или 3 години. Никой не Ви е виновен, че се доверихте на един разведен тип, нали?

171

Дано да стане

преди 4 месеца

ДА ЗАТВОРЯТ ВСИЧКИ ЗАВЕДЕНИЯ и хората да могат да спестяват ПАРИ за ЗЛОВЕЩАТА ЗИМА, която иде на финансова и икономическа криза много по-страховита от вируса хората да са без пари и да бъдат ограничавани и насилвани с ваксини и системи за следени.

170

Анонимен

преди 4 месеца

Много е хубаво ако неваксанираните дебилни упорити безотговорни безсъвестни антиваксари българи егоисти се заразят с коронавирус и го изкарат много тежко с тръба в болницата тогава ще им дойде акъла в безмозъщната им празна куха кратуна

169

Всички

преди 4 месеца

Се ваксинираме само за да купуваме имоти за жълти стотинки след време. Не може да спечелиш, без да рискуваш.

168

Анонимен

преди 4 месеца

До края на август 5000, до края на септември 10000, по-нататък божа работа.

167

Анонимен

преди 4 месеца

Киро Брейка - идол на антиваксърите с инфантилна психика - ха ха ха

166

Анонимен

преди 4 месеца

Заразените ще ги има винаги,някои вече се заразяват по няколко пъти и като се връщат от червени зони показват пак положителен тест.Важно е колко са с тръба в гърлото те са истинските болни,а не другите в болниците дето не стигат до тръба,те могат и вкъщи да боледуват,но от страх влизат в болниците,точат излишно пътеката.

165

Анонимен

преди 4 месеца

до 197 Защото е "най-обикновен портиер" на фитнес зала, затова го гледаш редовно усещам! Що така бе, Миме? Щото ти го набива с истини в плоското мозъче ли? Знам! Даже и такъв млоумник като теб го разбира, но понеже си *** извърташ! Пак те питааам: Кое нещо изречено от неговите уста не е истина, папагалец????

164

Анонимен

преди 4 месеца

Само един бавноразвиващ може да се кефи на Киро брейка. Великотърновски папагал, който си мисли, че разбира всичко, а всъщност е най-обикновен портиер на фитнес зала.

163

До 166

преди 4 месеца

И на мен ми е скучно и аз започвам да мисля каро антиваксърите, макар ме се ваксинирах, ама не ме грее вече, вероятността да се разболея е в пъти по-малка, а да стигна си интубация повече от 12пъти по-малка от неваксинираните, ама да мр Ът другите, 4500 новозаразени и по 200 умрели на ден, да купуваме имоти на жълти стотинки след няколко години

162

Анонимен

преди 4 месеца

Пионките на радев до тук ни докараха.

161

Анонимен

преди 4 месеца

75 болни са в интензивни отделения те са важните и трябва да се следят.Колко заразени са открили е без значение,на са открили всичките за да се взимат под внимание,а и всички ще се заразят неизбежно е,въпрос на време е.Ваксинацията върви бавно.Този вирус е направен в лаборатория от човек-ФАКТ!

160

Шаши

преди 4 месеца

Я кажете, нещо за онази бактерия, дето яде нефт. Май,, я изпуснаха, а? Почнеш ли да се заиграваш с тези работи и да се правиш на Бог, има само един вариант- масов мор.

159

Мъка

преди 4 месеца

Започна се.След батака в държавата ,само това ни липсва. Вече изгубих съпругата си , а вие как сте ?

158

Анонимен

преди 4 месеца

до 187 Точно пък Киро Брейка умолява неговите последователи да не стоят пред компютрите, да излязат навън , да спортуват навън, да се запознаят с човек от другия пол, да правят секс не с Мара Шепата пред порноканал, а на живо. Нииищо не си разбрал от Брейка, папагалчец!

157

Анонимен

преди 4 месеца

За съжаление българина е пр()ст човек и винаги разбира истинста последен и по трудния начин.Нищо ново !Как не се научи поне да гледа цивилизацията какво прави.Те ако бяха много глуп***ви ,нямаше Г***ньо да емигрира само при тях !Туй да видиш- толкова умен,проницателен и образован народ,а вечно последен във всичко.Дали има връзка между състоянието на държава и общество с ниския процент ваксинирани ? М ? Как мислите ?

156

Анонимен

преди 4 месеца

DO 176 Щом на тебе идоли и авторитети са ти такива като Киро Брейка ти си ясен - тийн поколение, за което реалността е заменена с виртуалния свят на компютърните игри и фитнес залите. Още си с жълто около устата да ни учиш

155

Анонимен

преди 4 месеца

ковид отмина отдавна, и почти всички го преболедуваха, всичко останало което се говори, са си стандартните сезонни вируси

154

Анонимен

преди 4 месеца

Няма един болен.