230

Бонго Бонго

преди 2 години

Съжалявам за баща ви!Но има достатъчно грешки и от хирурзи и мъже. Вие обърнахте ли се към българският съд за случая? Вероятно не.Неможеш да сложиш под един знаменател всички жени или всички мъже.Много от мъжете са безотговорни днес и се повтарям и не защото жените ги били притискали, а защото липсва казарма.Женчовци, оплакват се повече от жени и пият и се татуират за да изглеждат по мъже, а като им плеснеш с ръце бягат през глава и оставят всичко и всички.Няма да те оставя така, това е безум

229

Анонимен

преди 2 години

270, голяма си веселячка! Голям бил ужасът за мен, щото говорителят на талибаните казал нещо, дето никога няма да стане! Знаеш ли колко ми пука, какво е казал говорителят на талибаните? Жените там ще учат, ама друг път. Няма смисъл да се харчат средства напразно за жените, след като нищо не става от тях. Все едно да научиш кокошка да лети, като орел. Първичните ти лястовички няма да се излюпат, защото яйцата им не са заплодени. Вече там няма да има лястовички. На зла лястовичка зъл котарак.

228

Анонимен

преди 2 години

Лили, ти може да си оперирана от жена и да си доволна, защото си жена и мнението ти е субективно. Казват жената-лекар приличала на морско свинче. Нито е морско, нито е свинче! Родителите ми и двамата починаха от лекарски грешки на женски доктори. Женски хирург, не знае, че тумор на крака се изрязва 5 см. в здраво месо. Петел клъвнал бенка на майка ми и това станало тумор, След направената операция от женски хирург, до една година майка ми почина от меланома. Жена шеф на отделение умори баща ми!

227

Анонимен

преди 2 години

268, бъркаш агресия с несъгласие! Не само аз, над 68% от мъжете и у нас вече са с мизогиния, заради женските права и феминистичната мръсония заливаща обществото от всякъде. Женската власт над мъжете е моментна, като оръжието на жените е кървящата дупка в междукрачието и. Само че мъжете ги обезоръжиха. Над 40% от хетеропотенциалните мъже вече са асексуални и се задоволяват виртуално без да се цапат с жена. Ако нямаха нужда от репродукция жените не им трябват изобщо. Ектогенезата решава проблема!

226

Анонимен

преди 2 години

267, чувал съм, още през римско време е имало изкустни отровителки на мъже, които после след разкрирането им са умирали в ужасни мъки и са плащали дори и жените в рода им. Тогава жените са нямали никакви права и бракът е бил договор за женско подчинение на мъжа. Pasta sunt servanta = договорите се правят за да се спазват! На жената заловена в такова престъпление (отравяне на мъжа) се избива всичко женско в рода и! Това едва ли го знаеш, иначе нямаше да ръсиш тези глупости с отравянето на мъжа!

225

анонимна

преди 2 години

За огромен ужас на този говорителят на талибаните е казал, че жените ще учат и след 10 години, ще работят и бурки който иска. Дори и да не го изпълнят дори само това ще изпълни с негодувание нашия герой тук. Всъщност много добре знае, че и там има първи лястовички - лични карти и шофьорски книжки, дори и с придружител. То така и се почва. А защо този болестен женомразец не отиде там да трепе на воля жени и да затвори в девет мази и да им отреже и езиците за по-сигурно? Ама си седи тук!?

224

лили

преди 2 години

Реших и аз да напиша нещо - оперирана съм от жена, зъболекарка лекува зъбите ми, очна очите ми и съм без очила, пенсионерка съм и съм сравнително здрава. Разбира се,, че има и много способни мъже. Вчера едни на улицата срещнаха някакво момиче и с радост му казаха каква грозотия е, а единия почна - хубаво момиче, ама грозно.....И вие да не би да си въобразявате, че това момиче ще уважава мъжете, да, ама друг път, ще има да чааааакате.........

223

една

преди 2 години

Защо да е загадка откъде агресията, то не прочетохте ли, че тоя изобщо жени не иска и щели били да се възпроизвеждат само те. Какво по-ясно от това какъв е. Освен неистова омраза други при него не видях, поне анонимна е интересна с тезите си. Аз също съм мислила защо всъщност крайно фанатизираните правят се.кс с жени, след като не били хора, и то си вярват съвсем убедено в последното като този напр.?

222

анонимна

преди 2 години

Умнико, да си чувал, чу жените също могат доста ефикасно да тровят например? Да, ама не сме агресивни като вас. Разбрах защо пишете, че няма нужда от жени и ще се възпроизвеждате сами. Има предостатъчно д-ва, дори и в нашата ориенталска държава, че жените не са бавно.развиващи се както ги изкарахте и не ми стана ясно откъде тази патологична ярост и агресия, след като основно вие командвате, това е огромна загадка.

221

Анонимен

преди 2 години

262, пак се правиш на неразбрала. Метафората с плевелите е неуместна. Въпросът е за превъзходството и съвършенството на мъжа спрямо жената. Вече е възможна мъжка репродукция без женско участие и след време жената може да бъде извадена от процеса за размножаване. Само мъжът е с Y-хромозома и той определя полът на зародиша. Чрез Х-хромозомата му вече има създадени мъжки яйцеклетки оплодени от самия него. Вече има и изкуствена утроба. За това мъжът е по-висшо същество от жената. Науката-ектогенеза!

220

Анонимен

преди 2 години

Като измислиха"истанбулската конвенция" какво постигнаха? Доста страни не я ратифицираха, а за нас тя е противоконституционна! С нея щяха да превърнат мъжете в *** и всяка жена решила да накаже мъж ей така, просто за спорта щеше да може да го направи, а мъжът да няма право да се защити по никакъв начин, щом жена го е обвинила, като за нея няма никакво наказание за дето очевадно е излъгала. Женското GREVIO-над държавата подобно на гестапо ще може да съсипе живота на всеки мъж избирателно!

219

Анонимен

преди 2 години

Тук темата е за насилието над жените в Пакистан! Да насилие има, и не само в Пакистан. Сега ще заговорят за насилието над жените и в Афганистан! А, някой пита ли се, защо го има това насилие и все се увеличава, без да намаляра? Риторичен въпрос, но на никой не му харесва отговорът. И при нас все крещят, олеле, пак убити от мъжете жени, по време на пандемията. Дори и след пандемията, докато феминистките се гаврят с мъжкото достойнство по света, мъжете винаги ще ги бият и убиват защото могат!

218

Анонимен

преди 2 години

Бонго, знам какво искаш да кажеш, чел съм го, и много други неща от библията. Не съм набожен, техник съм и вярвам на физичните закони. Способен съм да направя сам много неща и съм направил за у дома си и на село, които която и да е жена никога не може да направи. Ти си добър човек, личи си по съветите които даваш на всичи. Вярващите хора-християни също са много добри и не причиняват зло никому. Баба ми беше много религиозна, и често ме водеше в църквата, а аз все исках да вляза в стаята на попа.

217

анонимна

преди 2 години

Тук има едни не наред с главите - единият изкара х хромозомите виновни ,защото жената била виновна преди да се роди!? А другата пък че жените били плевели, да, вярно че според някои мъже, не според нея, но наистина се чудя какво да мисля......Истината е, че от двата пола плевели има в излишък, неависимо от религиите. Спрете се, бе.......

216

анонимна

преди 2 години

Въпрос до талибаните - щом жените са животни, тъй като нямат душа според вас, а животните нямат, значи, че спят с животни. Знаете ли какво е наказанието за това? За содомия чували ли сте? А, нашият герой и всички подобни ще писнат веднага, че жените са растения, по-точно плевели, тъй като растенията са живи и растат, и така може би ще избегнат божието наказание?

215

Тервел

преди 2 години

Абсолютно ми е все тая и за жените, и за мъжете, и за децата, и за старците в Пакистан, както и в Афганистан, Сирия или Африка. С нищо не сме длъжни никому! Който каквото сам си е надробил - това ще си сърба - но в собствената си страна, не тук при нас. Трябва да направим всичко възможно, така че България никога да не стане техен дом!

214

Бонго Бонго

преди 2 години

Смисъл....няма...Имайте хубав ден всички и дано не съм Ви досадил!Пазете се и пазете нашите си, скоро ще има много талиби около нас!!Мъже,пазете бг жени

213

Бонго Бонго

преди 2 години

Темата е за насилието и се надявам искрено,че не подкрепяш насилието над жени.Когато пише в Библията, че жената да се покорява на мъжа, не значи,че мъжа трябва да и надуе главата... Една мъдра жена знае как да издигне авторитета на съпруга си и всичко това е с любов. Ако може пак виж 1 ***.13 глава. Но ако един комплексар тормози жена си, той е за затвора, такъв себе си не попита и себе си не уважава па камо ли жена си.Голям локум разтъкахме тук)))), но нека разговорите бъдат с мир...иначе ням

212

Бонго Бонго

преди 2 години

Истинска свобода.

211

Бонго Бонго

преди 2 години

Не бива да се караме за глупости, защото това, което говориш можеш да заповядаш на своята си съпруга и ако тя те приема като господар, чудесно мир да има, любов. Тук в този форум, няма как да се наложим на,който и да е било. Мога да изкарам за размислите си много стихове, но ми ги трият)) и все пак никой не е длъжен с мен да е съгласен и аз няма да се налагам над никого с мнението си, но е приятно да пиша и чета вашите мнения.Сократ е писал: ако твоята свобода не пречи на друг човек, то това е