190

Бонго Бонго

преди 2 години

Всеки показва съкровищата си на показ, ако са добри думи, позитивни градивни критики да привдигнеш някой отчаян, да го върнеш към живот, му носиш здраве и ще те помни.И обратно носиш негативни съкровища, обезкуражаваш, съдиш, носиш отрова, ще те забравят...

189

Бонго Бонго

преди 2 години

Не мисля, че съм се изложил.Бил съм искрен и откровен, заради това няма да се съдя)))))).Незнам каква е тази муха в главата ти за феминизма, но ще ти мине))).Нещо, което не го говориш, не е в мислите ти...просто е..

188

анонимна

преди 2 години

Мъже, никой подчинен, било той мъж или жена, няма да ви обича и уважава, особено с подобно отношение като към собственост, по-точно като към роб като тоя коментиращ тук. Такива подчинени ще са с вас по принуда, и ще ви мразят, освен ако имат нещо сбъркано в главите си! Защо си мислите, че свободата е единствено за вас? Толкова ли сте ограничени?

187

една

преди 2 години

Моите познати не са подчинени на мъжете си, нито мъжете на тях. Контактувам с хора, които не се занимават с подобни нелепости, всеки в своята област и за което е по-добър, няма ама аз съм повече, ама ти си длъжна, и пр. Това е съвременното съществуване. Подобно мислене за жените е допотопно, наистина унизително и дори в ислямския свят полека лека се надигат, са ваш ужас.......

186

Анонимен

преди 2 години

223, да подкрепяш нещо, което ти си определила, като насилие е едно, да го пропагандираш с призиви в реала е съвсем друго. И, защо да го смятам за насилие, смятам го за справедливост щом е противозаконно там! На теб ти харесва едно, на мен друго. Не може да ме съдиш за това, че ми харесва. Ти си харесвай, каквото си щеш. Мен пък ме е срам, че Слави предложи първия път 8 женскси министри, и 7 мъже! По срамно от това за момчетата в армията ни жена да им е върховен главнокомандващ здраве му кажи.

185

анонимна

преди 2 години

Подчинени, ама друг път - та те дори и не се женят вече! Може и тук там и да има подчинени, но не и както ви се иска. А това, че ви харесва отношението на жените в Пакистан, ДА ГИ ГОРЯТ И ИЗТЕЗАВАТ, че и да пропагандирате това неистово във форума, е просто наистина за съд. Не се излагайте така, живеете в ЕС.

184

Анонимен

преди 2 години

виж сега 220, сама се набутваш между шамарите, дори ми стана симпатична и чак ми дожала за теб. Шериатът не е в целия арабски-ислямски свят. В някои страни го наложиха, като предпазна мярка против феминизма след "арабските пролети"! Само че в повече от 3/4 от света, жените са подчинени на мъжете и не са еманципирани, както при нас! В Индия не всички са мюсюлмани, но виж как се отнасят към жените? Трябва ли да ти доказвам с линкове какво е отношението към жените по света? Въпросът е защо е така?

183

анонимна

преди 2 години

Може да сте електроинженер, може и да не сте. Да подкрепяш насилие над жени и да не ги смяташ изобщо за хора, е наистина подсъдно, защото няма нищо по-унизително. Мен лично ме е срам, че имам подобни сънародници. Просто се принудих да напиша това, защото не може да се търпи подобно унижение. Такова имате право само към жена си, но не съм много сигурна в това.

182

една

преди 2 години

Къде видя шериат в 3/4 от света, бе извратеняко? Що не го разкарате тоя, срам за страната, то бива, бива, но този просто е опасен, то личи и по останалите коментари, един защитник няма, но продължава с отровните си думи! Какво търсиш тук, бе? Махай се моментално от хубавата ни страна!

181

Анонимен

преди 2 години

Боба ми, много си зла бе! Да ме пращаш на работа на нефтена платформа. Ами че аз съм много красив *** бабо, и ще ми се набръчка кожата. И съм силен много, така да знаеш. Мъж с мощност три конски сили съм!!! Никаква нефтена платформа няма да има за мен. Електроинженер съм и то от най-добрите. Все ще се намери по-добра работа за мен!

180

анонимна

преди 2 години

Според Шериата жените просто са роби на мъжете - изисква се от тях пълно, подчертавам пълно подчинение, което е рпавносилно на робство. Тук робството е отменено отдавна, а и не само тук. Няма нужда да си адвокат, за щастие при нас няма Шериат. Шериатът не е в три четвърти от света, проверете, тук пък съвсем го няма, колкото и да ви е мъчно.

179

Анонимен

преди 2 години

Хей, адвокате, ти си толкова адвокат колкото аз съм космонавт! Принизяването на жените си го има в 3/4 от света. Статията говори красноречиво. Щом си жена нямаш право да противоречиш на мъжа-шериат. На някой това му харесва, като закон. Това че там жените са унижавани и противоречало на нашите закони какво общо има и защо се тълкува като обида, ако някой го подчертае, след като е истина. Къде остана точка 10 - свободата на словото от хартата за правата на човека, или някои нямат право на мнение

178

анонимна

преди 2 години

Моля да си направите справка - мъжете убиват десет пъти по-често, също те убиват и мъже. Ние също можем напр. да ви тровим, но не сме такива агресивни като вас. Да не си мислите, че ще приемем унизително отношение както в ислямските страни - никога. Въпросната колежка от форума прекалява, но и вие не падате по-долу с наглото си предизвикателство по темата. Поне дар слово у двамата дал господ.

177

баба ти

преди 2 години

Ще се уредя, първо, защото не съм баба, и второ, ти ще трябва да издържаш такива като мен и останалите мюсюлмани. Ще работиш в нефтените платформи без пари докато ти се спука гьонът. Дори и да им приемеш вярата, както пишеш, да не мислиш, че те трева пасат?

176

Анонимен

преди 2 години

213, Бонго, стига се излага бе. Никой нищо не може да промени, защото НСР ни го налага. Малки и незначителни сме. Дори и феминизмът ни е насилствено наложен като държавна политика. С жени на власт обществото е слабо и уязвимо. Това им е целта и те я постигнаха. Ей я тая, щяла да ме съди, и как ще го направи, но трябва да заплашва, това им е слоган, да съдят. За това мъжете често ги осъждат и медиите пищят олелееее 30 жени били убити от мъжете си! Ами ако са като тая явно са си го заслужили.

175

адвокат

преди 2 години

И двамата сте за съдене - госпожата за обиди, господинът за принизяване на жените и унижение. Да не забравя, че ние не живеем според шериата, а според съвсем друго право. В самото изречение щом си жена, нямаш право изобщо да противоречиш, противоречи на всякакви правни норми.

174

Анонимен

преди 2 години

Хей, баба ми, вие жените ще се уредите при брадатите, когато цъфнат налъмите. Ако ние мъжете решим да не ви защитаваме както в Кьолн, сещай се как ще се уредите. Тази по-долу не може да ми се опре на малкия пръст. А и защо ние да сме роби на брадатите. Ще станем като тях и познай кой ще робува?

173

Бонго Бонго

преди 2 години

Не няма да позволим на афганците да променят яденето ни, нито културата ни.Виновни са политиците ни, но сме и виновни ние, защото ние ги избираме. Ще гласувам доверие на човек, който ни обединява, събира, мотивира и вижда бъдещето на България добро. Имаме толкова потенциал и мъже и жени, умни сме, можем но трябва да сме заедно. Било в чужбина, било в България. Тия които разделят, мразят, колят, убиват има място за тях и то е затвора и не искам дори да ги познавам па камо ли да вечерям с такив

172

Анонимен

преди 2 години

208, да, подкрепям действията на талибаните и ми харесва отношението към жените в Пакистан! Какво сега, нямам ли право да харесвам, това което ми харесва? За кой цял свят дрънкаш, след като в повече от 3/4 от света мъжете не са еманципирали жените както при нас? Лошото отношение към женския пол се дължи на феминизма, който в ислямския свят не вирее. Там са имунизирани срещу него и жена гъкне ли за права равни с тези на мъжете умира веднага и на място. Лъжа ли е или пак искаш да ме съдиш?

171

Анонимен

преди 2 години

204, защо си променяш казаното до сега? За жените при противоречие с мъжа в ислямския свят исходът винаги е летален, без значение кой го е казал. Казал го е, като предупреждение! Аз само казвам, че за мен това е правилно, а какво е за теб си е само за теб! Първобитно или първосигнално както казваш е отношението на мъжете към жените в повече от 3/4 от населението на планетата и все повече се увеличава като численост. Помисли какво ще стане, когато Европа се пренасели с брадати бежанци?