109

Анонимен

преди 2 години

АЗ НЕ ЗНАМ КАКВО ТОЛКОВА СА СЕ ВТОРАЧИЛИ В ТОЗИ ПУЩИНАК ТАМ МЕЖДУ МЛАДОСТ 1 А И ГОРУБЛЯНЕ...И АЗ ДА СЪМ АРХИТЕКТ НА СОФИЯ И АЗ ЩЕ ГО ЗАСТРОЯ ТОВА МЯСТО.

108

цон кай

преди 2 години

на софиянци отдавна им е омръзнало да им се строи.... не може цяла бг да е софия и само едно място от цяла държава да се развива... забрана на строеж на многофамилни сгради и край...

107

Къде е спасението?

преди 2 години

Да се направи нова София(може да се казва по друг начин)например в Полски Тръмбеш.Всички се юрват натам,а старата София се изпразва,в нея остават само панели и пенсионери.

106

Бай Хуауей(о) до 127

преди 2 години

За съжаление си прав. Пловдив отсега се подготвя за столица на някаква рептилно замислена ФЕДЕРАЛНА ЗОНА. Неслучайно има огромно струпване на консулски служби. Само след 10-15 г. Пловдив ще стане като София, ако не и по-зле. Казаното от мен в предишния пост важи за цялата страна, вкл. и за морето, където съм в момента и където няма достатъчно чадъри нито на плажа, нито на басейна в най-марковия хотел на Съни Б. Причината е същата.

105

Анонимен

преди 2 години

До Анонименпловдив върви в същата посока...в момента в града под тепетата се строи като за последно...застрои се плътно центъра сега вървим на горе по хълмовете и кварталите тракия и кършияка.до дни започва един огромрн комплекс от апартаменти в район тракия.

104

14

преди 2 години

София - прах, жега, мръсен въздух, далавери. Варна, Бургас - прохлада, морски бриз и кислород, но парите са кът.

103

Иван

преди 2 години

А га ядохте кифтетата ни ривахти, а?

102

Анонимен

преди 2 години

София не ми харесва и никога не бих отишъл да живея там. Пловдив е в пъти по уреден устроен и чист град.

101

noname

преди 2 години

Какви софиянци са тези селяци. Да си ходят на село, че ни писна от простотията и чалгата им.

100

Бай Хуауей(о)

преди 2 години

Хора, не мрънкайте, а вижте истинския проблем: демокрацията в БГ не доведе до ДЕЦЕНТРАЛИЗАЦИЯ. Всичко е в София и хората се тъпчат тук. Не можете да ги обвинявате. Другото е, че не се спазват стандарти - височина на сгради, ширина на улици, паркове, паркоместа и д-р. Ако 2-та п-па се спазваха, всичко щеше да е поне горе-долу ОК. Що не си го признаем???

99

Аз

преди 2 години

Реално Фандъкова играе с БСП!С Паргов лидера на софийското БСП заедно си правят далаверите!Всички го знаят!Сметката я плаща *** Роба!Честито!

98

Анонимен

преди 2 години

ВСЕКИ ЕДИН,КОЙТО ЖИВЕЕ В СОФИЯ ТРЯБВА ДА РАЗБЕРЕ,ЧЕ ЖИВЕЕ В УРБАНИЗИРАНА ТЕРИТОРИЯ С ВСИЧКИ ПРОИЗТИЧАЩИ ОТ ТОВА ИНВЕСТИЦИОННИ ДЕЙСТВИЯ...КОЙТО ИСКА ПТИЧКИ,ЗЕЛЕНИНА И СПОКОЙСТВИЕ ДА ОТИДЕ ДА ЖИВЕЕ НА СЕЛО.ТОЛКОВА Е ПРОСТО.ЗАТОВА В ЛОНДОН И ПАРИЖ НЯМА ДА ВИДИТЕ НИКОЙ ДА ПРОТЕСТИРА СРЕЩУ СТРОИТЕЛСТВОТО НА СГРАДИ...

97

Анонимен

преди 2 години

Тая жена верно обезобрази София.

96

Анонимен

преди 2 години

Безобразията в София няма да свършат. Съмнявам се че и при друг кмет нещо ще се промени. За какво е това презастрояване на този град и постоянно пълнене с нови обитатели.

95

Анонимен

преди 2 години

Тези от Младост да не се правят, че няма метро. Иначе, да трафика е ужасен лично продадох една тротинетка на възрастен мъж на който му беше писнало да виси в трафика.

94

До 115

преди 2 години

Ще ги продадете за 400 евро/кв.м. хахаха

93

Анонимен

преди 2 години

Ние където имаме по 2,3 апартамента на кой ще ги продадем при толкова много жилища ново строителство и се строи още? Пфуууу

92

Анонимен

преди 2 години

Има много нови сгради в момента в София и са празни, защо строите още и още? Това презастрояване не е добре.

91

До 110

преди 2 години

Араби и турци масово купуват ако не знаеш.В момента масово наемателите са араби.Ако си мислиш, че звучи нереално се разходи в Париж ;)

90

полковник Колев

преди 2 години

Всичко над околовръстното да се разруши и премахне. Не нов квартал, а няколко да се премахнат. София е заприличала на......нищо