69

прави

преди 2 години

впечатление, че в новите микрорайони в големите квартали, уличките са с ширина на селски улички и ако стане пожар няма как да се разминат линейка и пожарна. Просто се кошмарно новото застрояване. Между сградите няма въздух за циркулация, което от своя страна спомага за увеличаване на температурата в града. Хиляди са недомислиците в застрояването на столицата

68

Анонимен

преди 2 години

"Столичани" недоволстват от всичко. И по един килограм злато да ни изпратят на всички, пак ще сме недоволни. Защото ще трябва да си платим 5 лв за доставката :)

67

123

преди 2 години

Мораториум мърху строителството в София. От единкросивград столицата се превърна в ***

66

Анонимен

преди 2 години

В Копенхаген има ли улица София?

65

Анонимен

преди 2 години

Хаха, булевард Копенхаген няма да реши НИЩО!!! Защото този булевард ще се свързва с Цариградско шосе в райнона на Метро, т.е. в посока Пловдив. А основния поток автомобили е точно в ОБРАТНАТА посока - към и от центъра!!! Нужно е да се разшири поне с още 2 платна Малинов или да се направи успореден на него булевард, който да се свързва с Цариградско шосе, но не към изхода на София, а по-навътре от 7-ми километър.

64

зелените

преди 2 години

да вземат да започнат да засаждат дърпветал А всички, които говорят за зелена енергия също да се включат в залесяване. Фъндъчка крайно време е да спре застрояването на зелени площи. Преди години на зелена площ пльоснаха двуетажна сграда и температурата у нас се покачи няколко градуса. Нека общинарите на СОС да питат за една година колко хиляди дървета е засадила Фъндъчка. Ако има повече зеленина ще се живее по-добре.

63

Мини-Москва, а?

преди 2 години

Нашата кметица май взема пример от разрасналата се като гигантски тумор руска столица, управлявана поред от двама фантастично корумпирани кметове - Лужков и Собянин. Може би защото процесите на тежък и необратим упадък в провинцията на двете страни са подобни? И защото управлението на ГЕРБ по нищо не се различаваше от олигархично-бандитския модел на "Единна Русия"?

62

Анонимен

преди 2 години

Иванчева не беше ли кметицата на Младост? Тя беше против застрояването, ама я разкараха... Явно сега на нейно място е някой послушен.

61

До 76

преди 2 години

Не, не трябва да си ***, а да имаш пари! ;)Това, че ти нямаш си е твой проблем)Сега продължавай да хейтиш)

60

роден в софия

преди 2 години

Айде стига с това паркиране , по 2-3 коли в семейство , а гараж нямат Ообщината не ви е длъжна да ви осигурява безплатни паркоместа.

59

До 51

преди 2 години

Тия ги разправяй на някой друг!Нали ги гледам по летищата какво поедставляват 90% от БГ емигрантите)Аз почивам в страните дето живеят, а те идват отпуската тук да си правят зъбите!)Бай дъ лей - много познать вече имам, които се върнаха, а знам още много, които искат да се върнат вече.Уж си се оправил там ама висиш в dnes.bg и ни даваш акъл хахахНе сме 90-те години, ясно ни е вече как реално живее БГ емигранта)

58

До 56

преди 2 години

Ами да вземат да изместят администрацията от Дондуков на Витоша тогава и да се знае защо е това бутане

57

Анонимен

преди 2 години

При всеки дъжд избива канализацията по бул. Възкресение в Красна поляна, защото не може да поеме водите, като река става, те ще ми правят нов квартал!!!

56

Фен

преди 2 години

Младост е най-добрият квартал и винаги ще е напред. Трябва да расте и хората го искат само наркомани от центъра при цветните братя мрънкат.

55

анти-ходете пеша

преди 2 години

Ами карайте велосипеди бе, съграждани. ББонев не ви ли посъветва и вас, странно че е забравил. На нас направо ни орязват местата за свободно паркиране и ни се карат, че ползваме коли.

54

Свиня

преди 2 години

Колкото свързват северната тангента с Владимир Вазов- трета и четвърта година за 200м път през нивите все догодина го почват...тъппа самоковска ***....

53

Аз

преди 2 години

Фандъка е гладна!)За сбогом ще лапне още няколко милиона.А вие изплащайте после 20 години изкуствено надутите цени на апартаментите!)

52

Бай Хуауей(о)

преди 2 години

Ами да го построят в Ямбол или Каспичан - място бол, ама не щете, нали? Щото далаверата е там... Тва е положението...

51

До 56

преди 2 години

По северните склонове на планината??? Ти се майтапиш, може да е снобарско, но не и баровско. А като гледам как ги застройха тия квартали... Аре нема нужда

50

Анонимен

преди 2 години

Статия с цел да купувате и да пълните гушките на брокерчетата.