149

gg

преди 1 година

Й.Ф.: Започва изграждането на бул.Копенхаген...., Чакай малко, за септемврийска революция чувала си фандъче???

148

gogo

преди 1 година

Поправка, според кмета на района арх.Стефанов населението на младост не е 110 000(това е по-скоро на Люлин), а истинската цифра е 300 000, което го прави най-многонаселеният квартал в София. Хайде сега, ако районните кметове имаха власт вместо да са паравани на подмолните схеми на Столична и ако има пропорционално финансиране спрямо население и данъци. Сами си правете изводите... ТРЯБВА ДА СЕ РАЗЦЕПИ тази хегемония на кмета на СФ, за да се спрат ежедневно изникващите безумия!

147

Анонимен

преди 2 години

Ами този квартал отдавна е планиран, но допуснаха грешка с височината на цариградско над Копенхаген и реално блокираха екологично чистия вариант на трамвай между метростанция Младост 3 и дружба 2. Явно там ще отидат парите от евросъюза по програма next generation.

146

Селтикс от Люлин 1

преди 2 години

Страничните ефекти от хапчетата които Моля другарката приема. Учителката по развален Български език е отрова за Град София. Всички знаем, че много краде. Но Браточките на нейният патрон с прякор на зеленчук, трябва да си перат парите от контрабанда на "бакпулвер" от Колумбия. Питайте "Друже" Йосич.........

145

Подкрепям идеята.

преди 2 години

Младост е най-търсения квартал за живеене в София. Между 7-ми километър и интер Експо център има терен за цял нов квартал. Вместо да презастрояват и да повтарят грешките с Лозенец и Манастирски Ливади е много по добре да се изгради Младост 5. Място има. Дори и инфраструктура има. Като се продължи булеварда над метрото от Младост 3 до кръговото на Цариградско всичко ще е готово. Метро, Булеварди -2 Ляпчев и Царградско,Кръгово -всичко е готово за изграждането на един нов и приятен столичен квартал

144

Анонимен

преди 2 години

Чакам да си взема 25 кв.м в Младост 9 някъде към 2030г. Там при всичките мекащи, мякащи и трудно сричащи от провинцията.

143

Магунго

преди 2 години

Само живеещите в Младост 1 имат право на протест, другите младости да не се обаждат

142

нетърпимо

преди 2 години

Не не не! Спрете се бетонджии! Живота в София се превърна в АД. На малките криви улички в центъра на града където дядовците ни бяха построили къщи с градинки и от пряка до пряка живеехме десетина семейства сега стърчат отвратителни 18 етажни блокове,грозни, неподдържани, смрадливи пълни с пришълци от провинцията. От колите по улиците няма въздух за дишане. Спрете този кошмар!!!!

141

Анонимен

преди 2 години

До До Златка ПетковКак ще намериш по грозна столица, като не си излизал от селото си? София си е ок, има какво да се желае. Инфраструктурата се развива, чистотата е ок. Определено е доста по чиста от половината столици в Европа. Една от най зелените е също. --------- Явно ти не си се разюхождал из европейските столици, затова пишеш смешки! София е *** столица(даже градовете в България са по-добре от столицата ни), с нагънати и начупени тротоари, с дупки,кръпки, прах, кал и т.н.

140

НПО осери софия

преди 2 години

Махайте го тоя Бонев. Корупиран , да ходи да оправя прайда, за София няма думата.

139

Анонимен

преди 2 години

Плана готов само паркове и градинки са забравили, ама нали сме ви турили един прав булевард, нема да се плашите. На кой му не харесва у Софето да си бега у Самоков.

138

Краси

преди 2 години

Всички "софиянци" от "Младост" са след 1975гг.!Преди това къде са били?

137

До Златка Петков

преди 2 години

Как ще намериш по грозна столица, като не си излизал от селото си? София си е ок, има какво да се желае. Инфраструктурата се развива, чистотата е ок. Определено е доста по чиста от половината столици в Европа. Една от най зелените е също.

136

pege

преди 2 години

София трябва да стане България, всичкото народ у софето.

135

Анонимен

преди 2 години

това не е столица на България, а на изметта , то си личи по градоустройството. Копи Пейст ,от тук , от там, никаква автентичност, рай за строителната мафия и не само

134

Анонимен

преди 2 години

с този проект се опитват да станат Копенхаген на Балканите ли хах ей македонции

133

До от Руси

преди 2 години

Теб май бая са те нахапали дунавските комари, а? Имам познати от Русе, като част от тях скачат като чуят "провинция". Няма нищо лошо в думата и се чудя защо е тази реакция. А то що било? Защото явно Русе е район, където не се гледа с добро око на по-големите градове и се насажда омраза към столичаните. После защо се връща обратно... Еми те за затова!

132

Някой

преди 2 години

Панайот явно е поредният, който се е натикал някъде, въпреки че е пренаселено, и вече твърди, че повече не трябва да бъдат допускани, щото вече са твърде много.

131

ни мож мъ върна на с

преди 2 години

До До Навремето са реши "да пренасочат авиотрафика." ... хахаха, сел.Tak! Я си 'оди там отдйето си изпълзЕл! Преди това може да отидеш да по.ревеш на и на сьелското ти брокерче, дето ти е продало бетонната кутийка под глисадата!Летището е било тука още преди да се е спукал презерватива, от който си се пръ.кнал и ще бъде тука много след като сате закопа.ли на сйело.. щото тука местата са скъпи или мноооого отдавна взети от софиянци.

130

Анонимен

преди 2 години

Само да ви напомня, че 25% от апартаментите са празни и почти никой не може да си позволи да си купи на тези цени. Освен да загрозявате друго не постигате.