9

Анонимен

преди 2 години

Мечтата на селянина, да дойде НА София и да си купи апартамент

8

До 4

преди 2 години

Може да е същото, обаче селяните са повече

7

Анонимен

преди 2 години

София, Пловдив, Варна и Бургас се препълниха с всякаква ***. Значителна част от новодошлите не спазват никакъв ред и со живеят все едно са на нивата на село. Визирам : шум по всяко времв, хвърляне на ***, където дойде, паркиране , както дойде без да им пука, дори да са ти остъргали колата важното е да са се наврели някъде , за да не вземе да изгори някой друг друг мл бензин и да СК намери нормално място за паркиране ..

6

До 2

преди 2 години

Аз вече го направих, още докато бяха евтини цените. Сега е нещо страшно при цените на околософийските имоти

5

Анонимен

преди 2 години

Няма проблем, но Малинов ще трябва да го направят пешеходен, че том и сега през отпускарският сезон е малък ад да преминеш с кола и да излезнеш от младост.Пък може да научим пришълците да ползват само метро.

4

Анонимен

преди 2 години

До 3. Абе, избраха я наистина луди да вярват, че само ГЕРБ борят комунисти и няма дясна алтернатива, ама и много братчеди от гетата срещу 50ина лв. ГЕРБ си бяха построили комунизма с купени гласове. На 11.7 се спря кранчето и вече са с 600000 гласа и спад 200 000(25%). Това ако е представителство на народа и най-обичана партия... доверието и в другите е много ниско, де. Просто явно народът не им вярва на всички.

3

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

на всякъде строят бетонират

2

До 2

преди 2 години

Населението през 2020г в София е също толкова като през 2013г.Как го разбра,че цяла България щяла да ходи в София?

1

WTF

преди 2 години

Ами умопомрачени пак искаха от същата кал и си избраха пак онзи вълк Фандъкова. Тя не е милата и невинна учителка, но матр'яла не зацепва.