58

мак

преди 2 години

Оградката е строена по ваше време, гаджев. Не ни вменявай, че само заради това, че т.лупа бе на власт не е имало натиск. А като го изчегъртаха, хоп, гостите започнаха да напират. Не на нас тия.

57

Герб активист

преди 2 години

Е нали за това патрона ходи при Ердоган в началото на месеца. Да се договори за повече нелегални през границата, да направим мръсно на служебното правителство....

56

Анонимен

преди 2 години

Другарите чалгари въобще не знаят какво ги очаква със Славуца, който нарича народа -***/ прочетете вчерашния му пост във Фейсбук/ . Цените летят на горе, а спасение от нийде се не види. Само след няколко месеца всички ще реват за Борисов, ама няма го.

55

Анонимен

преди 2 години

До неграмотниците минвали #56Има филмчета в мрежата.

54

Анонимен

преди 2 години

Нали клепоушко щеше да иска репарации от Турция....? Каквото почукало такова се обадило. Ердоган не е ***!

53

Анонимен

преди 2 години

Дyпе да ни е яко, ако итн и дб клекнат на брюксел и почнат да изпълняват директивите му.От планираните от ес 100 милиона внесени имигранта, на България се падат към 2.

52

Асан

преди 2 години

Карайте ги на село да прибират реколтата :))))

51

Парамун

преди 2 години

Мда, *** на подметките на Ердоган се оценява високо от всички герберасчета, защото не ни се наложи да се разправяме с мигранти, че каквито сме меки китки и продажни душици, щяхме да се видим в чудо, нали другаре герберасе?

50

Анонимен

преди 2 години

Не оградите помагат, а това че граничарите бият и обират мигрантите, а после ги натирват в гърция.

49

Калеко Алеко

преди 2 години

Прочетете новините на страницата на Днес.бг и ще ви залее вълна от престъпления, катастрофи, пожари, преустановени и блокирани ремонти и строителни обекти, задаваща се нова пандемия и мигрантска криза ... и на фона на всичко това някакви народни преставители със стари изтъркани физиономии на "новите си лица" водят някакви неясни каламбури и договорки за разпределяне на порции, някакви рашкоФци водят войните си с покуратурата и ни занимават с някакви подслушвания на Хаджигенчовци, Маями и Татяни

48

Жеко

преди 2 години

Искам да питам туй гербаджийче на снимката, има ли нещо против купуването на гласове на изборите, и защо неговия главатар не вземаше мерки досега , а трябваше Рашков да дойде и да покаже как се прави.

47

Чубака

преди 2 години

Хе хе тука е пълно с червени *** бе! Драскайте си колкото искате на изборите, ще си покаже колко сте далеч от истината. Най ме кефи, че БСП бавно но сигурно отива в кофата за боклyк!

46

Анонимен

преди 2 години

Бонго Бонгов от Бонгя по очевидни антропологични белези не е от български етнос и като тъкъв няма интерес да защитава Български интереси и 15 години от как е узорпитал властта с помощта на своето ОПГ ГЕИБ го доказа

45

Анонимен

преди 2 години

Къф е тоя "открит отоплителен уред на дървени въглища" на снимката

44

Сержант

преди 2 години

За това, някои ходиха преди изборите до Турция. Какво ли са предложили на господаря си.

43

Анонимен

преди 2 години

Тиква с нитрати!

42

Анонимен

преди 2 години

ние от партията на ИМ (истинските мъже), предполагаме че Гажов е пасивен геитак и е гадже и част от харема на вожда на ГЕИБерастите, заедно с другите ханъми с мъжки имена. Ние нямаме претенции относно техните занимания, стига да не се натрапват непрекъснато и денонощно.

41

Анонимен

преди 2 години

Кой се интересува какво казват от токсичната партия?

40

!

преди 2 години

И по-лошо ще стане. Май забравихте, че с комунделите държавата ни се превръща в разградено лозе. Ще си спомним всичко. С 200!

39

Анонимен

преди 2 години

Тоя защо има вид на мигрант?