18

Анонимен

преди 2 години

Бежанци, добре дошли в царство Чалгария! Чувствайте се като у дома си с младотурската либерална власт на Чалгаря! Чалгата е вашта мути, по-добра от мути Меркел.

17

Анонимен

преди 2 години

Пaважнитe унищожават България, ще ревем за БМБ!

16

Бай Ставри

преди 2 години

Защо си мислите, че Бойко ходи при Ердоган, седмица преди изборите?! Тоя Банкянски туллуп нарочно прави мизерийки с бат Ерго... искал е пълен съпорт, ако загуби изборите. Пускай бежанците бат Ерго и това няма да спаси Банкянския туллуп.

15

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ отидоха да съборят оградата на границата и видяха, че тя отдавна е съборена. Видяха също така и че никакви мигранти не минават, освен няколко таралежа и диви прасета. Привидяха им се мигрантски потоци и решиха да спекулират със страха на българите от чужденци, които щели да бъркат под полите на жените им.

14

Калеко Алеко

преди 2 години

До Лице ... като си тръгнал да търсиш лица излъчващи интелект по скоро се вгледай в лицата на Тошко Африкански и Учиндолският месия, които се канят да те управляват или в тези на Маямата и Татяната, че и на Хаджигенчо и Барбикян, или пък в тези на бойкикевците и гномовете им, да не говорим за кауните които растат по хасковските бостани ... !!!

13

Анонимен

преди 2 години

Изгонихте Бойко Методиев, сега да ви е честита мигрантската криза! Бойко поддържаше крехко разбирателство със Султуна и той насочваше мигрантските потоци към Гъpция! Как го постигаше Бойко един Бог знае! Само още Живков ги можеше тези неща с Брежнев! А Бойко е учил всичко от Живков! От държавна сигурност на Турция вероятно са разказали че Слави в шоуто си неведнъж е показвал неприязъм към турците и Ердоган се е вбесил! Сега Турция ще ни пoпилее!

12

аз

преди 2 години

ГЕРБавите реват на умряло, значи положението се подобрява! Мигрантския поток е почнал сега нали, последните 10 години (при ПП ГРОБ) мигранти нямаше! Еййййййй жалки сте! Е тълковният речник срещу думата жалък трябва да пише "тесногръд, малодушен, подмолен и нагъл член на ПП ГРОБ". Само че "тесногръд и малодушен, подмолен и нагъл" могат да се пропуснат защото това е едно от условията да си член на ПП ГРОБ

11

Калеко Алеко

преди 2 години

Когато ГЕРБ беше на власт и мигрантската криза беше овладяна с цената на много усилия, Офшорното ленче всеки ден обикаляше мрежите по границаа и пускаше вейкове за дупки и пропуски в системата, сега всички протестъри се успокоиха и впиха гладните си погледи в новия кабинет и порциите, които той ще им сервира ... !!!

10

:)

преди 2 години

Няма нищо по - различно от миналата година или от предходните години, спрете да правите внушения на хората, че благодарение на Вас не е имало бежанци. Винаги е имало, не са много повече от миналата година. Вземете се скриите и не се показвайте никога. Слуги на тиква :)

9

Боби

преди 2 години

Гаджев а защто не питаше когато начело на гранична полиция беше ,,моряк" ГЕРБ БЕШЕ НА ВЛАС и непрекъснато ,,хващаха " мигранти но Лъвов мост в София на метри от Упралението на Гранична полиция

8

Селянин

преди 2 години

Нека да идват и да заселват пустеещите земи. Българите бегат, а земята няма да се обработи сама. Пълно е със стари ергени играещи компютърни игри като 5 годишни, а някой трябва да се погрижи за българките. Тези млади хора са минали хиляди километри и са преплували средиземноморието значи са силни мъже и заслужават да останат тук да запълнят пустеещите земи.

7

Анонимен

преди 2 години

Да питат Далавери Симеонов. Нали той се хвалеше с "великата ограда". Милиони му изсипаха от Герб сега оградата е или разрушена или изобщо я няма. Това гербаджиите са много нагли. Това да управляваш 12 години и два месеца като не си на власт да се правиш на опозиция е смешно.

6

Нане

преди 2 години

Тоя е от младежката герберасия от Факултето...От новите членове на гробарите...))

5

:)

преди 2 години

Не лъжете хората ! Мигрантският натиск е същият като миналата година (погледнете в с татистиката на ДАБ) просто миналата година, когато бяхте на власт, не ви беше изгодно даговорите по тази тема !!! Спрете да лъжете и да манипулирате хората.

4

123

преди 2 години

Дали пък засиленият натиск няма нещо общо със срещата на падналия Вожд с Ердоган?! Подозрително съвпадат по време, а и всички знаят че потоците мигранти се контролират и инспирират според както е нужно на Султана

3

Анонимен

преди 2 години

ЕВАЛА БАТЕ РИСТОО МНОО СИ УБАФ ПО ТАЛАВИЗОРО ХАС МОКАР

2

Анонимен

преди 2 години

Този гербаджия явно е мигрант от Факултето и затова е активен член на ГЕРБСДС.

1

Анонимен

преди 2 години

Тоя гербер нещо много така dunkel ми се вижда