118

Възмутен

преди 2 години

До Обективен: за Борисов не съм съгласен. Останалите ти предложения са актуални обаче! Борисов това правеше, но Рашката се е фиксирал в Борисов и нищо друго не види, сляп, глух и ням за всичко освен Борисов!

117

гост

преди 2 години

До Анонимен: Само дето Борисов никога не е вършел работа от омраза и злоба. Това са Радевските похвати, но ИТН с изчегъртването и всички останали мижави партии в парламента!!!

116

Анонимен

преди 2 години

Явно Борисов за това се е договарял с Ердоган - да му помага в саботирането на Държавата...

115

Христо Христов

преди 2 години

Мигрантския натиск откъм Факултето, Христо Ботев, Столипиново, Максуда, Шекер маала е дирижиран лично от тиквата.

114

Христо Христов

преди 2 години

В случая тиквата не е виновна. Виновна е, че служи на ЕС, но новите са с пъти по-продажни и от него.

113

баба мара

преди 2 години

аз така и не разбрах за какво борисов ходи при султана една седмица предиизборите ами кажете за пачките и златото в чекмеджето тези въпроси ще висятвъв въздуха до безкраиност

112

великан

преди 2 години

Бойко от тиква се превърна и в таралеж. Чака голи *** да го мачкат.

111

Обективен

преди 2 години

Този натиск е организиран антибългарски акт от престъпникът Боко Тиквата и мръсната му банда. Пуснати на свободен режим неваксинирани азиатци се разхождат из българските селища. Но е необходимо е да се включи и армията, колкото я имаме и да се организира обществен контрол върху охраната на границата. Да се направят дипломатически постъпки пред турското правителство. Да се сезира ЕС. Да се иска помощ от НАТО и САЩ.

110

Шерлокски

преди 2 години

До 116 Мда По страхливата ти и лакейска позиция в тази конкретна ситуация веднага стигам до заключението, че си гласоподавател на герп.

109

Мда

преди 2 години

Когато имаш президент и представители на вече управляващите партии, които денонощно плюят за лични политически изгоди по изперкал диктатор на съседна страна, който с едино движение на пръста насова стотици хиляди мигранти към която граница си иска, си стига до тук!Боко му се мазнеше, но знаеше защо - мигрантския поток през БГ беше минимален!Сега като сте толкова патриоти - отивайте да помагате на Гранична Полиция!!!!

108

намере си работа

преди 2 години

Само като видях зад гърба на тоя да пише герб и ми стана ясно какъв бълвоч ще прочета. Момченца, като този, е време да си намерят истинска работа.

107

Е, да

преди 2 години

Бойко вече го няма, че да се вземат мерки за мигрантите.

106

Бренд

преди 2 години

Още един с ентелигентна визия.Запазена марка на герб!

105

Викайте Динко

преди 2 години

и кой каквото си хване, за него си е :)Това е шега разбира се, но като българи, наш дълг е да защитим тази хилядолетна държава, която са ни оставили Аспарух, Паисий, Ботев и Левски и за която са умрели толкова много достойни българи. Аз още малко съм в Германия, но ще си дойда и ще работя за родината!

104

FACE

преди 2 години

Абе, ***, къде ви е оградата за която изхарчихте милиони бе?

103

Свилен

преди 2 години

Нали преди изборите лидера ти ходи при Ердоган . Продажници на България . И с дявола ще се съюзите само да сте на власт за да грабите .

102

Слочаенос?

преди 2 години

Това ако не е работа на Буци, те па на! Тоя май вярно трябва да го вкарат в затвора.

101

Анонимен

преди 2 години

Борисов лично отиде да поиска от Ердоган да пусне към България емигранти. Целта е да прави мръсно на сегашното правителство. Сега неговите копои от Герб нарочно вдигат глас до Бога. Този човек е нацционален предател.

100

Анонимен

преди 2 години

Поредната смешна мутра на Бойко. Те и мутри не са. Някакви охранителчета е събрал и си мисли, че плаши гаргите. Бойко, ако не вземе мерки да се лекува, ще изперка яко!!!!!!!

99

Червен Вятър

преди 2 години

Бойко Борисов нали е голям анти-комунист? Хубаво, ама в задачката се пита ЗАЩО не е отнесъл въпроса с убийството на дядо си към "червения сатрап" Тодор Живков, когато му е бил шофьор...