98

Аха!

преди 2 години

Ето защо Борисов бе на посещение при Ердоган. Ситуацията се избистри.

97

Анонимен

преди 2 години

Наистина ми омръзна вече с безумията на Герб. Толкова години безобразия и продължават....Не ги слушам и не ги гледам и не ги чета. В миналото ново няма как да се види, нито решение на проблемите в държавата. Непрекъснато вадят разни скелети от гардероба от миналото, които не спират да ни говорят лъжи...Нагли до безумие.

96

Анонимен

преди 2 години

Тези от Герб до кога ще обиждат народа като си мислят, че сме глупави. Сценария за посещението на ББ при Ердоган беше точно този, ако не спечели изборите, да се компрометира служебното правителство като се пуснат мигранти. Не мога да разбера до кога тази мафиотска организация ще работи срещу народа си. Как не приеха загубата и не се оттеглиха? В момента освен да печелят още повече антипатия към себе си, друго не правят. Как не се укроти този човек? Вече наистина прилича на психопат.

95

Jkl

преди 2 години

Това са колонисти, демократично наречени бежанци...НРБ щеше да се справи за един месец с проблема.Република България може и да не оцелее ако Ердоган насочи ,,окаяните бежанци"...

94

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно! Това е договорено между Ердоган и нашия при посещението му там. Борисов върна в Турция 5-6 човека, които бяха обвинени от Ердоган за участие в преврата и бяха поискали убежище у нас и сега гният в турските затвори. А съдът в Страсбург осъди България за това. Сега това е нещо като връщане на личната услуга от страна на Ердоган. няма да се учудя, ако Баце пак отиде там и напливът спре, за да си каже простия българин: "Ей, не можем без Борисов". Диктаторите се подкрепят.

93

Ванката

преди 2 години

Това не е мигрантски натиск, това са нарушители на държавна граница и е престъпление!!! И най-малкото е съд и екстрадация! Ако аз премина нелегално и без документи в някоя държава, какво би ме очаквало, ще ме дундуркат ли по общежития, паркове и градинки?

92

Коментар

преди 2 години

Тиквата нали за това ходи при Ердоганя!Тоя родоотстъпник за да саботира държавата и да обвини служебното правителство се уговори да пуска емигрантите и да има хаос че да му се размине!Това е истината!

91

чакайте малко

преди 2 години

Да не вземат сега активисти на ГЕРБ да хукнат из Балкана да ловят имигранти и да ги връзват със цвински упашки?

90

северозапад

преди 2 години

До Асан - Каква армия бе Асанчо ние нямаме една армия ти искаш трета ? Дрончета и хвърчила може да пуснат ,а русото Ленче да обиколи границата и намери дупките в огражденията ,това сега може да помогне.

89

Анонимен

преди 2 години

Имало мигрантен натиск. Ами ще има нали демократите прпемахнаха Гранични войски, разрушиха защитните съоръжения на държавната граница, заставите рухнаха.Сега граничната полиция обикаля с "жипките" по асфалта, а границата разграден двор като държавата.

88

СпоредМен

преди 2 години

Мисля че 3 неща са достатъчни за да спрат преминаването през граница: 1)минирайте 2) поставете камери; 3)пуснете охранителни дронове с инфра камериСамо за една нощ ще изгърмят поне 10 от мините и ще бъдат излъчени на няколко езика извиненията на България към всички, които не са могли да разберат от първия път, че границата се охранява. Може и само дронове със самострелен софтуер (от този метър до този метър се стреля от въздуха !!). Предварително могат да се излъчат клипове..Простичко и лесно!

87

Бонго Бонго

преди 2 години

Те Рашков вземат мерки как да не вземат: една дамаджана за изпът, една дамаджана за в районното и тъй мери в дамаджани.Или измерва във фази- алкохолик 1 степен втора и т.н

86

обяснение

преди 2 години

Сега сещате ли се защо Буци ходи при Ердуци.Нека върне милионите,дадени за "оградата" и ще направят два пъти по-евтина и по-качествена.

85

българин

преди 2 години

Тоя прилича на недобита мутра , типичен представител на ГРОБ !!!

84

Анонимен

преди 2 години

Така изглежда вече българина. Като това момче на снимката. Интересно защо изчезва белия цвят на кожата.

83

Асан

преди 2 години

Трета армия да изкарва танковете на границата :)))

82

Анонимен

преди 2 години

Ми не, не може да мине за една нощ. И за три нощи не може. Това не е като да караш по магистрала Тракия от Бургас към София, връщайки се от море. 7-10 дни минимум. Но келепирът им от цялата работа е никакъв, вредите в дългосрочен план - колосални. И правилно, не сме 1915г.

81

талибантурист

преди 2 години

Ще решим проблемите с алкохола завинаги!

80

Георги

преди 2 години

Нали това беше една от причините Бойко да отиде при Ердоган,да се засили натиска. Видите ли след Бойко потоп.

79

Анонимен

преди 2 години

На Търция не би и трябвало населението на България, а земята.