57

Анонимен

преди 2 години

Българинът застрахова това, което го задължават да го застрахова. Други пари българинът на мутрите не дава.

56

до 59

преди 2 години

От кога каското, за което се говори, е задължителна застраховка?

55

Анонимен

преди 2 години

Преди години работех за застрахователна компания, като знам какви циркове бяха само и само да не се плати обезщетение. Така, че от мен пари няма да видят!А за колите, просто нямаме избор, задължително е. Иначе половината застрахователни компании да са фалира ли отдавна.

54

Анонимен

преди 2 години

Кътай, *** парите под юргана! Не се застраховай, не се ваксинирай! Успелите са връзкари, новите коли не стават, новите жилища- и те. Европейците са глyпaци, ти си велик. Спестявай там по 20лв. годишно от застраховка, не ги давай на лошите Сорос и Бил Гейтс!

53

Хаха

преди 2 години

До Анонимен 52То пък ти си един светъл интелект, щом я караш на кредитни карти...

52

Иванов

преди 2 години

Защо и ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ ТРЯБВА ДА ИМА ЗАСТРАХОВАНЕ....Тази кастова прогнила система ЗАСТРАХОВАТЕЛИ нека да се кротне малко.....Аз плащам близо 100 лв. всеки месец здр. осигуровки.....и то за елементарен тип дейности.....Тук няма абсолютно никакво място за застраховане....Това е една БЕЗМИСЛЕНА ДЕЙНОСТ с цел прибиране на пари.

51

Анонимен

преди 2 години

До от 39 И аз имах застраховка за болничен (направена от банка). Всеки месец ми удържаха по 7лв., но след като се наложи (поради заболяване) да използвам болничен, звъннах на банката. От там ми отвърнаха: Господине кажете ми на коя застрахователна компания сте? Отговорих им: Направих я от вашата банка, а служителката ми каза, че не може да ми помогне. След като прекратих договорът със банката, във последните дни ми ми се обадиха служителите да ме попитат: защо се отказвам да плащам?

50

Анонимен

преди 2 години

Както казваше Фред Флинтстоун: Няма да хрантутя втория мъж на жена ми!

49

Анонимен

преди 2 години

Дали ,да не вземеш да свършиш ,някоя работа ,вместо да търмъчите хората с разни застраховки !!

48

акуратор

преди 2 години

... по списък, тоест ако жилището пострада от нещо, което не е от списъка няма да получите нищо. Тези списъци са изготвени винаги така, че да са впечатляващи като звучене, но по същество да ИЗКЛЮЧВАТ най-вероятните причини за щети. Затова пък обилно включват невероятни неща като сблъсък със летателно тяло без екипаж или със екипаж, винаги в отделна точка, падане на метеор и подобни, но земетресение или пожар от съсед винаги са под много условия и срещу високо допълнително плащане

47

Анонимен

преди 2 години

Нормално е българинът да не се застрахова. Финансова култура- нула. Кредитна карта не знае що е и какви привилегии му дава, какво да говорим за застраховка?! От най-големите опашкари в ЕС какво можем да очакваме? Нещо умно ли? Едва ли. Факт е, че има доста умни и кадърни хора у нас, но са малък процент.

46

Анонимен

преди 2 години

Да не говорим колко малоумно е направена системата на автозастраховки, просто е смешно аз който нямам нито едно нарушение да изплащам с моята вноска щетите на някои *** който знае, поеже е с каско да ходи да троши наред.

45

Никога повече ДЗИ

преди 2 години

Застраховката е пълна измама.

44

до 43

преди 2 години

За жилищата си 4-те сумарно годишно около 400лв. плащам. Със сигурност съм получил повече, отколкото съм платил. На автомобила му 3 детайла (дребни драскотини) за боя в официален сервиз- 3500лв. при годишно каско 3300лв..

43

акуратор

преди 2 години

Рекламите на застрахователите винаги са манипулативни и подвеждащи, примерно т.нар застраховка жилище (или нива). Едно софийско жилище средно струва пазарно около 100 хил евро, да приемем. По рекламите примерните (ниски) премии винаги са на база на цена на жилището 10 - 20 - 30 хил лева. Ако калкулирате реалната пазарна цена на жилището, премията на месец ще стане ЧУДОВИЩНО голяма. И пак не е сигурно че ще получите нещо при щета, защото щетите винаги са по списък, тоест ....

42

Шоши Ветъра

преди 2 години

Номер 39, да не си застраховател?

41

РусенецЪ до 31

преди 2 години

Нищо няма да вземеш! Аз вече бях на тая пързалка. Покрай плащането на гражданската в SDI ми пробутаха тая застраховка за 40 лева. То пък се случи наводнение в жилището ми. Познай дали са ми изплатили и една стотинка. Ама трябвало ВСИЧКИ от блока да имали такава застраховка, че да имало право на застрахователна премия. Било описано някъде си.

40

до 40

преди 2 години

То затова се казва ЗАСТРАХОВКА, защото не се случва всеки ден... Умник мамин златен...

39

муа хаха

преди 2 години

то без каручката живот ли е? иначе този се бори за комисионна, а у нас като дойде време даплащат застрахователите, почват да си измислят свои правила затова никои неще да им плаща тарикатлъците

38

До 39

преди 2 години

И колко хиляди набута на застрахователите?