17

Анонимен

преди 2 години

Застраховка живот е една супер лъжа - генерално плащаш като поп и ти дават пари само ако си умрял. При това сумата е горе долу толкова колкото си дал без да се отчита инфлацията и пропуснатите ползи ако парите са били вложени в нещо друго - например акции или недвижими имоти.

16

Анонимен

преди 2 години

Българина плаща само застраховките, които големите мутри 0 държавата и банките са направилни задължителни. Вид данък мутри - гражданска и касо (ако си струва) за колата и за жилището заради ипотеката. Другите застраховки също са напълно безмислени, но поне не са задължителни.

15

Да бе, да!

преди 2 години

До българин: Аз пък поисках да си направя застраховка живот, когато си сключвах ипотеката, ама банката не искаше. А де!?!

14

Да бе, да!

преди 2 години

То пък като се застраховаш, щото пък тия дерибеи после сякаш ти изплащат нещо!Нали ги знам: Това не се покривало от застраховката, онова не се покривало... Ще сключиш застраховка живот, накрая ще излезе, че точно тази причина за смъртта ти не се покрива от застрахователя и после семейството ти пак не получава нищо. Колата я застраховам само защото е задължително и не може без ГО. Каско - да бе, да!

13

българин

преди 2 години

Не знам за другите ми сънародници, но аз застраховах първо живота си, после колата си. Обяснявам: Като взех кредит от банката за да си купя кола, към кредита имаше задължителна застраховка живот и трудоспособност. Трябваше първо нея да направя.

12

Калеко Алеко

преди 2 години

Българинът застрахова първо живота на тъщата и жената си, за да може като се отърве от тях да забогатее ... !!!

11

Анонимен

преди 2 години

да живее комунизма

10

Анонимен

преди 2 години

да живеят антивъксарите

9

Здравна застраховка

преди 2 години

плаща мой съсед 140 лв. на месец.Когато опре до болница - няма ядове.

8

Анонимен

преди 2 години

Ами по степен на риск бе! Като нямаш излишни пари се научаваш да степенуваш нещата.

7

Анонимен

преди 2 години

Е какво искате от най-бедната и най-простата нация в ЕС?! Вземе там BMW E60, струващо колкото половин заплата на добър специалист в западна компания и се мисли за Господ. Панелката и селския коптор никога не се застраховат- там държавата е длъжна покрива щетите. С мисленето от комунизма- толкоз. Нация от жалки бедни опашкари и антиваксъри.

6

Анонимен

преди 2 години

Колата се застрахова,не защото е много ценна, защото няма полиция, а има шуробадженакорушветчийско котило потомствени корумпирани трудоустроени непрокопсаници, занимаващи се с всевъзможни престъпления, като статистиката го доказва. Ако няма застраховка, такива като банкянския сикаджия, ти я крадат, палят, или нещо подобно , с помощта на ушевите, които правят отцепка и пиеш една студена вода. За откраднат дом, или живот, все още не съм чул.

5

Ммм

преди 2 години

Ами не искат, да се застраховат, защото сте пълни с номера. Ако стане нещо с някой човек, вие ще намерите 200 причини да Неизплатите застраховката или ще се стремите да я намалите частично по Ред причини. Иначе елате при нас правим застраховки по Милион за човек. Дърпайте с 200.

4

Анонимен

преди 2 години

жените си застраховат и шyшитo че белкем някой им го оскверни и после си взимат кинтите

3

Анонимен

преди 2 години

То няма пари за ракия ,кебапчета и цигари вие за застраховки приказвате

2

Асан

преди 2 години

Гражданска само 1 вноска да мине гтп :))

1

Асан

преди 2 години

Нито едното от трите да лапат мутрите ли