97

Анонимен

преди 2 години

Значи, то обиден труд няма,ама тия две професии - погребален и застрахователен агент са ми отвратителни. Незнам къде ги настаняват в ада след това, но да печелиш от мъката на хората не може да е така просто лек майтап.Сега практично - при каквато и да било застраховка, стремежът на застрахователя е да вземе премията и да не изплати обезщетението. Нещо като мутрите - застраховай при нас иначе. Само че в много по-мазна и изтънчена форма.И - да застраховаш знчи да играеш отчасти срещу себе си.

96

Анонимен

преди 2 години

Тва пък със застраховка живот е най голямата измама

95

до 90

преди 2 години

*** обясни на бизнесмените във VIP Lounge-а на всяко летище как няма смисъл от крединтна карта (лек жокер- с нея се влиза там). И те са бедни, да знаеш! По-голяма глупост не бях чел наскоро, искрено ме разсмя колко неграмотни хора има у нас.

94

Анонимен

преди 2 години

Българинът си застрахова имуществото защото е беден но е безсмъртен затова не прави застраховка живот

93

до 90

преди 2 години

Прочее, смисълът на кредитната карта е много различен от това да вземеш кредит, глупчо. Най-богатите хора на тази Земя плащат с кредитна карта. Аз не съм сред тях, но печеля в пъти над прага у нас и се смятам за заможен човек. А ти, ти имаш мислене на тираджия, който прибира по 5000лв. на месец и се мисли за много богат.

92

до 90

преди 2 години

Не съм написал долния коментар, но аз имам платинена кредитна карта. Даже две. 200лв. годишна такса и за двете. Лихви?! Ти си тотално неграмотен. Лихви на кредитна карта никой не плаща, защото тя има гратисен период. Ползвай там личните пари, никой не те спира. За домашно- провери що е то кешбек и как можеш да печелиш от една кредитна карта. От банката само взимам, не давам. Всъщност не взимам от банката, а от издателя на картата- в моя случай AmEx и Mastercard.

91

Ех

преди 2 години

Застраховка живот е предпоставка да те убият, за да гушне някой парите. Виж за имот има повече логика.

90

Анонимен

преди 2 години

Докато все още има хора, които помнят "застраховането" с бухалки и "елате вие, да не дойдем ние!!!", ще има да чакате хората да повярват на застрахователите.

89

хаха

преди 2 години

българинът не знае какво е застраховка живот,защото се смята за богопомазан,нали така и живеят като богове,тънат в несметни богатства,крадат цялата планета,смятат се за вечни,или поне ако умрат ще занесат всичките си богатства на оня свят и аз го вярвам,иначе за какво е тая лакомия ненаситна,не се наяде и не се накраде тоя народ,те са тумора на хубавата планета Земя

88

дедо любовник

преди 2 години

кат бех по млад си застраховах инструменто и ся при сека издънка ми плащат по 1000лв

87

Анонимен

преди 2 години

Гущеров имаше една застрахователна компания и сега е мега милионер , а компанията я няма . Затова българина е предпазлив , защото 32години само измамници ...

86

Анонимен

преди 2 години

Първо напишете кои са собствениците на застраховатерните компании, тогава сами ще си отговопите защо хората не се пзастраховат.

85

Щот сте измамници

преди 2 години

Колата се застрахова по принуда, масово без лизинги са и без застраховка ;) Имота не го застрахова, защото е по-евтино да хвърлиш един бой на съседа когато те наводни! А живота.... той е един бе. Трябва да се живей! ;)Ако оставим шегата настрана. Много хора бяха измамени и загубиха събирани средства един цял човешки живот. Имаше една застрахователка. Идваше вкъщи всеки месец и прибираше 15 лв. от заплатата на дядо ми(150лв). И така цели 15 години. Отидох да си потърся средства и ми дадоха 80лв.

84

Анонимен

преди 2 години

До до 73 Кредитни карти не използвам. Предпочитам да давам лични пари! Златни не златни се набутвайте вие! Пари на мошеници - банки не давам, нито им пълня гушите! Имал кредитна карта, плаща луди пари за такси и лихви и се мисли за голям играч! Много сте смешни със тези комплекси! Като започнеш да печелиш достатъчно пари, без да използваш кредитни карти тогава ми се обадете! :D

83

Мошеници отвсякъде!

преди 2 години

Затова обаче българинът напълно основателно не вярва на тия мошеници и се застрахова само когато го задължават насила, например за Гражданска отговорност. Някои видове застраховка, като Планинска застраховка или Медицинска помощ при пътуване е хубаво да се направят, ако човек е турист, но само в отделни изключителни случаи, в България ЗАСТРАХОВКА И ЗАСТРАХОВАТЕЛ = МАФИЯ

82

Анонимен

преди 2 години

Като застраховаш колата при тотал ще ти я платят при живота ако си умрял ти отнемат и банковата сметка.

81

Застраховка ли?!

преди 2 години

Взех ли лаптоп на изплащане и сключиха застраховка, която имаше и покритие за безработица, така се случи, че заради пандемията останах без работа, ха познайте дали видях и 1 ст?Че и бяха нагли. Едва ли не, защо си позволявам да питам за обезщетение.

80

anon

преди 2 години

В България няма читава застраховка Живот. Така наречените застраховки Живот всъщност са спестовни планове.

79

Край

преди 2 години

Застрахователите паразитират върху държавата ни. Всички държавни и общински сгради и коли ги застраховат задължително по закон.Смисъла на застраховането е да разпределиш риск върху много обекти. В този смисъл държавата като собственик на много обекти е застрахована сама при себе си.Най-нежелания въпрос към министъра на финансите е колко държавата и платила на застрахователи последните 10 г. и колко е получила обезщетения от тях - ще лъстнат едни стотици гушнати милиони.

78

Мошеници отвсякъде!

преди 2 години

Пари за застраховки САМО ВЗЕМАТ, А ПОСРЕ НИЩО НЕ ИЗПЛАЩАТ, при всеки застрахователен случай, в който трябва да се изплащат пари, винаги си намират някаква причина да не изплащат застраховката, а сам човек дори и да си вземе адвокат не може да се бори с цяла корпорация с милиони левове ресурси и цели отдели и екипи от адвокати. Колегата долу се е съдил 5 години с Дженерали и си е взел парите, но това е изключение, а не правило. Колко хора имат пари и нерви да се съдят 5 години