127

Анонимен

преди 2 години

ТЕЖКО ВИ БОГОИЗБРАНИ МУТРИ ДЕТО ПЛАЩАТЕ ДА СИ РЕЗЕРВИРАТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО МЕСТА НА ПЛАЖА. ПАРИТЕ ВИ ОТИДОХА НА ВЯТЪРА И АЗ СЪМ ВИНОВЕН. МНОГО МИ Е ЖАЛ ДА ЗНАЕТЕ ПЛАЧА ЗА ВАС

126

Анонимен

преди 2 години

До Рере Ясен си ми. Ти си от тези, които през целия престой в Гърция нагъват домати, кренвирши и спагети от багажника, а последната вечер отидат в селската таверна и си поръчат една обща салата и порция гаврос.

125

до 144

преди 2 години

Естествено, че не става дума за пари, ама наще хотелиери само за това бълнуват и реват. Пък и последните години нормални плажуващи в БГ няма, само скъсаняци. Тия дето имат пара ходят както каза ти по Испания, Франция и тн. БГ хорелиера не ги разбира тия работи и обяснява за кренвирши и домати в багажника, тотално изгубил досег с реалността. Ще продават Жипките май.

124

Анонимен

преди 2 години

ЕЙ ТОЧНО СЕГА СЪМ НА БЯЛА И ЗАДЕТО СЯДАМ НА 'РЕЗЕРВИРАНИ' ШЕЗЛОНГИ НИ ВДИГАТ ДЖАБАЛА. ПИТАМ МОМЧЕТО ДЕТО ВЗИМА ПАРИТЕ КОЙ ВИ ДАВА ПРАВО НА ОБЩИНСКИ ПЛАЖ ДА РЕЗЕРВИРАТЕ МЕСТА, А ТОЙ МЕ НАРУГА КОЛКО УМЕН СЪМ БИЛ А ТЕ БИЛИ ТЬПИ. ЕСТЕСТВЕНО СИ ПЛАТИХ ВЪПРЕКИ ЧЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ, ЩОТО СЪМ ЛАРШ И НАЙ-ТОЧНИЯ. ПИТАЙТЕ ВСЕКИ ЗА БАТ ЖОРО.

123

Анонимен

преди 2 години

Ми кат мятат хавлиите по шезлонгите, да мине някой и да ги намята у водата. Така и там мястото му ще е запазено.

122

Анонимен

преди 2 години

До 144 Знаем те бе. Ти си голямата работа - на всички континенти си стъпвал. Даже на Луната си ходил.

121

Анонимен

преди 2 години

До Рере и аз не знам как 3ма човека се наяждате с една салата. Нашето семейство всеки си взима салата. Ама нищо де, разправяй хуморески.

120

Анонимен

преди 2 години

Не знам защо гледате само цените. За мен те не са важни. Важното е да си изкарам добре. Затова в България на море не стъпвам. Предпочитам Испания и Италия, но съм ходил по всички континенти. Колкото да цените, в България плащаш, за да се ядосваш, а по света получаваш според плащането.

119

Pepe

преди 2 години

Примерна сметка за гaнчовците, нестъпвали в Гърция. Гръцка салата - 6?Тиквички - 5 ?Октопод - 10 ?Бифтеки - 9 ?Узо 200мл - 7 ?Тотал 37?Към това ВИНАГИ носят вода и хляб. Порциите са големи и винаги слагат чинии за да си сипва всеки.Накрая носят диня или сладолед за десерт.Трима човека ако не могат да се наядат с това не знам.

118

!!

преди 2 години

До До 10 Той може и да е е *** , но и ТИ си същият *** , а *** се правиш на нещо повече !!

117

Истината

преди 2 години

Каквато е битката за чадъри такава е и в политика и за парко място в тая дръжава.Демек на всяко едно ниво.

116

Сиса

преди 2 години

За 30-40 евро царска вечеря цялото семейство с узо и тн. На село може

115

Нямаш левче за WC?!

преди 2 години

Стой си у шопето, скъпо ти е на морето.

114

Анонимен

преди 2 години

До Рере Точно ти си тоя с доматите. 30-40Е за семейството ти. Да не сте яли гироси на крак?

113

Анонимен

преди 2 години

От години го има това по нашето море и го правят не само българските туристи.

112

Анонимен

преди 2 години

До Рере Де ги видя тези безплатни чадъри в Гърция? За да ползваш чадър, трябва да поръчаш фрапе за 5Е, което изхвърляш, защото не става за консумация. Или малка бира за 10Е. На много места директно си виси табела - минимална поръчка 20Е.

111

Pepe

преди 2 години

Заради тая простотия със запазване на чадърите (и десетки други) , ходя в Гърция. Миналата седмица се завърнах от Лефкада и околностите. Не нямах домати в багажника, защото семейството ми оставя 30-40 евро в която и да е таверна за царска вечеря, със салати, узо, тиквички, риби. За безплатните чадъри и шезлонги в Гърция всеки е чувал. Та, така, нема са ви стъпил.

110

Това лято Туризъм с

преди 2 години

бедни летовници, догодина Туризъм за бедняци.

109

Варна...морето...

преди 2 години

сините вълни...спасител е ето гагауз атакис.

108

Анонимен

преди 2 години

Ама какво усложнено пътуване до гърция бълнувате, напратив даже е много по лесно, антиген за 20 мин и 25лв и след 2 часа макс съм в Гърция. Миналата седмица влезнахме за 10 мин плюс проверки и всичко. Виж по боковите магистрали до нашо море да пътуваш е рисково начинание.