147

Анонимен

преди 2 години

Какво ми дреме как е било в Гърция?Статията е за ситуацията по българските плажове. В момента съм на Несебър и всички плажове и заведения са претъпкани с народ. Изобщо не ме интересува Гърция. Аз съм българин и се интересувам от България.

146

До Пепе

преди 2 години

Ок-ами не само ти почиваш в Гърция. 90 процента от българите отиват там с пълни багажници с храна от България. И статията не е за гръцкото крайбрежие,а за българското.Комплексарите започнаха да обиждат българските туристи в българските курорти.

145

Pepe

преди 2 години

Зимата ходя да карам ски на Кипър.Невероятно обслужване,безплатни ски влекове .Купуваш си едно кафе и ските гърците ти ги дават без пари ,даже ми се е случвало да ме носят на гръб до върха. За 2 евро снежен човек ми правят на терасата в хотела. Повече на Банско няма да стъпя

144

Pepe

преди 2 години

Кой каквото ще да пише Гърция е на светлинни години в сферата на услугите, даже не се доближаваме леко до тях. Колкото до cкъсаняците, които ми правят сметка на менюто, и за които 4-5 звезди на Слънчака са върхът на сладоледа - съжалявам ви. Вероятно изкарвам повече, от 95% от вас и на почивка харча толкова, колкото реша. Аа да и си бълнувайте за доматите в багажника:)

143

младен

преди 2 години

Да напишеш че Българите идвали в гърция с пълен багажник и плащали само за спане трябва да си страшен ***, като този който евентуално може и да го е направил, или да не си стъпвал в гърция никога.Аз лично на тръгване от тук си пълня багажника от масутис с по-ефтини и по-качествени стоки от в БГ, а бе обратбото

142

Абе

преди 2 години

Драганчо,това ОлигофрениЙ някой македонски император ли е или нов елемент от Менделеевата таблица?

141

Отвъд океана

преди 2 години

Много години не бях ходил по нашето море,но тази година отидох и съм много доволен.Изкарахме си супер,догодина пак.

140

Анонимен

преди 2 години

Виждате ли какъв е проблема на повечето българи. Вие ми говорите за изчегъртване (гнусно долнопробен израз между другото). Наивници си бяхте, такива ще си останете. По-малко от половината гласуваха на изборите, но когато фигурантщината и чалгарщината счупят държава тези които не гласуваха ще излезнат на площада и ще ви пометат за 24 часа, че и по-малко.

139

Драган

преди 2 години

Журналистически олигофрений, нямащи нищо общо с истината!

138

Анонимен

преди 2 години

Нашенци като ходят в прехвалената Гърция пазаруват от България. Мой колега си беше взел и кафе машината даже, било скъпо. Там се плаща само за спане и толкова. А аз така си ходя на село, сомо че не плащам за спане.

137

Ясно е

преди 2 години

Борисов е виновен за това

136

Анонимен

преди 2 години

Някой го е напекло слънцето и халюцинира. Пак представяте изолиран случай, като нещо масово. По Черноморието наплива е слаб. 30% от хотелите и другите заведения въобще не са започвали работа. Места на плажа има много.

135

Анонимен

преди 2 години

Не мога да ги разбера тези дето лежат на плажа. Освен да киризят мадами де. Аз лично или съм в морето или в бара. Нито шезлонг ми трябва, нито чадър. Често се заигравам с децата на пясъчните строежи.

134

Майките с увреждане.

преди 2 години

Изправи се БГ. Ние идваме. Това е положението. Главния прокурор е виновен за хавлиите

133

Анонимен

преди 2 години

Закъсалите инвеститори на бунгала поГръцките чукари се изсипаха вкупом да си рекламират празните котори.

132

Хахахах

преди 2 години

Недейте с такива статии ,че българофобите режат вени !

131

Възмутен

преди 2 години

Туй за боя за чадъри колко пъти ще го пускате вече?Щом има такваз навалица мутрохотелерите да връщат парите дето им платихме за помощи!

130

Анонимен

преди 2 години

ЛАЗУР --Е ФРЕНСКА ДУМА, БРИЗ --Е ФРЕНСКА ДУМА, ПЛАЖ --Е ФРЕНСКА ДУМА..ЛАЗУРЕ ИДВА ОТ ИТАЛИАНСКАТА ДУМА: АДЗЗУРИ/АЗЗУРЕ = СИЯЙНО СИНЬО...НА ГРЪЦКИ Е ГАЛЛАЗА..ИМА И ДРУГА СЪЩО ЗА ЦВЯТ : ОКИАНОС = т.е. ОКЕАН.

129

Анонимен

преди 2 години

До 151 КО ТИ СТАНА БЕ ЧОВЕК? СЛЪНЧАСА ЛИ? ОТДЕ ТИ ДОЙДЕ НА УМ, ЧЕ КОЙТО СИ Е ХВЪРЛИЛ ХАВЛИЯТА НА ПЪРВИЯ РЕД Е МУТРА?

128

Анонимен

преди 2 години

До 149 Ти колко пъти си ходил във Франция и Испания на море? Ама честно.