227

Фастер

преди 2 години

Пълни лъжи!Преди 2 дена се прибрах от Поморие след 9 дневна почивка!Нищо подобно ,повечето хора ходят на плаж за по 4;5 часа и се прибират преди 10,30 сутринта!Оборотя ня морето се прави основно от Българи,чужденците си стоят по стаите и никъде не излизат ,освен няколко часа на плажа!Това за бой за чадъри и места на плажа е ПЪЛНА ЛЪЖА!Престанете да пишете ГЛУПОСТИ!Единствения проблем е паркирането на автомобил ,нищо друго!След 10.30 сутринта на разстояние 4-5 и повече метра от тебе ,няма хора!

226

Анонимен

преди 2 години

Има и друг, много голям проблем по Южното Черноморие: липсата на места за паркиране! Строят се в Несебър например, нови красиви блокчета,семейни хотели и т.н., но не са предвидени гаражи, нито за закупилите апартаменти в тях, нито за почиващите по 1-2седмици.

225

Анонимен

преди 2 години

На тоя въпросен северен плаж в приморско преди 3 години не ми дадоха да плажувам , щот не бях отседнал в тамушния хотел , не можех и да си заплатя за чадър , нагляри.

224

море от лайна

преди 2 години

Това е нашето черноморие!

223

лайна да яде!

преди 2 години

До забравете Черноморие......всеки който ходи на Черноморските курорти! Морско безоточно блато!Гериз!

222

черноморската кръчма

преди 2 години

До Много умна нация!

221

не преувеличавайте!!

преди 2 години

Отдавна е свършено с черноморието - превърнато в бетономорие....

220

Анонимен

преди 2 години

Супер си е на морето,поздрави от Несебър!Хейърчетата да продължават да драскат из вестниците!

219

активист канеседайбе

преди 2 години

***. Само да лежат и да грухтят по плажовете. А колко данъкоплатци бъхтят заради вас без да могат да видят морето по телевизора даже. Щото вечер нямат сили от бясна експлоатация. Време е за промяна , който работи трябва да получава.

218

гард на арендатор

преди 2 години

Скоро ще налагат и тия дето си носят чадъри. Гратисчии. Ще ги чепарастим с техните им чадъри.

217

Анонимен

преди 2 години

Това не е Черно море от преди 1989г.ТОВА Е МУТРОМОРИЕТО.Всички откраднати пари от народа са вложени там в хотели и заведения от политици,мутри,престъпници,комунисти-демократи,съмнителни бизнесменивсички рожба на криминалния преход.

216

помнещ

преди 2 години

Здрвейте! -:) Истина ли е това като заглавие?Пресилено е мисля! Щом си носиш чадър и хавлия,можеш да отседнеш на всякъде! Южното ни черноморие го посетих последно през 1996 та година.Бяхме в Мичурин! Оттогва почивам само на Обзор!На 7 август,пътуваме със семейството ми за там!Познавам половината Обзорци,а останалата половина мен!-:) Всяка година се връщам там! Здравейте Обзорци!-:)) Ще се видим след 7 ми!

215

анонимен

преди 2 години

Да е само Черноморието. Наскоро попаднах на 4 звезден хотел в Банско с оферта от 27% отстъпка. Когато поисках крайна цена ми калкулираха 1270 лв на човек. Еми, мерси. След 1 месец, с пср тестовете ще отидем в 5 звезден и разкошно спа за по 400 лв на човек.

214

Анонимен

преди 2 години

НЕ СА МИЛИОНЕРИ,А ЕЛЕКТОРАТА НА СЛАВУЦА-ИЗТЕКЛИТЕ МОЗЪЦИ И НЕ СА НА СЕНТ ТРОПЕ А В ОБЕДНА ПОЧИВКА ОТЗАД В СКЛАДА .НЕ БРОЯТ 50 ОЙРО ЗА ШЕЗЛОНГ, А ЗА НАЕМ НА ДЕН В КИЛИЯ НА НЯКОЕ ЛОНДОНСТАНСКО ГЕТО

213

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 234Абе доста състояъелен познат преди години ни разправяше за Испания. нещо сянката там била кът и било по същия начин както тук. С бутане и надбягване.

212

Анонимен

преди 2 години

Ако искат да видят как се прави истински туризъм , да посетят курортите в южна Азия и да видят какво правят.

211

Анонимен

преди 2 години

Социалистическия човек нема лекуване. Ами като с администативни мерки се определят цените на сянката така ще бъде! За цигари и алкохол има пари. Да си плати за чадъра няма. И миналата година бе така на Златни пясъци. 2005-08 година като ходих на Китен съвсем нормално първата редица по скъпа. И няма бой и бутане. И няма"на спасителя". Лошото е, че свободноплажуващите вместо зв оната за това идват пред теб, бодват чадърчето и ти пречат да си наблюдаваш детето. А каква коочина оставяха след тях!

210

Мда

преди 2 години

Българите са на почивка кой къде иска-кеф ти планина,кеф ти море! А милионерите от Сен Тропе и Санторини киснат цял ден по българските вестници да обясняват колко са напред с материала.Хахахаха.

209

Анонимен

преди 2 години

До АнонименВ Испания не се плаща, в северна Африка и Азия също не се плаща, а там има невероятно красиви места, даже цели екзотични къщи дават с басейн или до плажа!

208

Вива

преди 2 години

Ненормална работа! Почивам със съпруга ми в Китен. Има тежък здравословен двигателен проблем, затова сме тук, по достйпно си мислех. Трудно се движи. От три дни се разправям с тези *** концесионерите на плажа относно хавлиите. Гордите притежатели на тези хавлии отиват сутрин преди 7 ч. и "резервират" по този начин чадъри и шезлонги. Идват сред 3 ч. след като си доспят и закусят. Не стига, че 2 шезл.и чадър са 21 лв. (ден година храни), а имат наглостта да ми отговарят, че такъв е реда.