63

Браво бе !

преди 2 години

Нали това беше някаква долна конспирация на която не трябваше да се вярва .... и ся ко стана ? Абе , лека-полека всичко ще си кажете . И за финансирането от фондацията на Бил Гейтс на биологичните лаборатории в Италия Англия и Азърбейджан ... плюс Китай . И за неочакваната поява на "Модерна" с 95% финансиране ПАК на фондацията на Бил , точно по времето когато той започна лекциите си в ТЕД за намаляване на населението на земята / има ги в интернет и са публични а не някаква тайна / ...

62

Анонимен

преди 2 години

Преди к19, имаше опит да се пусне "Испанският грип", но го затъмниха, че лек за него все още няма, за тва пуснаха разработрения за намаляне на населението к19, и аз съм член в групата на Бангладеш, всичко написано е факт с документи, печати и аудио записи. За съжаление, ваксинираните са се докарали до положение което скоро ще разберат и ще се чудят защо безплатното им излиза на 100 000-тна цена, предимно смърт!

61

Анонимен

преди 2 години

Китайците видяха, че Синовак е с много странични действия и доста опасна, и работат върху рнк ваксина. Засега не успяват. Но хакерите сигурно ще се докопат до технологията. САЩ никога няма да даде файзер и модерна на Китай. Абсурд.

60

Много Грипни Вируси

преди 2 години

предизвикват Еректилна Дисфункция по различни механизни, най-честият е не увреждане на кръвоносните съдове, а намаляване чувствителността на клетките към тестостерон...

59

Анонимен

преди 2 години

А ваксините подобряват кръвообращението, нали??? Ти си избирател на боко тиквата, нали?

58

до 69

преди 2 години

това са по различни Програми и Пера, КОВИДа е по Програмата за Вирусологично Оръжие лично на ЖиЖинПин! а иначе Фаучи е за Бесилото, както е по Нюрнбергският Код - Смърт чрез Обесване, ама на Сенатор Пол няма да му стиска да Осъди Фаучи!

57

За САЩ

преди 2 години

не Знам, а Комунистите от Пекин на 100% са го финансирали!

56

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите явно не разбират разликата между вирусната инфекция и ваксинацията изобщо. Ако и тази статия не ви убеди в дълбоко погрешното ви схващане, няма какво друго. Късмет ви желая в 4та вълна!

55

Анонимен

преди 2 години

За пари и майка си продават, ако не си запознат. Чети колко убийства а кинти стават!

54

Анонимен

преди 2 години

Колкото щъркелите носят бебетата, толкова и прилепите вируса. Всичко е човешка направа.

53

Р

преди 2 години

Смятате че глобалния елит ще убие хората си? Та нали САЩ, Британия и Израел са ваксинирали между 50-70% от населението.стига глупости.

52

Анонимен

преди 2 години

всеки ваксиниран е глобалист носещ смърт, благодарение на ваксините, вируса прогресира, а неваксинираните се приобщават, показваш на някого как се играе тенис и той след 5 мин знае как се играе, ваксинирания трябва да му го нацакаш в организма, щото акъла му е другаде

51

Р

преди 2 години

И още нещо. С тези си анализи по никакъв начин не агитирам за ваксиниране. Ваксините работят ч, но не така както ние очакваме. Може би след 5-6 години ще има за всички мутации. Аз лично се ваксинирах защото пътувам често в чужбина по работа и не искам да ме тръшне някъде в Германия например и да отида в болница.

50

Ваксиниран

преди 2 години

Аз нямам намерение никого да агитирам, че и да спасявам. Който има мозък, се ваксинира. Който няма, негов проблем. Нека да се пробва с тунингован вирус и да си мери ...... Веднъж, дваж......

49

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните мислят като за "след дъжд качулка", първо се прецакват, после четат колко в мътната вода са затънали, и понеже едва го приживяват, се опитват да въвлечат със себе си останалото, ако е останало такова де, племе.

48

Анонимен

преди 2 години

Именно! Нали е ваксина. Трябва да подаде информация за тоя вирус, не за братовчед му. Ама е малка частица от спайка. И после като срещна истинския жив вирус ще го атакуват антителата. Явно хабер нямаш как работят ваксините . Язък.

47

Р

преди 2 години

Кучето не е заровено във ваксините. Така искат да си мислим. Очевидно е че фармаиндутрията ше спечели милиарди НО превземанетона Китай ще донесе трилиони печалба на западния либерален свят. Товар е истината. Та така, западняците не влагат никаква умисъл да убиват хората с ваксини. Целта беше друга и неуспяха и сега действат форсмажорно. Защото целта беше да рухне бъдещия финансов гигант, а вместо това си вкараха автогол. Вижте статистиката за Китай. Те от 1 година нямат един умрял от ковид

46

Анонимен

преди 2 години

Само не разбирам защо ваксъри дето са си сложили ваксините се пънат нали са се защитили къв им е проблема да убеждават и те като агитаторите им да агитират?

45

Анонимен

преди 2 години

Задава се авторитарният капитализъм и изглежда, че всички правителства са синхронизирани. Лидерите на тези, които отказаха, бяха бързо елиминирани - Хаити, Мозамбик, Занзибар...

44

Анонимен

преди 2 години

Изтърван или нарочно пуснат, все тая. Вирусът е много гаден и не желая да боледувам от биологично оръжие. Ваксина е спасението!