23

До 17

преди 2 години

Това къде го прочете е сайта ЕЖК? ( една цена и каза)Най страшното е че си вярваш, другото ясно.

22

Анонимен

преди 2 години

До АуууЗначи ли, че ваксините правят СПИН? Не е ли същото - имунна недостатъчност?

21

Анонимен

преди 2 години

антишипа във ваксините беше бързо създаден, защото го имаха от вируса, кое не е ясно? за жалост са пуснали ваксите ментета дето са с голями странични ефекти, предимно смърт, истинските ваксини ги взеха месец преди да започне всичко когато в нато бяха привикани всички без никви медии

20

Анонимен

преди 2 години

ограничат фирми и внос, пък били спонсорирали, кой да вярва и на кво да вярва

19

до 18

преди 2 години

Половината от ДемонКратите са си карали Меденият месец в Москва по време на СССР, включително Бърни Сандърс (също Юдею-Семит) и Бил Клинтън - последният дори е правил пътешествие из СССР. Наивниците мислят, че 1989 комунистите - паднаха - не, това беше плана за тотална инфилтрация на Европа и САЩ - погледнете Брюксел, по-комунистическа структура не е създавана - за Бога това си е Централен Комитет и ПолитБюро!!

18

Анонимен

преди 2 години

Спайковият протеин всъщност блокира имунната система, затова ваксините може би свалят способността на тялото да създава само антитела около 5-6 пъти. Един японски микробиолог писа вече за спайка.

17

Температурата

преди 2 години

Се повишават , ледниците се топят, преди дни в тибетските топящ се ледници,учени откриха 7 нови вируса , на остров Ирландия днес е измерена най високата температура от 124 години 33,3. Тези безпочвени и инсинуирани теории на конспирацията са не съществени и не значителни за мислещото население на планетата . Реалността е друга и в България ще го усетим през следващите 2 седмици с температури между 35 - 43 градуса.

16

Лабораторията в Ухан

преди 2 години

е Продукт на Комунистическият Интернационал - Брюксел, Американските Комунисти - известни като ДемонКратическа Партия, Фейсбук, Гугъл и шефовете им в Пекин!

15

Аууу

преди 2 години

Да си дойдем на думата, това че Фаучи и сие са финансирали създаването на вируса в Китай. Тази новина витаеше още преди близо година по конспиративните сайтове, а сега бум, взеха да се джафкат официално, начи не е конспирация. Чакам и следващата новина, че вирусът е пуснат именно за да набодат хората с отровните инжекции, които според последните данни сваляли способността на тялото да създава само антитела около 5-6 пъти. Тоест набодените вече няма да имат собствен имунитет, а всяка година боц.

14

до 14

преди 2 години

ами той Юдею-Семитчето-Андроид Зукербергер, нали учи по 8 часа на ден с години, за да говори перфектен китайски, среща се със ЗиЖинПин и го ожениха за партийна членка, има и дете от нея, наполовина Китайско-***, наполовина Юдею-Семитче! Зукербергер е К0мунде от Партията!!

13

Анонимен

преди 2 години

Сега остава да публикуват и как Фаучи държи патент на биооръжие от 2005 известно по нашите ширини като биопродукт ( ваксина уж) срещу Ковид 19!

12

Последни Новини

преди 2 години

Всъщност, в последните седмици излезоха документи показващи, че Гугъл и Фейсбук са най-големите финансови донори на Лабораторията в Ухан, дори хора работили в Лабораторията сега са на топли позиции във Фейсбук - после се чудите, що всичко неудобно, тези същите 2 компании го цензурират в Интернет!

11

Анонимен

преди 2 години

Спасението е отлежало в дъбови бъчви червено вино с много танини по 150мл за вечеря.

10

Факт

преди 2 години

Има ясна връзка между Сорос,Гейтс,Пфайзер и лабораторията в Ухан.Не е трудно да си представим какво е станало.Впрочем тия нямат спирачки и изкарват на "пазара" нови и нови варианти на вируса!Докато не бъдат елиминирани по някакъв начин,Пандемията няма да приключи.

9

до 1

преди 2 години

в САЩ обикновено се намира някой психически нестабилен да свърши тая работа, но това беше преди, сега от как са феминизирани наведени жендр - не очаквам да има справедливост!

8

Анонимен

преди 2 години

И децата разбраха, че тая yйдорма иде от лошите Китай и САЩ.

7

Анонимен

преди 2 години

Последната новина е, че спайка е опасната съставка на вируса, присадена изкуствено. А и във ваксините също, сичките.

6

Така да бъдем Точни

преди 2 години

Лабораторията в Ухан е построена от Франция с Разрешението и финансовата подкрепа на Брюксел - проверете, ако не вярвате!Финансирана от Фракцията на Комунистите в САЩ - Фаучи и т.н.Използвана от Китайската Комунистическа Армия!Всички са у Кюпа и всички са за Бесилото...

5

БОВ

преди 2 години

Затова китайците изкараха войската и затвориха 100 милиона.Беше само една кашлица....

4

ДемонКрат от Ада

преди 2 години

Световните К0мундета сме Едно - Интернационалът - целта ни е да изтрепеме безполезните гърла за хранене!