83

1 рубла = 1 стотинка

преди 2 години

Д-т Фаучи: преди живеех срещу затвора а сега живея срещу дома. Тръмп го усети колко е фалшив и дори се беше заканил да го уволни.

82

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Да,според разни спогодби,американците разположиха отдавна свои лаборатории на Свята Китайска Земя. Американците и руснаците са евреи. Последните са съюзници и не врагове. Китай им е трън в очите, защото китайците успяха да размажат чрез труд еврейският марксистки банков капитализъм. Но няма да е далеч времето и нашата Азия ще бъде заселена само с хора от китайски и българо, келтски произход. Аз ще възвърна единството на Галия-България и Франция. Да живее Освободителната Държава Китай !

81

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да не им се вярва на краставите русофили, в Русия убийствата са почти тройно на американските.

80

Били Ваксинатора

преди 2 години

До Хм Защото населението трябва да се намали. Защото плявата сте много.

79

Анонимен

преди 2 години

За Ухан си нямам понятие, но дано САЩ финансират пари за лудници из България. Русофилията е опасно психично заболяване и трябва да се лекува. Много пациенти има тука.

78

Анонимен

преди 2 години

До Хм - Точно. Като се оптиаш да приложиш "логика" над подобни твърдения, то бързо-бързо се разпадат. Зорът е, че като един път се пусне подобен слух в пространстовто, всеки втори започва да го вярва, защото братовчед му го споделил във Face-a.

77

Анонимен

преди 2 години

Изследвания за опасни вируси се правят по цял свят, финансирането идва от всеички големи държави и се взимат проби ОТ ВСЯКЪДЕ. И това не е от денс, това е от 150 години. Разбира се, средностатистическият "потребител", си мисли, че преди Facebook и Tik Tok сле живеи в пещерата и всичко е "комспиратция".

76

Хм

преди 2 години

САЩ финансирали Китай, да създаде вирус, който да изтрепе половин милион американци? И що?

75

Анонимен

преди 2 години

вируса има, и е адекватен към слабите, силните оцеляват, ако ще и от юпитер да го донесат, или нечия американска лаборатория

74

….

преди 2 години

Вирусът е гаден. Карах го, 3 месеца след това не бях себе си. - без сила, боледувах и т.н. 100% е био оръжие, нищо природно няма в тази работа. А възрастните ги покосява безмилостно - в този ред на мисли родителите ми са на 67, всеки с по няколко подлежащи проблема. За тях беше спасение да се ваксинират - Слава Богу са добре, без никакви проблеми от ваксината. Ако бяха хванали Ковид, не ми се мисли. Така че не пишете глупости за ваксините - спасиха се много хора благодарение на тях.

73

Анонимен

преди 2 години

Не разбрах ролята на Путин! Как може да го игнорирате! Чакам обяснение малко подсказвам Питин и Тръмп измислиха тази работа с вируса, въпреки, че вируса излезе преди това! Сто процента убеден! Как можаха руснаците да направят първо ваксина без да са вътре, как? А сега гласувайте както искате, който е разбралметафората е разбрал!

72

Анонимен

преди 2 години

Преди месец хакнаха имейлите на шорошкия плъх Фаучи.В тях ясно пише,че Барак Хюсеин е започнал финансирането на изследвания в Ухан.Даже имаше изслушване в Сената за този скандал.Байдънясълите се опитват да го заметат и в момента.Няма нито арестувани,нито осъдени за престъплението на Века-създаването на съвременния Ковид .

71

Анонимен

преди 2 години

95 подкрепям ако съм защитен и всичко е ок едва ли бих си губил времето изглежда за някой хора тия неща не са така

70

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирани, защитени, но киснат да агитират! Що е то? Платените *** на доцентите които взимат милиони за да говорят за квото им се плаща.

69

До 93

преди 2 години

Благодаря отново. Утре ше им се обадя. Поне на единия, че другия вече е в депресия.

68

до 87

преди 2 години

като казвам 8 часа ядене и 16 часа само вода на денонощие, имам предвид не повече от 3 нормални яденета в рамките на тея 8 часа, а не през цялото време от 8 часа да се тъпкат. Причината е, че като гладуваш продължително, дори ако могат 1 ден ядени, 1 ден гладуване, организмът ти почва да разрушава и яде старите клетки и протеини, за това има лечебен ефект. Буквално е гладуване за здраве! за това ако имаш много повредени клетки това ускорява възстановяването. Обаче, да си говорят с Джи-Пито им!

67

Анонимен

преди 2 години

Хора бизнеса ми е погребения. Моля ви уведомете ваксинираните, че продаваме места на гробищата ни в две села, резервирайте сега, после може да умрете в калта или в реката, при нас всеки ваксиниран има намаление от 15% договорка с правителството, не е нужно да плащате повече от необходимото!

66

Анонимен

преди 2 години

Само че не са 15% а 3,5 милиарда души ваксинираните. В Европа около 70%. САЩ и Израел също. Не са прости те да си утрепят народа. Май българите се прекараха тоя път.

65

Анонимен

преди 2 години

САЩ е финансирал изграждането на лаборатории в Китай, които разработват биологични агенти. Една от тях е лабораторията в Ухан, която работи с Корона вируси. Това е всеизвестен факт. Вместо да задавате въпроси, на които знаем отговора, питайте кой и защо пусна вируса и умишлено го разпространи по целия свят

64

до 81 от 75

преди 2 години

само да се коригирам, че съм го написал супер лошо, исках да кажа "намаляват чувствителността на рецепторите на клетките към тестостерон" - решение няма, повече движение, по 1.5-2 часа ходене пеша на ден, гладуване, т.е. ядене на режим 8 часа ядене примерно от 10 до 18 и останала част от денонощието - само вода. С времето може да се оправиш, ако имаш късмет...