103

лабораторията там

преди 2 години

левъл 7, е строена от Френски специалисти по Френски модел, за съвмесни изследвания. След пускането на лабораторията в експоалатация, китайците изолират френските специалисти и работят сами собственни разработки , изследваниоя и експерименти, включително с прилепи. Първите 3ма приети в болница с ковид симптоми са от таз лаборатория.

102

Анонимен

преди 2 години

Фактите са че Тръмп не успя да разгроми " дълбоката държава" през цялото му управление следваха саботаж, след саботаж, а ковид19 беше поредния! Сега остава да се надяваме GOPда спечелят Конгреса, и 2024 г Гръм да си върне властта! Дано!

101

бг смешки 2

преди 2 години

До Фактима заговор да . какви точно са целите е друг въпрос но е факт че тва е някъв световен заговор в който със сигурност участват части от американската държава както видяхме Фаучи как лъжеше мин година ...китайците също покриха удобно инфото значи и те имат няква роля в цялата истерия с този вирус ( който не е изобщо безопасен за съжаление )

100

Факт

преди 2 години

Вече е съвсем очевидна схемата-Сорос и Гейтс организират Пандемията,а Китай съдейства.Тия печелят най-много от нея-Сорос спечели изборите в САЩ(само с измами нямаше как да стане),Гейтс натрупа нови милиарди с Пфайзер,а Китай се отърва от Тръмп,който яко ги беше загризал.Отделно геополитическите и икономически ефекти в полза на същите.Ако това не е заговор,не знам кое е....

99

Анонимен

преди 2 години

На някой да не му е ясно, че това е изкуствено създаден вирус и че става въпрос за много пари?!? За съжаление след ебола, свински, птичи и т.н. грип, експериментите продължават..

98

бг смешки 2

преди 2 години

имало е разбира се !

97

?

преди 2 години

Кой е този САЩ?

96

ikar

преди 2 години

До Заразиха ниПапатаците съществуват много преди да се появи Ковид-вируса, да не кажа открай време.

95

Sd

преди 2 години

Ее вече след второто изслушване в конгреса се сетихте да отразявате псевдо журнала пак имаме напредък. Ранд пол разби фаучи и на първото и на второто изслушване.Добре, че в щатите има и будни хора не само соросоиддски конформисти, в тях ни е надеждата. Въпроса е, либерастията и сорросоизма в Западна Европа много са застъпили и не знам какво ни чака.

94

Златена

преди 2 години

Доктор Фаучи е отхвърлил тези теории на конспирациите, защо изобщо ги пишете?

93

Анонимен

преди 2 години

128 Американците ще кажат всичко, в това няма съмнение, но жълтите комунистически кучета няма да позволят разследването на тяхна територия! Те вече отказаха!

92

Анонимен

преди 2 години

Всичко ще си кажат краварите.

91

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Да,САЩ са финансирали и осъшествявали такива изследвания. Също и екипи от евреи,държащи биологичните лаборатории във Франция са провеждали такива в Китай. На евреите трябва да се забрани всякакво занимабие с наука на територията на цивилизованият свят. Защото ни употребяват за лабораторни животни.

90

Анонимен

преди 2 години

ДА. В Конгреса на САЩ вече имаше дебат. Фаучи ще бъде даден на съд.

89

Да

преди 2 години

Да

88

Заразиха ни

преди 2 години

САЩ и Китай заразиха светът. Бумерангът, рано или късно се връща. Не случайно Мелинда сега се разведе с Бил Гейтс. Любовницата и сътрудничката му е китайка и изневярата, ако има такава, е от 20 години. Защо чак сега се развижда? Ясно,е че там има неща, които те знаят, а ние ще разберем на по-късен етап. Нищо скрито не остава. Използват и комарите за разнасяне на болести. Сега да чувате комар да жужи? Да е имало преди малки комари "папатаци"? Всичко променят и целта е да ни унищажат, но БОГ бди!

87

Анонимен

преди 2 години

До 120 Бил Гейтс не е евреин. Не съм му виждал Пищова де.

86

Сат Н

преди 2 години

Ху кеърс... лично мне ето глубоко паралельно.

85

Ямболски цървул

преди 2 години

Отново НЕГРАМОТНОСТ!Финансирал-единствено число!САЩ- множествено число!

84

Това са глупости

преди 2 години

Сенатора опитва лесни точки! Проблема в Смерика в момента е, че републиканците са готови на всичко, дори на съюз с дявола за да постигнат целта си