127

О,Шипка-радефф

преди 2 години

AKO 4EKAME OT"" balaban-SLOW",/НЕМА ТАКЪФ КАТУН/, да направи кабинет , ама нема к"во да 4екаме , направо да поканим ВИДЕН4О , е , той ше ни оправи !!!

126

Анонимeн

преди 2 години

Като ги слушах тия два дни, не могат се разбра с БСП, остава ДПС да ги крепи и за напред. То топлата връзка НДСВ /с които е пълно ИТН/ и ДПС е ясна, ще ги повлекат.

125

реалист

преди 2 години

2021-ва ми е като 1996г -цените на всичко растат,инфраструктурата се занемарява.Само дано догодина да не дойде Иван Костов

124

Анонимен

преди 2 години

Явно не разбрахте, че който се отзове в парламента почва да се мисли за недосегаем. Спасявайте се поединично, няма друг начин.

123

Анонимен

преди 2 години

128 Добре, че си признахте, че не сте демократи, заграбили властта с измама, при това. Само ГЕРБ може, да спаси демокрацията в България.

122

Анонимен

преди 2 години

129 Радев няма шанс, срещу когото и да било, хората гласували за ГЕРБ-СДС, втори път, няма да се излъжат.

121

Пак по опорката?

преди 2 години

До маалии: "Ако Бойко се кандидатира на президентски избори"? Нека се кандидатира. Няма никакъв шанс срещу Радев, но все пак шоуто трябва да върви.

120

Анонимен

преди 2 години

Демократите, които обезкръвиха и обезвериха българския народ сега пак настъпват под с бухалки в ръка и под звуците на чалга и маанета ...

119

Ясен

преди 2 години

Румен Радев е фурнаджийска лопата. Като е в негов интерес: - Бързо! Предсрочни избори! Като не е в негов интерес: - Да оставим на заден план тезата "предсрочни избори". Политически труп е Радев.

118

Да друснем един гюбе

преди 2 години

Нямаше да влизате в разговори и преговори с БСП и ДПС но клекнахте мишоци. Излъгахте сумати народ с вашите задкулисия. Нищо идва есен тогава ще си говорим като излязат хората.

117

Анонимен

преди 2 години

123 По-добре с маски, за да не виждаме противните им муцуни. Той, Тошко с маска и без маска, се тази е, да не казвам, какво.

116

Анонимен

преди 2 години

Такава жалка постановка с тия маски! Айде ги разкарайте и вижте, че няма вирус. Отворете си очите най-после.

115

asd

преди 2 години

радев каза, че вярва повече на Божков, отколкото на българските институции. Божков каза ,че иска да свали правителството и Гешев, Радев вдигна юмрука. САЩ казаха, че Божков е мафиот и подкупва политици. Радев си мълчи... и назначава правителство, което 3 месеца хвърля фишеци против ГЕРБ...

114

Анонимен

преди 2 години

Първо,правителство и работещ парламент трябва да има,иначе лошо за страната.Какво,колко ще изкарат е друга тема,пък може и да е за добро да се дебнат взаимно хиените.Ясно е,че сегашните са хвани единия-удари другия-чалгари,политномади,стари муцуни,комуносоциалисти,разни доганисти и вся осталая...НО! Както бяха досега нещата пък съвсем няма как да го бъде.Парламентът наистина беше обезличен,оядоха се,злоупотреби,гьонсуратлък;сериозни промени в прокуратурата трябват,обществени поръчки и т.н.

113

Анонимен

преди 2 години

Руменчо изживя ли времето когато предпочете да пиеш вино с " генералшата " в с. Българи на празника на настинарите вместо да поздравиш хората които ти казаха : добре дошъл " показа си характера тогава сега народа ще покаже какво значиш за него - ено голямооооо НИЩО

112

маалии

преди 2 години

Ако Бойко се кандидатира на президентски избори,синия чорап направо не го виждам!А дали краварите ще разрешат!?

111

Анонимен

преди 2 години

Бойко не носи маска, а той знае нещо, което вие не знаете. Демек-вирус няма. Иначе щеше да е пръв омаскиран. Или той ви съветва да носите маски, а себе си жертва?

110

Анонимен

преди 2 години

Бойко е виновен затова Зеления московски чорап да коли и беси сега (а ***,опа - Сокола, да му вика "Машалла" от миманса).Как можа да издигне Цецка Цачева за президент, която дори симпатизантите на ГЕРБ не харесваха. Не можа да надмогне егото си и за толкова години не допусна други силни лидерски фигури в политическото пространство.Лошото е,че не само той си сърба бопарата,ами сега трябва да търпим болшевиките чалгари.Бог да пази България!

109

Анонимен

преди 2 години

Махайте тия маски, че сте комични. Няма да се заразите, палячовци.

108

Анонимен

преди 2 години

Гледаме друго издание на Слави шоу.