67

Асан

преди 2 години

Нито Славчу го има нито Тиквата....Накрая *** ше вземе мандата :)))

66

Анонимен

преди 2 години

РАДЕВ Е БЕСЕН... НЯКАКЪВ СЦЕНАРИСТ ГО НАПРАВИ ДАР ПЕРУШАН.

65

Анонимен

преди 2 години

До Тодор Живков Бананът е вкусен. На тебе излезе ли ти вноската за Москвич?

64

Анонимен

преди 2 години

НЕ УСЕТИ ЛИ ПРЕЗИДЕНТА ВСЪЩНОСТ,ЧЕ ЩОУТО НА СЛАВИ ВЕЧЕ Е И ПРИ НЕГО...ДО ВЧЕРА БЕШЕ САМО В ПАРЛАМЕНТА,ОТ ДНЕС И ПРИ ГЕНЕРАЛ РАДЕВ!ЗАБАВНО ВИ Е НАЛИ?

63

До Portugal 61

преди 2 години

Що бе пич, какво не им харесваш на ИТН? Нищо още не си видял..не съм гласувал за тях но след като от толкова години критикуват и се присмиват редно е да им се даде шанс да видим какво ще направят..Иначе като човек живеещ от 8 години в чужбина мога да потвърдя че си прав, квалифицираните българи са доста малко..

62

Анонимен

преди 2 години

До Тодор Живков Утрепано комунист-русофулче, защо не заминеш за Куба или Венецуела а се мъчиш в лошата България?

61

ИТН+ДПС

преди 2 години

Връзката е сивият кардинал на ИТН и дясната ръка на Слави- ВИКТОРИЯ ВАСИЛЕВА. Тя е кадър на Христо Бисеров от ДПС, още от времето на СДС и Иван Костов. СТАРИ МУЦУНИ пак на преден план. Ето ви новото. Да ви е честито. Христо Бисеров обра доста пари и сега праща Виктория Василева да ни дообере. Затова ДПС ще подкрепят ИТН, те са си свои. Да ни е честита новата власт.

60

Анонимен

преди 2 години

До Portugal "ИТН е срам за България, мислих че по-лошо от ГЕРБ няма" На колко си години и спомняш ли си управленията на БСП при които хората можеха да си купят с една заплата 15-20 хляба и как можеш ВЪОБЩЕ да изръсиш подобна глупост като това, което написа?

59

Анонимен

преди 2 години

СЦЕНАРИСТЪТ ТОШКО ОТИДЕ В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО,ЗА ДА СЕ НАКАРА ЕДНО ХУБАВО НА "ВЕЛИКИЯ" НИ ПРЕЗИДЕНТ...КАКВО УНИЖЕНИЕ САМО ЗА ГЕНЕРАЛА...НЯКАКЪВ СЦЕНАРИСТ ОТ НЯКАКВО ШОУ КАК МУ ГОВОРЕШЕ ВСЕ ЕДНО,ЧЕ ТОЙ Е ГЕНЕРАЛА.А ТАЗИ ДО НЕГО КАКВА Е?ДОСЕГА НЕ СЪМ И ЧУЛ ГЛАСЕЦА...

58

Додо

преди 2 години

господин Трифонов каза. Буахахахахахаха! С Годжи, баба Вуна и Гацо Бацов какво казаха, господин клоун малък жалък?

57

Анонимен

преди 2 години

До Тодор Живков Папкай червени банани, знам, че са ти най-вкусни. :)))

56

Анонимен

преди 2 години

Някой ще се осъзнае ли и спре да гласува за неадекватници, които смятат, че партиите са създадени за избори, а не за да вършат някаква работа!!! Некадърността прозира и без да са управлявали, а и народът ни не е Белгия да ходим през месец на избори и разнасяме машини по анадолските чукари за наша сметка. Дано достатъчно осъзнати им покажат изхода следващият път, че не се търпи.

55

Portugal

преди 2 години

ИТН е срам за България, мислих че по-лошо от ГЕРБ няма, но сега вече стигнахме дъното. Все си мислих, че българите в чужбина са попили нещо ала мита за изтичането на мозъци беше разбит. В чужбина бягат чaлгари, ягодоберачи, камериерки, миячи, жризи на любоФта, а умните и можещите са малцинство.

54

Анонимен

преди 2 години

До 55, не са 100 милиона за избор на есен! Защо лъжеш? Октомври така или иначе ще има избори за президент. Вече имаме купени машини. Както се вкарва 1 листа в софтуера, така се вкарват и 2-за президент и за парламент. Излиза без 1 стотинка отгоре. Именно заради машинния вот. Така че сега е момента да правим отново избори. И без това ще ходим да гласуваме. Най-икономически изгодно е избори 2 в 1 на есен.

53

Анонимен

преди 2 години

АМА ВИДЯХТЕ ЛИ САМО КАК СЕ ДЪРЖЕШЕ ТОШКО ЙОРДАНОВ ПРЕД РАДЕВ И С КАКЪВ НАЗИДАТЕЛЕН ТОН САМО МУ ГОВОРЕШЕ...РАДЕВ СИГУРНО Е БЕСЕН И С ТОВА НЕГОВО ШАПКАРСКО СЕБЕЛЮБИЕ НЕ МОЖЕ ДА СИ НАМЕРИ МЯСТО ОТ ЯД КАК ТАКА НЯКАКЪВ СЦЕНАРИСТ ОТ НЯКАКВО ШОУ ЩЕ МУ ДЪРЖИ ТАКЪВ ТОН...А ОНАЗИ ДО НЕГО ВИКТОРИЯ ВАСИЛЕВА ДОСЕГА СЪМ Я ЧУЛ ДА КАЖЕ ВСИЧКО НА ВСИЧКО 3 ИЗРЕЧЕНИЯ ОТ ТРИБУНАТА ЗА НЯКАКВИ КОМИСИИ И НЯКАКВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ НА БЪРЗИЧКО СВЪРЗАНИ С НЯКАКВИ ИМЕНА...

52

Митьо Очите излиза!!

преди 2 години

Ще се случват случки.

51

Анонимен

преди 2 години

ИТН играят игра,искат да ходят на нови избори.Не знам каква им е идеята,на нови избори народа ще ги накаже.Само мътят водата и разводняват нещата.Искат да осуетят възмездието върху Бойко и ГЕРБ. Или са Държавна сигурност,или са абсолютно некадърни

50

ОтговорноДСт ли?!

преди 2 години

Това е мpьcнa дума днес!

49

Тодор Живков

преди 2 години

Хелоу господа демократи евроатлантици! Вкусен ли е банана, вкусен ли е?

48

Нормално

преди 2 години

ГЕРБ крадат вече 12 години, сега ще им отнемат кокала и ще има битки и договорики за разпределение. А те толкова време не са пускани до кокала, изгладняли са като лами, ще има голямо крадене.