7

ОФ-ето

преди 2 години

КЪДЕ Е лидерът Станислав Трифонов, за да приеме поздравленията за ПИРОВАТА ПОБЕДА НА ИЗБОРИТЕ

6

Анонимен

преди 2 години

херю мюставята им натегна малко гайките. до края на следващата седмица ще си имаме правителство франкенщайн. целта е македония да влази в ЕСССР а ние да станем платцдарм. в света се задава глад. в северното полъкълбо на всякъде са наводнения. реколтите са провалени. китай изкупува всичко за ядене каквото могат, идва и инфлация. нашите мунчовци и чебурашка лакеите на САШ се барат по залинялите пикалца и си играят на масонски ложи. ВЪЖЕТА ЗА ВСИЧКИТЕ ПОДЛОГИНИ НА ХАМЕРИКАНИСТАН. стоп на ЛГБИ пропа

5

Анонимен

преди 2 години

Наркозависимият Чака рака месия и мартеничар славуца трифонов е неспособен да ръководи държавата. За него гласуваха потомствени ратаи, ягодоберачи, чистачи, актьори, музиканти, въобще най-нисшата обществена прослойка! Славин Трифонов беше момче за всичко на мракобесните престъпници Георги и Васил Илиеви, които препраха милиони левове народна пара през фабриката за кючеци БМК! Славуцата е отговорен за моралното и духовно осакатяване на три поколения българи!Славин-мравин е толко голям патриот, че оперираше с офшорки дълги години и не внесе стотинка в държавната хазна!Оставка на плешивия!

4

българиноо

преди 2 години

Малко ти са 500 години!!!

3

Анонимен

преди 2 години

М-ДА-А-А...ГОТВЕТЕ СЕ ЗА ТРЕТИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ТАЗИ ГОДИНА НА ЕСЕН!

2

Анонимен

преди 2 години

Шубе го е радювия от избори 2 в 1....и нова песен запя. ИТН трябва да са много глупави за да се съгласят да чистят радювите обори, или да са съвсем безгласни пред доаня.

1

Анонимен

преди 2 години

Трети избори ще са края на учиндолските, на режисьорчетата май всичко им е като тъЪъп скеч.