147

Учуден

преди 2 години

Просто видяха социологическите проучвания, че не им дават шансове, след като излязоха сивите кардинали стоящи зад ИТН и президента ги натиска, защото най-вероятно туй ще им ееее.

146

РР пак си позволява

преди 2 години

Да дава указания за действие на законодателната власт.Тези указания произтичат от неговите интереси,от идеята му,че избори 2в1 биха поставили под съмнение вероятността да спечели втори мандат.Уви,разсърдихме Господ и той сега ни наказва с ренесанс на властта на червените чрез различните им метастази,просмукали се в обществото.Кой от всичките партии,кандидати за властта е чист и свят човек?Всички са омазани в задкулисни игри с главна цел докопване на властта и оттам-лично забогатяване.Отврат!

145

Анонимен

преди 2 години

РадеФ - Ясен ли съм?Тошко - Тъй вярно, дрОгарю генерал!РадеФ - Не ме разочаровайте!Тошко - Няма, ама ще продължите ли да бутате отзад?РадеФ - Такъв е планът, че ще ни бият наистина на нови избори!

144

Зозо

преди 2 години

На есен Рундю е пътник. Гешев го чака с нетърпение да си поиграят :))))))))))))))))))))))

143

Нови избори

преди 2 години

Само нови избори до дупка , докато последният чалгар му писне да гласува , докато на последният зелен чорап му спрат надбавките за пенсия , докато и последният комунист бил по някакъв начин свързан с власта бъде изгонен от нея и хвърлен в забравата като Мая , Таня , Капон!Избори до дупка 2 в 1 и аут за хвърчилото!

142

Илиан

преди 2 години

До Щерю - То същите "руски подводници" са и всички останали партии в НС без ГЕРБ. И даже и - Атака, ВМРО, Българско лято, Възраждане. Всички с/у ГЕРБ-СДС.

141

Щерю

преди 2 години

Нека сега на всички избиратели да стане пределно ясен очевидният факт, че партията на комуниста от град Плевен Слави Трифонов - ИТН е отдавна притаена руска подводница в българската вътрешна политика...

140

Анонимен

преди 2 години

Еех, Фърчило... Болшивиките те използват като еднократна Марионетка, а ти продължаваш като хипнотизиран да вървиш към пропаста!

139

баба мара

преди 2 години

монтираите служебният кабинет без кацаров във вашия мандат иначе отивамена нови избори

138

до 146

преди 2 години

Обективно се виждаш в огледалото и очакваш каквото прави твоя вожд с интелект на пара-питек да прави и истинския генерал. А иначе фасулчо звучи по -добре от Сланинчо(или филийчо с мас) все любими на твоя лидер храни.

137

Обективно до 143

преди 2 години

ФАСУЛЧО, ДИКТАТУРА СЕ ПРАВИ С ЕДНОЛИЧНИ НАЗНАЧЕНИЯ, ПОСЛЕ ИДВАТ И ПАРИ!

136

999

преди 2 години

Шоуто на белите мечки и пингвините! ИТН с гърди ще бранят горките бели мечки от хищните пингвини!

135

Лойко

преди 2 години

На път сме да превърнем парламентаризма и държавноста в шоу,и то не какво да е,а едно от най пошлите,такова кавото могат да сътворят само нашите шоу ,,звезди,,.За сега се пригответе дестабилизацията и анархията да властват следващите месеци.Народа трябва да си плати за глупоста която сътвори.

134

Истинският Генерал

преди 2 години

Радев, за разлика от пожарникарския не борави и не раздава пари, така че диктатурата е в оранжевите ви глави.

133

Всъщност

преди 2 години

ИТН ЩЕ БЪДАТ НАЙ- ГОЛЕМИТЕ САМОУБИЙЦИ, АКО РЕШАТ ДА УПРАВЛЯВАТ СЕГА.

132

О хо хо

преди 2 години

България ще ЗАПОЧНЕ да се оправя СЛЕД президентските избори! Но няма да е лесно. Търсете ЮРИДИЧЕСКА ПОМОЩ ОТ ЕС СРЕЩУ ЕДНОЛИЧНАТА ДИКТАТУРА НА РАДЕВ.

131

Майна

преди 2 години

Радев втори път не може да излъже и деца от детската градина!

130

Обективно

преди 2 години

Радев сваля отговорността от себе си, щото мноооооооого се оака, сега горещите картофи ще вадят тия от ИТН. Техния водач правилно се отдалечи на безопасно разстояние. Още повече - СЕГА МУ ИЗЛЯЗОХА ПРЕВОДИТЕ НА 10 МЛН. КЪМ ОФШОРКА В ДАЛАУЕЪР, НА ФИРМА НА БРАТЯ МАРГИНИ.

129

Тошко Йорданов

преди 2 години

С предстоящия мандат вече ще го вкараме в правия път този набеден народ. Ще им разкажем на всички играта, да разберат що е то гросмайсторски ендшпил!

128

НЕМА ТАКЪФ

преди 2 години

АМА МНОГО НИ Е УМЕН тошко , САМО ПО4АКАЙТЕ ДА ПОРАСНЕ !!!