33

Диана

преди 2 години

ИТН определено не са политици - БСП са ***, жадни за власт...Дори да изключим задкулисието, резултатът от тази комбинация е очеваден! Дечицата мще слушкат майчето си! Тъ.па.на.ри...Докато българинът не се почувства отговорен за действията си, сме обречени!БСП не са политици, а интриганти - те не се интересуват от решението на проблемите, а от създаване на условия да направят това, което ТЕ ИСКАТ! - и то на всяка цена..Трябва да махаме БСП за да се успокоят нещата и продължим напред! БСП ВЪН

32

Ф 16

преди 2 години

бием комунисти вече 45 години!!!!

31

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Ще ви издам една малка тайна - каквото и да правят *** ще загубат. А в частност ГЕРБ ще се отърве от една подмолна мутра която приеха погрешка от сектата на Кунева.

30

Беновска пипа

преди 2 години

Правителство ще има! С гласовете на ИТН, ДБ, Мутрите и ДПС. А Нинова, ако продължава с глупостите, ще остане заедно с Герб в опозиция. Друг е въпросът колко време ще издържи едно такова правителство ...

29

РУМЕН РАДЕВ

преди 2 години

ИМАТЕ ЛИ РУСКИ НУЖНИК ДАЙТЕ ГО НА НАС....

28

Ф 16

преди 2 години

ИМА ЛИ ЧАЛГАРИ ДОЛУ БЕЕЕЕ... БАМ-БАМ

27

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

До F-16Хаха другаре, виждам че сте си напипали новото болно място - САЩ и Германия заедно! А това значи край на итн-бсп-ибн-дб-дпс-руски матрьошки. Голям рев комунистически се задава, ГЕРБ-СДС пак спечели...

26

Анонимен

преди 2 години

ИТН СА УЯЗВИМИ КАТО ВСЕКИ СЪВЕТСКИ НУЖНИК

25

Сорос

преди 2 години

Още веднъж Честито на всички бЪлгари. Когато си *** е за цял живот.

24

Анонимен

преди 2 години

БОКО, БЕ НЕ МОЖЕШ ЛИ ДА КОНСТРУИРАШ НОВИ ПАТЕРИЦИ, ДА НАПОМПАШ ПАРТРЕОТИТЕ?

23

Анонимен

преди 2 години

АМИ ОКАЗВА СЕ,Ч Е СИ ЗАСЛУЖАВАМЕ ЧАЛГАДЖИЯТА И МУТРАТА...В НОВИЯ ВЕК ВСЕ ГРЕШКИ НА БГ НАРОД И НЕДОРАЗУМЕНИЯ - "ЦАРЯ", МУТРАТА, ЧАЛГАДЖИЯТА. ТЕЗИ НИ УПРАВЛЯВАТ 20Г.! И СЕ ЧУДИМ,Ч Е НЕ ВЪРВИ НИЩО.

22

Анонимен

преди 2 години

НАЕСЕН ВСИЧКИТЕ ДА ВИ НЯМА!

21

Калеко Алеко

преди 2 години

ИТН са уязвими отвсякъде и най-вече отзад, с политически партньори като сестрите галеви, бойкикевците, БСП и ДПС, ще го докарат до под кривата круша ... в стремежа си за Власт всички тези политически секти ще създат хаос около себе си, а и в цялата държава ... въпросът е колко време Народът ще ги търпи и докога ще спи зомбиран от чалгата на славунчовците и вдигнатите юмруци на Мадуро и хунтата му ... !!!

20

СЛАВУН Трифонов

преди 2 години

Поканите ги пратихме,но аз лично няма да участвува в преговорите...Още като ги видя мравояда,Гнома,Хаджикян,Бабукян, Мая общата и другите мутроиди...и ще изплезя езика..

19

ИСТОРИЯ БГ

преди 2 години

НАЙ ДОБРЕ СЕ ОКАЗА МОДЕЛА ОТ 1934 - СУСПЕНДИРАНЕ НА КОНСТИТИУЦИЯТА И БЕЗПАРТИЙНА СИСТЕМА, ПРЕЗИДЕНТ, КОЙТО НАЗНАЧАВА ПРАВИТЕЛСТВО. РЕЗУЛТАТЪТ Е ЗНАЧИТЕЛЕН ИКОНОМИЧЕСКИ РЪСТ , ВЪЗВЪРНАТА Е ТЕРИТОРИЯТА ДОБРУДЖА. ФАКТ.

18

USA

преди 2 години

ДПСЕ РЕДИ ПРАВИТЕЛСТВОТО .......*** *** ЛАЖАТ !..........СУЖУК ЗА 240 ГЛАДНИЕ Е УРЕДЕН САМО ЗА СЛЕДВАШТА СЕДМИЦА !.........КВО СЛЕДВА ?.......... РАЗПУСКАНЕ НА ПРИЗРАЧНИЯ ПАРЛЯМЕНТ !.......И ПАК СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСВО !.........МИКА ШОКИРА С НАРОДНО ТВОРЧЕСТВО И ПРИКАЗКИ ЗА ДЕЦА !.........ИМАМЕ И ЕДНА КОЯ НЕ МОЕ А ГОВОРИ .........ТРЕА И ЛОГОПЕД !.........КРАИ С ТОЯ ПАРЛЯМЕНТ !.........ЖАЛКО ЗА ГЛАДНИТЕ ДЕПУТАЦИ !..........КРИЗА Е !........РАЗМЕРА ИМА ЗНАЧЕНИЕ !

17

Анонимен

преди 2 години

Голямо позор.След като една година обикаляха с лодки сараите на Доган, сега се прегърнаха и гласуваха с гласовете на ДПС новия председател на парламента.

16

Анонимен

преди 2 години

Горчивата истина е, че промяна няма да има, тя е невъзможна да бъде осъществена от същите лица, най-много са възможни жалки козметични корекции и изобилно лъжливо говорене...

15

Анонимен

преди 2 години

Ива Митева е от Делирормана , а там знаем , че ДПС ти определят пътя на живота.

14

Анонимен

преди 2 години

Куцото прасе, което бившият шеф на ДАНС отстрелял незаконно да не се мъчи и да не заразява околните, е идеалният образ на българина от последните 30 години. На всичките онези българи, които липсващите социални и здравни системи умориха да не се мъчат. И на всичките онези, дето липсващата държава прогони да не се мъчат в родината си. И на всичките онези, които властта отврати и ги направи вътрешни емигранти.