93

Анонимен

преди 2 години

Евала на Родев че пpедложи да купим грипен, но Бойко за да се подмаже на американците им даде милиарди народнa парa. Грипен бяха по-добрата сделка за всеки разбиращ от изтребители, а Слави да внимава какво прави защото народа е търпелив, но до време.

92

Анонимен

преди 2 години

94 Хааах, оцапаната с кръвта на невинни българи столетница, БКП/БСП, с чиято кървава мракобесна история, в служба на СССР/Путин, се гордее, не може, да извърши промяна, освен, да върне България към неокомунизма, в орбитата на путинова Русия, като фалира държавата, за пореден път.

91

Анонимен

преди 2 години

Срамно ще е, ако народните избраници си признаят, че не могат да излъчат нормално правителство и се скатаят зад служебното! Срамно!

90

Cesko

преди 2 години

Славуца Ага ще закопае България

89

Анонимен

преди 2 години

Авангардът на БКП-куку комсомолците, вече не са млади. Все тока грозникосматиглупави, сега още по-продажни. Промяната с тях, е фантастика, нон сенс, камо ли, полет в космоса, с тези отрепкина комунизма. Видяхме, на кого служат, на комунистите от БСП/ДПС/Божков и Пеевски. САЩ, защо мълчат?

88

Анонимен

преди 2 години

63 Само че, циркаджиите от чалгашоуто, вече не са хлапета, а одъртели, надебелели, оболели, ослепели, погрознели още, от колкото бяха, просажни чалгаджии. Пръкнали се, след преименуването на БКП, в БСП.

87

БСП

преди 2 години

Единствената партия на статуквото в този парламент е ГЕРБ! Всички други са партии на протеста и промяната!

86

Анонимен

преди 2 години

Е щом като са уязвими, нови избори наесен след всички отпуски итн. Да победим като хората.

85

Анонимен

преди 2 години

Заставайки на страната н БСП срещу СДС и ГЕРБ ИТН се определиха като партия на статуквото. Нека Бог и предците накажат достойно Станислав Трифонов и неговта шайка родоотстъпници. Проклет да е Слави!

84

БСП

преди 2 години

Гербавите *** ореваха света, че демокрацията и справедливостта се завърнаха в България. Факт е, че мафията изгуби битката за България народа избра честните политици и погреба хунтата на Борисов.

83

Анонимен

преди 2 години

"В България само може да изберат партия на Слави, " - ми резултат от 12г. европейско развитив. Какво рИвеш?!

82

отровна гад

преди 2 години

Пълна и окончателна победа на здравите комунистически сили! Бойко Рашков и Антон Кутев завинаги! Корнелия се завръща като Денерис Таргариен на дракон и ще разруши замъка на злото в Банкя!

81

Анонимен

преди 2 години

Одъртелите, грозни и глупави, от шоупартията ИТН, седнаха в парламента. Смях. Само че, накрая, сметката от управлението на комунистите, стоящи зад ИТН, ще я платят наивните българи, всички ние.

80

Анонимен

преди 2 години

ИТН, ракета носител на комунистите от БСП и ДПС. Сега ще си ги подмятат, докато им ум зайде. Кой за каквото е учил. ИТН, са сеирджии, не политици. Машалла. Тайсън кьочек.Waw!

79

Анонимен

преди 2 години

Уязвими, ама септември 2 в 1. Тогава ще видим кой е уязвим...

78

Анонимен

преди 2 години

Да живее Негово Чалгарско Величество цар Слави Талантливия с трите таланта - ядене, пиене и пеене на пиянски песни! Да живее Чалгата и Веселбата, и Революцията на масата!

77

Анонимен

преди 2 години

В България само може да изберат партия на Слави, дето дори няма да бъде в парламента. Партия, която на практика нищо никому не е обещала. Освен да изчегърта ГЕРБ, за да отмъсти за Черепа, Баневи и другите арестувани олигарси.

76

Край

преди 2 години

За да събори Бойко - Трифонов ще се съюзи даже с Пеевски.Аферим машала Станиславе - голям хаймана излезе.Честито на ИТН - добре че аз не съм от тоя народ. Съхрани ме господ да не ми трепне ръката да гласувам за този дето води ада с него.

75

Анонимен

преди 2 години

Самоизчегъртайте се, некадърници от Шоуто на Слави, дето нанася загуби за милиони всеки ден за България.

74

Анонимен

преди 2 години

Начело с Няма такава държава сме горди да бъдем част от Африка! Една изоставена вече западаща държава, начело с червен президент и пишман политици с болни амбиции.